EMREE DENLİ
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2012
- 3.553
- 1
- 858
Burak eger en kotu sezonu ise bizim yonetim niye onu yeni sozlesmeyle odullendirdi :/
benim bildigim kadar, iyi bir sezon geciren oyuncularin maasi yukselir
burak artik yilda oynadigi maclarla 4m euro kazanacak, ve her yil maasina bide zam var
baskan gecenlerde diyordu, bizim en buyuk problemiz borsadaki degisimler ve turkiyede buyuk inflasyon krizi
simdi baskan paralari euro olarak oduyor maaslari, ve inflasyonun euroyla ne alakasi var onuda anlamadim, simdi TL olarak ucretler verseydi anlardimda ama euro veriyor ve Euronun degeri katlandikca burak 3 yil sonra bu yil aldigi paranin 2 mislini alacak
Allah beyin versin yoneticilerimize, burak ve selcuktan umutlu olanlar gecen sezonu bi hatirlasinlar bi zahmet
zar zor 2 olduk, sampiyonluk getirmezler ne burak nede selcuk.
sneijder ve melo ile muslera sayesinde iyi gozuktuler ama katki olarak bi pok vermediler
Kardeş yabancı kontenjanını getiren ben değilim bende isterim forvetimiz Doumbia Balotelli defansımız Doria ve Ranocchia olmasını ama TFf (Türkiye Futbol fenerasyonu) bu kuralı getirdi.Sen yorumunda haklısın performansı iyi olan oyuncunun sözleşmesi yenilenir şuanda Burak Yılmaz ın ve Selçuk İnan ın Türkiye ligi içerisinde alternatifi yok olsada bu forumun %80 i görür biz yine almayız.Burak ve Selçuk dan umutluyum 2 kez şampiyon olurken Selçuk diğer şampiyonlğumuzda Burak da vardı ama kadro yetersiz bu görüşe sonuna kadarda katılıyorum.2 futbolcuyla olacak işler değil.3 kulvarda yarışıyorsan ona göre transfer yapmak gerekiyor.