- 1 Şubat 2009
- 25.106
- 25.297
- 3.468
Zaten olacak kadar seviye ye sahip degilsin cocuk. Simdi yikil karsimdan.
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten olacak kadar seviye ye sahip degilsin cocuk. Simdi yikil karsimdan.
tamam canım bu arada para hesabı yapacak kadar ne zaman büyüdün? pardon 27 yaşındaydın dimi![]()
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı.
Bu arada Terim napar simdi
aklima geldi oylesine, simdi 3 ay tatili var galiba, tekrar yabanci konusunu mi calisacak yoksa![]()
Astoriyi Lazioya kaptırdık sayılır.
Alex Milana gitti.
Ranocchia sözleşme uzattı kaptanlıga getirildi.
Balanta Romaya yakın.
Kaldıkmı Çöp Rhodolfoya. Geçmiş olsun.
izledin mi Rhodolfoyu ?
Hala fakir anasini satayım. Insan bi gıdım ilerlemez mi abi.
Neyse bosver senden naber
İzledim en az 10-15 maçını. Hava Hakimiyeti dısında hiçbir marifetini göremedim. Zaten 1-93 boy var oda olsun birzahmet.
Iyidir Gürkan senden
Iyidir hakan transfer yok canım sıkkın
Olmaz transfer mransfer Gurkan.. Simdiden beklentiye girmeyin. Cöp bir transfer dönemi olacak, kahrolsun
İzledim en az 10-15 maçını. Hava Hakimiyeti dısında hiçbir marifetini göremedim. Zaten 1-93 boy var oda olsun birzahmet.
Bu yonetim hala akillanmadiBurdissodan farki yok bu herifin anlamiyorum nesini begenmisler yeminediyorum beni scout ekibine alsinlar Daha iyi Defans bulurum.Bune ya Rhodolfo Adamin milli takima gittigi bile yok.Balantayi kaptirmisken Doriayi aldinlar gelecegin T.Silvasi Rhodolfo o kadar iyiyken neden avrupaya gidememis yasi 27sine gelmis illa cöp alacaklar bizimkiler.