Serhat Gürkan
Kırmızı Üye
- 21 Şubat 2013
- 1.845
- 536
- 1.233
Önümüzdeki Sezondanda Umudumu kestim.. 3 Transferle olcak is degil bu.. zaten 3ünden 2si Mevlüt le Rhodolfu.. Bu nedir abi ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi git allah aşkına. Erdoğan'ı hiçbişey kirletemez bu ülkede. Çünkü seçmenlerinde öyle bir mide var ki ırzınıza geçse oh iyi yaptı ne zamandır ihtiyacım vardı dersiniz
"dersiniz"? Erdogan babamin oglu degil ki, adami korumaya calismiyorum. Sadece bana sacma geliyor diyorum, Erdogan türk futbolundan para mi kazaniyor da yabanci piyasaya acilmamizi istemiyo? Merak ediyorum, ne gerekce ile Erdogan istemiyor yabanci futbolculari diyorlar/"diyorsunuz"?
"dersiniz"? Erdogan babamin oglu degil ki, adami korumaya calismiyorum. Sadece bana sacma geliyor diyorum, Erdogan türk futbolundan para mi kazaniyor da yabanci piyasaya acilmamizi istemiyo? Merak ediyorum, ne gerekce ile Erdogan istemiyor yabanci futbolculari diyorlar/"diyorsunuz"?
Bunun bir suru sebebi var. Birincisi kendi adamlari olan dilmen acun vs gibi tiplerin goruslerine onem vermesi. Ikincisi ne cikari vsr diyorsun bunlar surekli koc la falan hep kucak kucaga maddi yonden de iliskileri var ucuncusu potansiyel oy kaybinida dusunuyordur. Dorduncusude her toplimsal olayda bu ve bunun gibi olaylari medyaya verip hedef saptirip algi yonetimi olusturuyor
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ne kadarda boş bir yorum bu yahu..neymiş en az gol yiyen takımmışız da falan da filan. gördük avrupada en az gol yiyen takımı. anadolu maçlarının çoğunda gol geldi gelecek diye bas bas bağırıyordu takım. senin hedefin türkiye ligiyse bu defans yeter zaten. ozaman avrupa felan hiç düşünmiceksin
Bunun bir suru sebebi var. Birincisi kendi adamlari olan dilmen acun vs gibi tiplerin goruslerine onem vermesi. Ikincisi ne cikari vsr diyorsun bunlar surekli koc la falan hep kucak kucaga maddi yonden de iliskileri var ucuncusu potansiyel oy kaybinida dusunuyordur. Dorduncusude her toplimsal olayda bu ve bunun gibi olaylari medyaya verip hedef saptirip algi yonetimi olusturuyor
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
33 Senelik gokhan olmus muslum.avatari degistirme zamani geldi artik.
★
Fernando Muslera
Veysel Sari - Semih Kaya - Rhodolfo - Alex Telles
Felipe Melo - Selcuk Inan
Gokhan Tore - Wesley Sneijder - Olcan Adin
Burak Yilmaz
Mancini nin 11'i
Bi gerekçesi yok işte. Erdoğan padişah değilmi. Futbol adamın hobisi amatör ligde de oynamış gençken. Padişah ne istiyorsa o yapılır. Bu TFF yi göreve getiren de Erdoğan dır. Demirören maşadır sadece. O olmasa başka bir maşa gelecekti.
Mancini takımda oldugu sürece ne ligde şampiyonlugu nede avrupada gruptan çıkmayı beklemeyin beyler. adamın transfer listesi rezalet resmen. Olursa Olcan ve Astori iyi. Ordada Astori olmayacak gibi.
Mancini takımda oldugu sürece ne ligde şampiyonlugu nede avrupada gruptan çıkmayı beklemeyin beyler. adamın transfer listesi rezalet resmen. Olursa Olcan ve Astori iyi. Ordada Astori olmayacak gibi.
Juventus gibi devi saf disi birakip üst tura cikarsak burda görmeyeyim seni.