- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sen galiba 19 Yasinda sin,senden daha yasliyim maalesef. Ama Yigit 27 Yas olduna göre :happy0025:,Yigit benden daha yasli.
:ka05:
sen çocuk ruhlusun lan,yaşım 19 ama bu forum sayesinde olgunlaştım ben yaza yaza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen galiba 19 Yasinda sin,senden daha yasliyim maalesef. Ama Yigit 27 Yas olduna göre :happy0025:,Yigit benden daha yasli.
:ka05:
sen çocuk ruhlusun lan,yaşım 19 ama bu forum sayesinde olgunlaştım ben yaza yaza.D ben foruma ilk geldiğimde forumdaki kerim zengini,daha nicelerini milanodayım diye kandırıyodum,abuk subuk hikayeler yazıyodum ,gülüyolardı hepsi.
D
sen çocuk ruhlusun lan,yaşım 19 ama bu forum sayesinde olgunlaştım ben yaza yaza.D ben foruma ilk geldiğimde forumdaki kerim zengini,daha nicelerini milanodayım diye kandırıyodum,abuk subuk hikayeler yazıyodum ,gülüyolardı hepsi.
D
sergen can tarhan han
tarkan can tarhan
demir cenga
semih lal
ferda savnur
çok üyeliğim vardır forumda.
Mancini'nin gideceğini çok önceden belirtmiştim. Resmi olarak yollar ayrıldıktan sonra mesajımı yerleştiririm buraya.
Bunun için birkaç sebep var.
1. Mancini istediği ortamı bulmadım.
2. Mancini'ye kesin iyi bir teklif gelir. Kesin diyorum çünkü İngiltere ve İtalya'da teknik direktör arayan birkaç kulüp var. Mancini elbet bunlardan birinin radarına takılır.
3. Yönetim de zaten memnun değil. Başkanın açıklamları, hani gitse de kurtulsak gibisinden. Mancini'nin bu duruma daha fazla dayanacağını zannetmiyorum.
Caner Fenerbahce ile 4 Yillik Sözlesmesi imzalamis,yillik 1,8 Milyon aliyormus ve mac basi 20 bin. + 800.000 Imza parasi.
Aramızda psikolog varmı arkadaşlar.?