Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen galiba 19 Yasinda sin,senden daha yasliyim maalesef. Ama Yigit 27 Yas olduna göre :happy0025:,Yigit benden daha yasli.

:ka05:

sen çocuk ruhlusun lan,yaşım 19 ama bu forum sayesinde olgunlaştım ben yaza yaza.:DD ben foruma ilk geldiğimde forumdaki kerim zengini,daha nicelerini milanodayım diye kandırıyodum,abuk subuk hikayeler yazıyodum ,gülüyolardı hepsi.:DD

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Jimmy Durmaz ile Erkan Zengin, milli maç için gittikleri İsveç'te gazetelerin en fazla ilgilendikleri oyuncular olurken, İsveç Milli Takımı'nın yıldızı İbrahimovic de iki oyuncuya takılmadan edemedi. Milli maçlar sonrasında tatil için Zlatan, New York'a, Jimmy ve Erkan ise Türkiye'ye gelirken havalimanında beraberdiler. Erkan ve Jimmy'nin yanına gelen Türkler iki oyuncuya hangi takıma gideceklerini sorarken, Zlatan'ın ise iki oyuncuya, "Galatasaray'a gidin onlarda para çok" demesi herkesi gülümsetti. Bu sözler bir ara Galatasaray ile anılan Zlatan İbrahimovic'in sarı-kırmızılı takımı yakından takip ettiğini ortaya koydu.

Mancini'nin gideceğini çok önceden belirtmiştim. Resmi olarak yollar ayrıldıktan sonra mesajımı yerleştiririm buraya.

Bunun için birkaç sebep var.

1. Mancini istediği ortamı bulmadım.

2. Mancini'ye kesin iyi bir teklif gelir. Kesin diyorum çünkü İngiltere ve İtalya'da teknik direktör arayan birkaç kulüp var. Mancini elbet bunlardan birinin radarına takılır.

3. Yönetim de zaten memnun değil. Başkanın açıklamları, hani gitse de kurtulsak gibisinden. Mancini'nin bu duruma daha fazla dayanacağını zannetmiyorum.

Caner Fenerbahce ile 4 Yillik Sözlesmesi imzalamis,yillik 1,8 Milyon aliyormus ve mac basi 20 bin. + 800.000 Imza parasi.

Mancini'nin gideceğini çok önceden belirtmiştim. Resmi olarak yollar ayrıldıktan sonra mesajımı yerleştiririm buraya.

Bunun için birkaç sebep var.

1. Mancini istediği ortamı bulmadım.

2. Mancini'ye kesin iyi bir teklif gelir. Kesin diyorum çünkü İngiltere ve İtalya'da teknik direktör arayan birkaç kulüp var. Mancini elbet bunlardan birinin radarına takılır.

3. Yönetim de zaten memnun değil. Başkanın açıklamları, hani gitse de kurtulsak gibisinden. Mancini'nin bu duruma daha fazla dayanacağını zannetmiyorum.

1 sene daha takımda kalması gerekirdi bence. Özellikle savunma konusunda takımı ciddi bir yerlere taşıyacağını düşünüyordum. Yine bilinçsizce hareketler yönetimden. Tabi olursa.

Yönetim adama uyarda kesin sert bir stoper alır umarım.

Forum bende acayip yavaşladı.

7-8 aydır bu sebeple girmedim.

Şimdi gireyim dedim bir sayfaya tıklıyorum 1-2 dk da açılıyor. Bazen açılmadan öylece kalıyor.

Birtek GSCforum için geçerli bu. Diğer sitelerde böyle değil...

Baskan mancini'yi getirdi ama basarisiz transferler yapildi (adam toure, dzeko, aguero, silva'yi yonetirken simdi sabri, burak, veysel, burdisso gibi yeteneksizlerle ugrasiyor)

+

Yabanci kisitlamasi elimizi kolumuzu bagliyor

Akli basinda yabanci bizim saibeli, cirkef ve kalitesiz ligimizde ugrasmaz zaten

Bana ciddi ciddi Mancini gidicekmiş gibi geliyor. 15 haziran ' a kadar vakti var falan dünkü başkanın demeçlerinden sonra .. Transferde tek yetkili kendisiymiş.. Gitse de yolumuza baksak havasında kendisi ya da ben yanlış sezdim .. Mancini gidicekse bu takımı Lucescu şampiyon yapar Cl ligde de en az çeyrek final oynatır bi kaç takviye ile ..

Sent from my iPad using Tapatalk

Mancini giderse eğer yeni sezona daha umutla bakarım, yok kalırsa hiç umudum yok gelecek seneden.

eski oyuncularimizdan Yusuf Altin trafik kazasinda hafif yaralanmistir

kendisine gecmis olsun dileklerimizi iletiyoruz

uA-mersin

6399_b1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt