Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizlinin Futbol bilgisi Manciniden katlarca kez daha üstün. Hemde yerli hoca. Luce yada Büyük Mustafa yakısır bu takıma.

Sonra 45-50'ye Barça'ya yada Madrid'e kitlerler.Yanlız geçen senelerde bizimle de adı geçmişti.O zaman Başkan'ları bizden 60 milyon euro istemişti.

onu bilmem ama banega ve otamendi yi milli takim a alinmadi. Valencia buyumek istiyor yeni sahibi baya zenginmis dunyada ilk 500 arasindaymis zenginlikte singapourda ilk 5

peterlimsingapore20130531_200x300.jpg

Ah, Lavezzi'yi alabilirsek ne güzel olur be 4ncü yildizi simdiden takabiliriz.

Mancini'den daha çok güveniyorum.2008-2009'da çifte kupa aldı.Üç büyüklerle şampiyon olmuş başarılı tecrübeli bir hoca.Ayrıca Almanya 2.si Leverkusen,Fransa şampiyonu Lyon ve Barcelona'lı grupta 0 çekmesi normal.Maksimum 4 puan falan alabilirdi.Zaten o sene Leverkusen finale çıktı.Barca da yarı finalde şampiyon Real'e elendi.

0 çekmesi normal değil hiç alakası yok.O tarihe kadar 0 çeken tek takım vardı o da anormal derece zayıf bir takım FB öyle değildi.

Valla 2008-2009 çift kupa diyorsun da Mancini bu sene bizi ölüm gurubundan çıkardı 5 maçta, bir de TR kupası aldı onu neden göz önüne almıyorsun.Üstelik rezalet ötesi fizik kondüsyon durumunda...

Neyse herkes istediğini düşünür ne diyebilirim...

Mancini bence kalmalı ama olmuyorsa Lucescu alınmalı.

Stoper 2 kanat (Olcan + ?) Forvet istemiş Mancini. Bunlara ek olarak Gökhan İnleride alırsa ben tav'ım.

0 çekmesi normal değil hiç alakası yok.O tarihe kadar 0 çeken tek takım vardı o da anormal derece zayıf bir takım FB öyle değildi.

Valla 2008-2009 çift kupa diyorsun da Mancini bu sene bizi ölüm gurubundan çıkardı 5 maçta, bir de TR kupası aldı onu neden göz önüne almıyorsun.Üstelik rezalet ötesi fizik kondüsyon durumunda...

Neyse herkes istediğini düşünür ne diyebilirim...

Artı selçuk'un aşırı duygusalız demesine rağmen yaptı bunları. Yani mancini'den değil, futbolculardan kaynaklandığı da belgelendi.

Mustafa Denizli Türkiye şartlarında iyi bir hoca olabilir ama Mustafa Denizli Mancini den iyi bir hoca değil.Burda yönetimin hatası var madem bütçende sıkıntılar var nediye gidip Manciniye 2-3 yıllık sözleşme yaptırırsın 9 milyon euro tazminat ödememek için uğraşırsın.Madem Mustafa Denizli peşinde koşacaktık Fatih Terimden sonra niye ona yönelmedik.Mancini nin istediği transferleri yapmıyacaz ve bu adamdan hayır bekliyecez imkansız.Başkan Mancini ile Balotelli konusunu görüştüğüne inanmıyorum karizması çizilmesin diye böyle bir açıklama yaptı.Madem Balo bizim sisteme uymuyor Mandzukıc Doumbia bunlarda mı uymuyor?Hedef şampiyonluksa Lucescu ya gerek yok şampiyonlar liginden eleniriz tek kulvarda Gerets Mustafa Denizli işi götürür ama hedef Avrupaysa Lucescu gerek.

Mancini futboldan gram anlamayan bir hocadır. Daha dogrusu göze hoş gelen futboldan. Ve ben göze hos gelen oyun istiyorum Defol İtalyan.

"Denizli'nin futbol bilgisi Mancini'den kat kat üstün"

Türkiye'nin futbolda neden geri kaldığını özetleyen cümle

tapatalk

Mancini futboldan gram anlamayan bir hocadır. Daha dogrusu göze hoş gelen futboldan. Ve ben göze hos gelen oyun istiyorum Defol İtalyan.

yess aynen öyle her hafta farklı 11 değil istikrar istiyoruz ne oynadığını anlıyalım takımın lucescu defansif oynatıyo gerets atak diyebiliyoruz ama manciniyi çözemedim öyle saçma goller yedik ki defans hatası olarak ataklarda kısır zaten burağı kanat koyan adam ne derece anlar futboldan

Denizli'nin nesini beğenmiyorsunuz anlamadım. Adamın Türkiye'de çalıştırıp da başarısız olduğu takım yok. Gitti Rize'yi bile Süper lige çıkardı. Tutturmuşunuz Avrupa'da başarısız olur diye. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Fener Avrupa takımı değil. Onlarda kaç teknik adam Avrupa'da başarılı olmuş ki?

Ayrıca Denizli'nin bizi Kupa Galipler Kupasında çeyrek finale taşımışlığı var. Yani şu anda biz Avrupa'nın yegane saygın türk kulübüysek, bunda Mustafa Denizli'nin de payı var.

"Denizli'nin futbol bilgisi Mancini'den kat kat üstün"

Türkiye'nin futbolda neden geri kaldığını özetleyen cümle

tapatalk

Denizli Manciniyi futbol bilgisiyle paramparça eder.

Milneri Ön libero oynatan,Buragı,Agueroyu yeri geldiginde Balotelliyi kanat oynatan adamın futbol bilgisi 0dır.

Muslera

Sabri - Semih - Hakan - Telles

Melo - Selçuk

Hamit - Sneijder - Bruma

Burak Yılmaz

Mevcut kadro ile, transfersiz.

Denizli Td olarak bilmem ama

Sportif direktör olarak uygun

Yurt içi ve dışardan Türk oyuncular içn çalışmalar yapabilir

Herhalde Denizli`ye sorsalar

Salih mi Tarık mı Şener mi?

Salih demez

bu piyasayı bilen adam lazım

Denizli olurda gelirse

Bruma-Sneijder-Olcan

Burak​

gibi bir dörtlü hücum hattı bekliyorum. Mustafa hocamız Yabancı fanatigi degil. Çok maliyet fanatigide degil. Hatta bana göre Chedjouyu takımda tutar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt