Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Konya'nin kanatlari bizimkinden daha hizli ve daha dinamik oldu. Bruma'yi saymadim cunku oynatilmayacagini biliyorum. Oynasa rakip defansinin anasini aglatacakti. Olcan ve Töre zaten yetersiz onlarda kacarsa vay halimize.

Allah seni bildigi gibi yapsin serefsiz tüpcü.

Mehmet Ekici 1 milyon euro, beles vallah..

Astoriyi Lazioya kaptırdık sayılır.

Alex Milana gitti.

Ranocchia sözleşme uzattı kaptanlıga getirildi.

Balanta Romaya yakın.

Kaldıkmı Çöp Rhodolfoya. Geçmiş olsun.

Ali Turan

Musa Cagıran

Mehmet Batdal

Serdar Özkan

Lorik Cana

J.P Pino

Misimovic

Emilliano İnsua.

Harbiden bayagı çöp bir dönemdi yahu

İzledim en az 10-15 maçını. Hava Hakimiyeti dısında hiçbir marifetini göremedim. Zaten 1-93 boy var oda olsun birzahmet.

Bu yonetim hala akillanmadi Burdissodan farki yok bu herifin anlamiyorum nesini begenmisler yeminediyorum beni scout ekibine alsinlar Daha iyi Defans bulurum.Bune ya Rhodolfo Adamin milli takima gittigi bile yok.Balantayi kaptirmisken Doriayi alsinlar gelecegin T.Silvasi Rhodolfo o kadar iyiyken neden avrupaya gidememis yasi 27sine gelmis illa cöp alacaklar bizimkiler.

Bu yonetim hala akillanmadiBurdissodan farki yok bu herifin anlamiyorum nesini begenmisler yeminediyorum beni scout ekibine alsinlar Daha iyi Defans bulurum.Bune ya Rhodolfo Adamin milli takima gittigi bile yok.Balantayi kaptirmisken Doriayi aldinlar gelecegin T.Silvasi Rhodolfo o kadar iyiyken neden avrupaya gidememis yasi 27sine gelmis illa cöp alacaklar bizimkiler.

Katılıyorum özellikle Doria mevzusunda.

10-11 sezonu yaz transfer dönemi ne berbattı ya dünya kupası var diye 1 ay bomboş geçti üstüne kimseyi alamadılar zar zor son gün Misimovic ve Insua geldi.

Benzemez inşallah ne diyeyim. Bu gözler bir kere daha ali turanlar serdar özkanlar batdallar izlerse kör olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt