Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colak'i vermek aptallik. Olcan ne arkadas? 30 yasina gelmis sirf sinirlamadan dolayi degerli olan yeteneksizin teki. Büyük hata olur. Diger yeteneksizleri verip alalim Olcan'i.

Telles kampı iyi geçirmezse sabri çok oynar orda bu sene buna alışsak iyi olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Elimizdeki gereksiz yerlilerin hepsi duracak mı takımda ? Holosko + bir miktar para karşılığı kullanırız onları da.

Karabük'e versek birkaçını İshak'ı alsak ? Var o çocukta potansiyel.

Tarık daha mantıklı ama para ister şimdi onlar çok.

transfersizlikten futbol hayatini bitiren eboue kalsin diyenler olmus. aman diyorum. veysel ondan iyidi bu sene.

Bir de CL'de ne yapacak deniyor. Eboue, Kopenhag maçı dışında hangi maçta oynadı ki doğru düzgün.

Ölü Eboue oynayacağına al Tarık'ı falan koy adam genç, aç, oynasın, tempolu. Zaten max. 8 maç yapacağız CL'de 5+3'le.

Çolaktanda kurtulduk iyi oldu iyice gelecegin sabrisi olacaktı

boyu çok önemli değil de zamanlama ve pozisyon iyidir umarım çok iyi değilse bilr kısa sürede gelişim gösterir umarım

fmdeki gibi

Çeptalk

Ben Doria yi istiyordum cunku agresif ve hava hakimiyeti cok iyi ama Balanta da teknik oyun kurma gibi seyler daha iyi gibi.. Pozisyon bilgisini gormek icin canli maclarini izlemek lazim, Kolombiya Milli takimda var, maclarini kacirma derim..

Emre Çolak'ı göndermek hata olur.Sabri,Aydın,Umut,Salih(umutluydum) gibi adamlar varken.

14 Haziran, TSI 19:00 da, Kolombiya - Yunanistan

Balanta yi izlemek icin..

Emre'yi vermemek lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Emre Çolak'tan kurtuluyoruz, sırada kim var ? Aykut'un sözleşmesi bitti, Aydın sakatlıktan yırttı kalır 1 sezon daha gibi, Gökhan Zan ? Sabri ?

Yoklukta 2 oyuncu var olcan Gökhan. Ucuza alırız inşallah sınırlama 1 2 yıla kalkar idare eder inşallah

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Emre ligden kasımpaşaya gitmeli bence ontivero Hajrovic de öyle ya da Karabük ama Olcana karşı kiralılkta olur

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt