Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak eger en kotu sezonu ise bizim yonetim niye onu yeni sozlesmeyle odullendirdi :/

benim bildigim kadar, iyi bir sezon geciren oyuncularin maasi yukselir

burak artik yilda oynadigi maclarla 4m euro kazanacak, ve her yil maasina bide zam var

baskan gecenlerde diyordu, bizim en buyuk problemiz borsadaki degisimler ve turkiyede buyuk inflasyon krizi

simdi baskan paralari euro olarak oduyor maaslari, ve inflasyonun euroyla ne alakasi var onuda anlamadim, simdi TL olarak ucretler verseydi anlardimda ama euro veriyor ve Euronun degeri katlandikca burak 3 yil sonra bu yil aldigi paranin 2 mislini alacak

Allah beyin versin yoneticilerimize, burak ve selcuktan umutlu olanlar gecen sezonu bi hatirlasinlar bi zahmet

zar zor 2 olduk, sampiyonluk getirmezler ne burak nede selcuk.

sneijder ve melo ile muslera sayesinde iyi gozuktuler ama katki olarak bi pok vermediler

Kardeş yabancı kontenjanını getiren ben değilim bende isterim forvetimiz Doumbia Balotelli defansımız Doria ve Ranocchia olmasını ama TFf (Türkiye Futbol fenerasyonu) bu kuralı getirdi.Sen yorumunda haklısın performansı iyi olan oyuncunun sözleşmesi yenilenir şuanda Burak Yılmaz ın ve Selçuk İnan ın Türkiye ligi içerisinde alternatifi yok olsada bu forumun %80 i görür biz yine almayız.Burak ve Selçuk dan umutluyum 2 kez şampiyon olurken Selçuk diğer şampiyonlğumuzda Burak da vardı ama kadro yetersiz bu görüşe sonuna kadarda katılıyorum.2 futbolcuyla olacak işler değil.3 kulvarda yarışıyorsan ona göre transfer yapmak gerekiyor.

Sınava 6gün kalmış hala uğraştığım işlere bak :D

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

en kötü sezonunda 16 gol çok iyi bir istatistik hele ki ligin gol kralı 17 gol atmışken.

50 net gol pozisyonuna girmis bu adam

16 gol atmasi bana gore basarisizlik ve kalite olarak okadar etmez bu adam

top tutmasini bilmez, calim atmasini bilmez, oyun zekasi yok.. tek yaptigi pozisyonlara girmek ama oakdarda olsun

selcuk 90dk her defasinda topu buraka atmasi, zaten takimi sabote etmektir

fenevbachede webodan cokda super bir golcu degil burak, webo bizde olsa okadar macta yemin ederim belki daha fazlasini atardi

buraka guvenerek yola cikarsak, Allah kurtarsin ozaman bizi

Bu arada Burak ile alakalı gözlemlerimi anlatayım, her ne kadar bizi maçlarda delirtse de bazen Burak düzgün adamdır. Sanılanın aksine çok karakterli düzgün adamdır. Uzun süreler Alaçatıda iş yaptım Burak birkaç senedir hep Alaçatıya gelir, soda ve limonatadan başka birley içtiğini görmedim. Geçen sene bütün yaz ailesiyle beraber tatil yaptı, meyhanede bile soda içti adam. Herkese de çok güleryüzlü ve sıcak davranır. Alaçatıya yazın birsürü topçu gelir yazın, kimin ne olduğunu görürsünüz.

Çok önemli şeyler değil ama dipnot olarak belirtmek istedim.

Burak önümüzdeki sene tek başına santraforda oldugu sürece yine Ronaldo ile yarısır. rahat olun

her oyuncunun dezavantajı vardır ronaldo bile dezavantajlı bazı yönlerden egosu yüksek hep kendine oynuyo vs ama sonuçta takım tarafından sevilmesi ve katkı vermesi önemli avrupada tecrübede kazandı

sen simdi ronaldo ile burak i mi kiyasliyorsun ?

Ronaldo da hiz var, dribbling var, sut var, adam istatik e göre her mac gol atiyor... senin yaptigin su an daha dogrusu mükemmel adamlarda b.k aramak gibi bisey, Burak ise bildigin dandik Burak. Gol Kralligi 17 Gol ile baska sina gitmis dandik ligten konusuyoruz

Kardeş yabancı kontenjanını getiren ben değilim bende isterim forvetimiz Doumbia Balotelli defansımız Doria ve Ranocchia olmasını ama TFf (Türkiye Futbol fenerasyonu) bu kuralı getirdi.Sen yorumunda haklısın performansı iyi olan oyuncunun sözleşmesi yenilenir şuanda Burak Yılmaz ın ve Selçuk İnan ın Türkiye ligi içerisinde alternatifi yok olsada bu forumun %80 i görür biz yine almayız.Burak ve Selçuk dan umutluyum 2 kez şampiyon olurken Selçuk diğer şampiyonlğumuzda Burak da vardı ama kadro yetersiz bu görüşe sonuna kadarda katılıyorum.2 futbolcuyla olacak işler değil.3 kulvarda yarışıyorsan ona göre transfer yapmak gerekiyor.

evet yabanci kurali var, haklisin

ama buraka ayni maasi versek bile kalmali, zaten ne fener nede bjk o parayi verirler

bizde 2.5m euro kazaniyorlar, daha ne istiyorlar onuda anlamadim. yani kisacasi yabanci sinirlamasini firsat bulup bizden para kopardilar

bu adamlardan birsey olmaz, ikimiz farkli perspektivlerden bakiyoruz

senin gorusune saygi duyuyorum, ama ben umutlu degilim malesef.. hele selcuk, sigara ve alkole baslamis gibi bir hali var

ikili mucadelelerde bu yil nasil berbat oldugunu gorduk, bana gore selcuk ile burak artik karaiyer sonuna gelip daha iyi olmak yerine yatip ve kerizin parasini yemek pesindiler.

davranislara bana o mesaji veriyor

Bu arada Burak ile alakalı gözlemlerimi anlatayım, her ne kadar bizi maçlarda delirtse de bazen Burak düzgün adamdır. Sanılanın aksine çok karakterli düzgün adamdır. Uzun süreler Alaçatıda iş yaptım Burak birkaç senedir hep Alaçatıya gelir, soda ve limonatadan başka birley içtiğini görmedim. Geçen sene bütün yaz ailesiyle beraber tatil yaptı, meyhanede bile soda içti adam. Herkese de çok güleryüzlü ve sıcak davranır. Alaçatıya yazın birsürü topçu gelir yazın, kimin ne olduğunu görürsünüz.

Çok önemli şeyler değil ama dipnot olarak belirtmek istedim.

O başka Burak'tır renktaş.

Nede Çabuk harcıyorsunuz Kralı. ama Kral durmaz seneyede takar kapakları. :)

evet yabanci kurali var, haklisin

ama buraka ayni maasi versek bile kalmali, zaten ne fener nede bjk o parayi verirler

bizde 2.5m euro kazaniyorlar, daha ne istiyorlar onuda anlamadim. yani kisacasi yabanci sinirlamasini firsat bulup bizden para kopardilar

bu adamlardan birsey olmaz, ikimiz farkli perspektivlerden bakiyoruz

senin gorusune saygi duyuyorum, ama ben umutlu degilim malesef.. hele selcuk, sigara ve alkole baslamis gibi bir hali var

ikili mucadelelerde bu yil nasil berbat oldugunu gorduk, bana gore selcuk ile burak artik karaiyer sonuna gelip daha iyi olmak yerine yatip ve kerizin parasini yemek pesindiler.

davranislara bana o mesaji veriyor

Aslında farklı görüşlerden bakmıyoruz ben senin görüşlerine katılmakla beraber Mancini nin sözleşmesine 9 milyon euro ya serbest kalır maddesi koymuş bu yönetim.Burak ve Selçuk ikisi iyi bir sene geçirmiş demiyorum alternatifi yok diyorum bencede sözleşmelerini dünya çapında futbolcu sözleşmesi gibi yapmak yanlış burdada sorun yok.Ama asıl sorun bizim takımımızda yıllık 1 milyon euro alan 5 para etmez futbolcular.Oğuzhan Özyakup 2 senede 500.000 euro ya oynarken bizde yedek kaleci bundan fazla aldı.Salih Dursun transferine gidip dünyanın parasını verdiler gidip bu parayı Eskişehire verip Tarık ya da Bursaya verip Şeneri alabilirdik.Bunların yanında ben Burak ve Selçuk İnan ın sözleşmesine takılmıyorum.8 milyon euro verip aldıgımız Amrabat ı elden çıkaramıyoruz.3.3 milyon euro ya aldıgımız Dany başımıza bela.

Aslında farklı görüşlerden bakmıyoruz ben senin görüşlerine katılmakla beraber Mancini nin sözleşmesine 9 milyon euro ya serbest kalır maddesi koymuş bu yönetim.Burak ve Selçuk ikisi iyi bir sene geçirmiş demiyorum alternatifi yok diyorum bencede sözleşmelerini dünya çapında futbolcu sözleşmesi gibi yapmak yanlış burdada sorun yok.Ama asıl sorun bizim takımımızda yıllık 1 milyon euro alan 5 para etmez futbolcular.Oğuzhan Özyakup 2 senede 500.000 euro ya oynarken bizde yedek kaleci bundan fazla aldı.Salih Dursun transferine gidip dünyanın parasını verdiler gidip bu parayı Eskişehire verip Tarık ya da Bursaya verip Şeneri alabilirdik.Bunların yanında ben Burak ve Selçuk İnan ın sözleşmesine takılmıyorum.8 milyon euro verip aldıgımız Amrabat ı elden çıkaramıyoruz.3.3 milyon euro ya aldıgımız Dany başımıza bela.

Para b.k bizde. 3'ün 5'in hesabını yapacak değiliz. :D Bunların sorumlusu belli de işte..

aysal sinirlenmis mancini istifa etmeyince sark kurnazi adam yaaa:)

alamayiz istediklerini haberi olsun diyor

rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt