Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
fake bir arkadas derken, insallah o arkadas ben degilimdir
seni ilk kez goruyorum bu forumda
İsimlere baksana la adamla benim. Sana olsa olsa kuş derim..
Ayrıca yok artık, ayıptır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fake bir arkadas derken, insallah o arkadas ben degilimdir
seni ilk kez goruyorum bu forumda
valla ben bu sene brumayı heyecanla bekliyorum bide endoğanı merak ediyorum...
Astori mi, Doria mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Brumadan hic haber alamiyoruz, bu adam simdi nasil iyimi
kosabiliyormu, cunku cok agir bir sakatlik yasadi
sakatliktan sonra genc oyuncularin futbol hayati bitiyor, yada 3,4 liglerde surunmeye mecburlar
insallah Brumada oyle bir yansi olmaz bu sakatlik
bu sakatlik olmasaydi, Bruma dunya yildiizi olabilirdi, ama su sakatliktan sonra bence kendini toparlamasi zor olacak
7,8 ay sonra belki performansini saglayabilir
İsimlere baksana la adamla benim. Sana olsa olsa kuş derim..
Ayrıca yok artık, ayıptır.
Astori mi, Doria mı?
Hangisini seçersin diyorum?
butun deplasmanlar ve o maclarida ilave ettim ek olarak
evet kotu sezonun cekirdegi degil real ve kasimpasa ama toplamina bakarsak cok kotu bir performans var
konuyu real macinada getirmek istemedim, demek istedigim boyle bir takim bizi ilerde daha iyi yerlere goturemez
kisacasi bu maclari hatirlayalim, hic bir sey olmamis gibi hayata devam edilmemeli
hahha balta ile ligi goturecekler altidore denen kazmayi tutsun o ence kendi aygina basip dusmeden
Bu takıma 3 transfer lazım
1 stoper
1 kanat
1 forvet ile rahat şampiyon olur
Mustafa Denizli nedir artik ya, adam düşmüş iste Azerbaycan ligi seviyesine. Sneijder Melo Muslera gibi adamlarin basina getirmesinler Denizli yi filan, boyle bir düşüncen vardi madem, Şenol Güneş ile anlassaydin o zaman ki o bile cok icime sinmez.
U.Aysal in su an Mancini ye yapmaya calistigi sey hic hos degil bence, sen koy 10 milyona yakın tazminat, sonra adami istifaya zorla ki daha 9 ay olmamis adam geleli.
Ben Mancini nin isteklerinin yerine getirilip Mancini ile devam edilmesi taraftariyim.
Fatih Terim e amrabatlari chedjou lari salihleri yigitleri döken baskan Mancini nin gayet mantikli ve yerinde isteklerini yerine getirsin, bir forvet iki kanat ve bir stoper gelsin o zaman su takima artik.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam açık açık söyledi. Bizim gücümüz bu, eğer sonra bize laf yapacaksan git diyeceğiz diye. Şeffaf olması daha iyi.