Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben bu sene brumayı heyecanla bekliyorum bide endoğanı merak ediyorum...

Brumadan hic haber alamiyoruz, bu adam simdi nasil iyimi

kosabiliyormu, cunku cok agir bir sakatlik yasadi

sakatliktan sonra genc oyuncularin futbol hayati bitiyor, yada 3,4 liglerde surunmeye mecburlar

insallah Brumada oyle bir yansi olmaz bu sakatlik

bu sakatlik olmasaydi, Bruma dunya yildiizi olabilirdi, ama su sakatliktan sonra bence kendini toparlamasi zor olacak

7,8 ay sonra belki performansini saglayabilir

yabanci siniri kaldirilsin artik ya bu cag disi uygulamaya bir son verilsin!

gerekirse kriter getirsinler iste....

kaliteli fútbol seyretmek hepimizin hakki.

ben takimimin avrupa'da da basarili olmasini, kupa kaldirmasini istiyorum.

KALDIRIN ENGELLERI!!!

Brumadan hic haber alamiyoruz, bu adam simdi nasil iyimi

kosabiliyormu, cunku cok agir bir sakatlik yasadi

sakatliktan sonra genc oyuncularin futbol hayati bitiyor, yada 3,4 liglerde surunmeye mecburlar

insallah Brumada oyle bir yansi olmaz bu sakatlik

bu sakatlik olmasaydi, Bruma dunya yildiizi olabilirdi, ama su sakatliktan sonra bence kendini toparlamasi zor olacak

7,8 ay sonra belki performansini saglayabilir

özel olarak ile portekizde çalışıyormuş.bence seneye bomba gibi gelecek..

Genelikle dunya kupasi oldugu donemlerde dunyada transfer donemi cok sakin geciyor

suana kadar super ligde 2 flas transfer disinda cok transfer olmadi

Konyaspor: gabriel torje aldi

Trabzonspor: Serdar gurler

baskan dunya kupasini bekliyoruz demisti, anladigim kadar gidecekler belli olakaca ilk etapta

2. döneminde frank de boer (hollanda'nin efsane stoperi ve 26 yillik hayatimda en iyi ve kariyerli hollandali stoperdir kendisi) türkiye'ye gelmisti

geldiginde kiyamet kopmustu sonra teneke baglayip yolladik

terim hic kullanamamisti adami, terim'in kaos futbolunda gelen geciyor giden geciyordu adami...

gökhan zan'dan farki yoktu :D:D:D

teknik direktör-oyuncu performansinin baglantisi icin güzel bir örnek :)

butun deplasmanlar ve o maclarida ilave ettim ek olarak

evet kotu sezonun cekirdegi degil real ve kasimpasa ama toplamina bakarsak cok kotu bir performans var

konuyu real macinada getirmek istemedim, demek istedigim boyle bir takim bizi ilerde daha iyi yerlere goturemez

kisacasi bu maclari hatirlayalim, hic bir sey olmamis gibi hayata devam edilmemeli

Bu takıma 3 transfer lazım

1 stoper

1 kanat

1 forvet ile rahat şampiyon olur

hahha balta ile ligi goturecekler altidore denen kazmayi tutsun o ence kendi aygina basip dusmeden

hahha balta ile ligi goturecekler altidore denen kazmayi tutsun o ence kendi aygina basip dusmeden

emre-ve-zokora-yine-karsi-karsiya-geldi-41985.jpg

Mustafa Denizli nedir artik ya, adam düşmüş iste Azerbaycan ligi seviyesine. Sneijder Melo Muslera gibi adamlarin basina getirmesinler Denizli yi filan, boyle bir düşüncen vardi madem, Şenol Güneş ile anlassaydin o zaman ki o bile cok icime sinmez.

U.Aysal in su an Mancini ye yapmaya calistigi sey hic hos degil bence, sen koy 10 milyona yakın tazminat, sonra adami istifaya zorla ki daha 9 ay olmamis adam geleli.

Ben Mancini nin isteklerinin yerine getirilip Mancini ile devam edilmesi taraftariyim.

Fatih Terim e amrabatlari chedjou lari salihleri yigitleri döken baskan Mancini nin gayet mantikli ve yerinde isteklerini yerine getirsin, bir forvet iki kanat ve bir stoper gelsin o zaman su takima artik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veysel koray semih telles 4 lusu nu tita bile follos eder

3 tane savunma ozurlu bir tanesi icin hic bir fikrim yok daha cocuk

Mustafa Denizli nedir artik ya, adam düşmüş iste Azerbaycan ligi seviyesine. Sneijder Melo Muslera gibi adamlarin basina getirmesinler Denizli yi filan, boyle bir düşüncen vardi madem, Şenol Güneş ile anlassaydin o zaman ki o bile cok icime sinmez.

U.Aysal in su an Mancini ye yapmaya calistigi sey hic hos degil bence, sen koy 10 milyona yakın tazminat, sonra adami istifaya zorla ki daha 9 ay olmamis adam geleli.

Ben Mancini nin isteklerinin yerine getirilip Mancini ile devam edilmesi taraftariyim.

Fatih Terim e amrabatlari chedjou lari salihleri yigitleri döken baskan Mancini nin gayet mantikli ve yerinde isteklerini yerine getirsin, bir forvet iki kanat ve bir stoper gelsin o zaman su takima artik.

Adam açık açık söyledi. Bizim gücümüz bu, eğer sonra bize laf yapacaksan git diyeceğiz diye. Şeffaf olması daha iyi.

Adam açık açık söyledi. Bizim gücümüz bu, eğer sonra bize laf yapacaksan git diyeceğiz diye. Şeffaf olması daha iyi.

Mancini de dunyalari istemiyor zaten, eğer ki 2 kanat 1 forvet alamiyorsan sen bu takima, bu hale nasil geldik onu aciklarsin en basta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt