Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Store sahibi bir arkadaşım var o söyledi bende şaşırdım ne alaka dedim, bakalım göreceğiz, bu arada kombineler 4900'de kalmış, kimse yenilememiş.

yenilemez tabi kimseyi alamadık elimizdekileri bile göndermiyoruz dany amrabat vs drogbayı gönderdin yerine adam bile almıcaz diyolar defansa yabancı çok saçma

Ünal Aysal:''Ujfaulisi'nin yerine Erdal Keser'i getirdik.Basarılı olacagına inanıyorum''

Jimmy yi begenmiyorum. Ankardayin 2 3 sefer canli izledim.. Olcan, töre, erkan zengin bana gore hiiiic farketmez.. Bu 3unden en az biri alinmali..

Mustafa denizliye ben fitim.. Luce en iyisi olur hatta kustrmezlerse mancinide olur hangisi en ucuza mal oluyorsa o gelsin bu kadar net.. Herbiri üst düzey tarzlari olan hoca..

Astori iyi.. Balanta rhodolfo idare eder..

Tevez, lavezzi, balotelli, gomis bunlar iyi :)

Yasin de iyi oyuncu bence.Töre ve Olcan olmazsa onu almalıyız.

Kesinlike sezon boyunca bir kac kez onerdim kendisini burda.

Ama bizimkiler kilini kipirtana kadar adamlar alacak hemde bedavaya.

"Başkan Eren, Yasin Öztekin için 2 Milyon Avro + 1 futbolcu isteğinde bulundu. Kasımpaşa, bu cevaba henüz bir yanıt vermiş değil."

Yasin de iyi oyuncu bence.Töre ve Olcan olmazsa onu almalıyız.

Tüm alternatiflere bakacak olursam Olcan ve Töre'den sonra en kalitelisi bence de Yasin.

Fazla bencil bir oyuncus olsa bile Erciyes'i bu sene kümede tuttu. Bonservisini 450 bin euro gibi komik bir rakama almis Erciyes.

Bu listedeki en dandik oyuncunun fiyati bile 3M'dan basliyor.. Olcan ve Töre haricinde 2M bile etmez bunlardan biri.

mancini: alex ve dede'yi stoper için istedik fakat kendileri italya ligini tercih ettiler(dede-roma alex-milan)

Doumbia milli takimdan emekli oldugunu aciklamis baya sinirli bir aciklama yapmis reis

bu fotomac fransiz basinina parami yediriyor ne anlamiyorum dunyadan transfer haberlerinde cogu resimde fotomac on planda :D

la-revue-de-presse-du-09-juin-2014_131563.jpg

Baskanin sözlerinden anladigim, Mancini´yi bir sekilde göndermek istiyor.

Bu aciklamalar normal aciklamalar degil cünkü. Var bi hesabi. Yarin netlesir artik herhalde.

Mustafa Denizli ismi konusuluyor. Bizi sampiyon yapar bir sekilde, eminim. Avrupa büyük soru isareti.

Ben Mustafa Denizli'ye de razıyım.Türkiye şartlarını bilen biri.Ligde şampiyon oluruz onunla.

T.D halen belli degil.

Sponsor belli degil (formalar bekleyiliyor)

* LG G2 Tapatalk *

Bu sartlarda Mancini kalirsa, asla basarili olamayiz.

Istedigi adamlari bilerek almayacaksin, param yok hikayesi anlatacaksin, sonra basari bekleyeceksin. Mümkün degil.

Insallah bir sekilde anlasirlar yarin, bizde önümüze bakariz. Kalirsa da istedigi oyunculari almak zorundasin.

Bile bile koca bir sezonu daha cöpe atmanin anlami yok.

Kaldi ki öyle acayip istekleri de yok Mancini´nin. Ünal Aysal´in cay saati arasinda bitirecegi transferler bunlar aslinda.

Quagliarella, Astori, Olcan vs. Belli ki gitmesi icin zorluyor su anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt