- 9 Ocak 2014
- 33.112
- 9.436
- 1.538
Denizlinin Futbol bilgisi Manciniden katlarca kez daha üstün. Hemde yerli hoca. Luce yada Büyük Mustafa yakısır bu takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra 45-50'ye Barça'ya yada Madrid'e kitlerler.Yanlız geçen senelerde bizimle de adı geçmişti.O zaman Başkan'ları bizden 60 milyon euro istemişti.
SA duyum var mi?
Nicolas Otamendi ve Jackson Martinez zu Valencia
Jackson zu Valencia? Mümkün degil.![]()
Mancini'den daha çok güveniyorum.2008-2009'da çifte kupa aldı.Üç büyüklerle şampiyon olmuş başarılı tecrübeli bir hoca.Ayrıca Almanya 2.si Leverkusen,Fransa şampiyonu Lyon ve Barcelona'lı grupta 0 çekmesi normal.Maksimum 4 puan falan alabilirdi.Zaten o sene Leverkusen finale çıktı.Barca da yarı finalde şampiyon Real'e elendi.
0 çekmesi normal değil hiç alakası yok.O tarihe kadar 0 çeken tek takım vardı o da anormal derece zayıf bir takım FB öyle değildi.
Valla 2008-2009 çift kupa diyorsun da Mancini bu sene bizi ölüm gurubundan çıkardı 5 maçta, bir de TR kupası aldı onu neden göz önüne almıyorsun.Üstelik rezalet ötesi fizik kondüsyon durumunda...
Neyse herkes istediğini düşünür ne diyebilirim...
Mancini futboldan gram anlamayan bir hocadır. Daha dogrusu göze hoş gelen futboldan. Ve ben göze hos gelen oyun istiyorum Defol İtalyan.
"Denizli'nin futbol bilgisi Mancini'den kat kat üstün"
Türkiye'nin futbolda neden geri kaldığını özetleyen cümle
tapatalk
Denizli Manciniyi futbol bilgisiyle paramparça eder.
Milneri Ön libero oynatan,Buragı,Agueroyu yeri geldiginde Balotelliyi kanat oynatan adamın futbol bilgisi 0dır.