Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki Sezondanda Umudumu kestim.. 3 Transferle olcak is degil bu.. zaten 3ünden 2si Mevlüt le Rhodolfu.. Bu nedir abi ya..

Ya bi git allah aşkına. Erdoğan'ı hiçbişey kirletemez bu ülkede. Çünkü seçmenlerinde öyle bir mide var ki ırzınıza geçse oh iyi yaptı ne zamandır ihtiyacım vardı dersiniz

"dersiniz"? Erdogan babamin oglu degil ki, adami korumaya calismiyorum. Sadece bana sacma geliyor diyorum, Erdogan türk futbolundan para mi kazaniyor da yabanci piyasaya acilmamizi istemiyo? Merak ediyorum, ne gerekce ile Erdogan istemiyor yabanci futbolculari diyorlar/"diyorsunuz"?

"dersiniz"? Erdogan babamin oglu degil ki, adami korumaya calismiyorum. Sadece bana sacma geliyor diyorum, Erdogan türk futbolundan para mi kazaniyor da yabanci piyasaya acilmamizi istemiyo? Merak ediyorum, ne gerekce ile Erdogan istemiyor yabanci futbolculari diyorlar/"diyorsunuz"?

şikeci takımın taraftarı olması yetmezmi

Trabzonspor, Serhat Çakmak'ın AFC Ajax'dan bedelsiz olarak transfer ettiğini KAP'a bildirdi.

Bunun bir suru sebebi var. Birincisi kendi adamlari olan dilmen acun vs gibi tiplerin goruslerine onem vermesi. Ikincisi ne cikari vsr diyorsun bunlar surekli koc la falan hep kucak kucaga maddi yonden de iliskileri var ucuncusu potansiyel oy kaybinida dusunuyordur. Dorduncusude her toplimsal olayda bu ve bunun gibi olaylari medyaya verip hedef saptirip algi yonetimi olusturuyor

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunun bir suru sebebi var. Birincisi kendi adamlari olan dilmen acun vs gibi tiplerin goruslerine onem vermesi. Ikincisi ne cikari vsr diyorsun bunlar surekli koc la falan hep kucak kucaga maddi yonden de iliskileri var ucuncusu potansiyel oy kaybinida dusunuyordur. Dorduncusude her toplimsal olayda bu ve bunun gibi olaylari medyaya verip hedef saptirip algi yonetimi olusturuyor

1. ve 3. sebepler fb nin yabanci siniri istedigini var sayiyorsun, bjk diretti fb sorun cikarmadi son olaylarda.

2. sebep Koc holding ve Erdoganin ortak is yaptiklarini zannetmiyorum. Koc ve Erdoganin futbol dünyasinda ortaklik örneklerin varmi?

4. bu olabilir, suni ortam yaratmak amacli olabilir tabiki. Tskler

ne kadarda boş bir yorum bu yahu..neymiş en az gol yiyen takımmışız da falan da filan. gördük avrupada en az gol yiyen takımı. anadolu maçlarının çoğunda gol geldi gelecek diye bas bas bağırıyordu takım. senin hedefin türkiye ligiyse bu defans yeter zaten. ozaman avrupa felan hiç düşünmiceksin

en azıdan 5 yabancıyla avrupada başarı beklemeyecek kadar dolu be kardaşlık... :) ama çok istiyorsan defasta yabancıları hayal ederek tatmin olabilirsin... avrupa kupalarında da olcan ve gökhan ile gol ararsın :)

++++ilk 2 tespitine kesin katılıyorum. benim fikrimde benzer. başbakanın futbola direkt müdahil olduğuna eminim. tff başkanı olan zatı zaten başbakan oraya getirdi istese 2 günde onu yokeder başbakan. dolayısıyla tüpçü dediğimiz kukla karakter başbakan ın ve bazı önemli futbol ulemalarının!!! dediği herşeyi doğru sanıp uygulayan birisidir, yaptığı hiçbirşey kendi fikri değildir, zaten buna .... yetmez, buna emin olun :). daha geçen günlerde dedmiş ti bjk başkanıyken yabancı sınırına karşıydım ama şimdi fikrim değişti diye. işte böyle birşey bu. yabancı sınırını başbakan istiyor ama dahada kötüsü başbakana da bu fikri bazı fenerli ve çıkarcı futbol uzmanları empoze ediyor.

Bi gerekçesi yok işte. Erdoğan padişah değilmi. Futbol adamın hobisi amatör ligde de oynamış gençken. Padişah ne istiyorsa o yapılır. Bu TFF yi göreve getiren de Erdoğan dır. Demirören maşadır sadece. O olmasa başka bir maşa gelecekti.

Mancini takımda oldugu sürece ne ligde şampiyonlugu nede avrupada gruptan çıkmayı beklemeyin beyler. adamın transfer listesi rezalet resmen. Olursa Olcan ve Astori iyi. Ordada Astori olmayacak gibi.

Mancini takımda oldugu sürece ne ligde şampiyonlugu nede avrupada gruptan çıkmayı beklemeyin beyler. adamın transfer listesi rezalet resmen. Olursa Olcan ve Astori iyi. Ordada Astori olmayacak gibi.

Oğlum adam 0 puandan 5 maçta şampiyon Real Madrid + Juventus'lu gruptan çıktı neyin tribindesin ?

12 yasindaki futbol uzmani konustu. Tamam herkes sussun artik, otorite soylenecek her seyi soyledi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt