Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre´nin verilmesine karsi degilim acikcasi.

24 yasina kadar bekleneni tam anlamiyla verememis bir futbolcu, Galatasaray hakkini da kaybeder, kaybetmeli.

Bundan sonra cosarsa da yapacak birsey yok. Kendisi adina seviniriz. Ama Galatasaray´in bir kriteri olmali.

Aydin Maydin, alayi gitmeli bu sezon.

Emre'nin bende cok bir katki vermedigini dusunuyorum, takimda olmasa da cok birsey kaybetmeyiz gibi geliyor.

Ama bana kalirsa buna ragmen gitmemeli Emre, takimda Emre'ye gelene kadar Sabri Salih Gökhan Ceyhun UmutB UmutG Hajro Onti Eboue vs bir dunya adam var. Bu adamlardan kurtulmadan Emre gonderilmemeli. Gelecek sezon kulube de iyi bir Emre her sekilde is görür.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre´nin verilmesine karsi degilim acikcasi.

24 yasina kadar bekleneni tam anlamiyla verememis bir futbolcu, Galatasaray hakkini da kaybeder, kaybetmeli.

Bundan sonra cosarsa da yapacak birsey yok. Kendisi adina seviniriz. Ama Galatasaray´in bir kriteri olmali.

Aydin Maydin, alayi gitmeli bu sezon.

Helal. Müthiş yorum.

Bu arada Emre 20.05.1991 dogumlu, yani daha 23 yasina 3 hafta once girdi.

Emre'nin bende cok bir katki vermedigini dusunuyorum, takimda olmasa da cok birsey kaybetmeyiz gibi geliyor.

Ama bana kalirsa buna ragmen gitmemeli Emre, takimda Emre'ye gelene kadar Sabri Salih Gökhan Ceyhun UmutB UmutG Hajro Onti Eboue vs bir dunya adam var. Bu adamlardan kurtulmadan Emre gonderilmemeli. Gelecek sezon kulube de iyi bir Emre her sekilde is görür.

Trabzonlular da o saydıklarını çöp olarak görüyor. 5 milyon mu verseydik 1 yıllık sözleşmesi kalan 29 yaşındaki adam için ?

Bu sefer de oha denecekti.

Umarım diğer çöpler de temizlenir.

Bizim deli gibi yerli almamız lazım şu şartlarda yerli kalitemiz yerlerde yönetim Olcan,Töre,İnler,Tarık,Şener ve hatta Almanya'dan x bir yerli oyuncuya ne para verseler acımam üstüne düşünmem acınacak para varsa Salih'e Amrabat'a ne bileyim Yiğit'e filan verilen paralara acırım.

Portekiz devi Porto, Liverpool'un kanat oyuncusu Suso için 4 milyon pound değerinde bir transfer teklifi yapmayı planlıyor

Emre'yi vermek saçmalığın daniskası olur.

Ben seneye

--Emre-----------Melo------------------Selçuk--------------------Olcan

--------------------------------Sneijder-----------------------------------------

-------------------------------Burak Yılmaz-----------------------------------

hattının iyi iş yapacağını düşünüyorum.

Emre yedekte olsa kalmalı bu takımda.

Helal. Müthiş yorum.

Ya 5 senedir Emre´nin güclenmesini bekliyoruz güya. Olmuyor iste. Yapisi böyle cocugun.

Trabzonspor acisindan da gayet iyi bir alisveris. 3 Milyon + Emre Colak, nerden baksan 6 Milyon eder zaten.

Iki taraf icin de iyi bir anlasma olur. En azindan Türkiye capinda skora etki eden bir kanat oyuncuya sahip oluruz.

koskoca ülkede Emre ve Aydindan daha yetenekli oyuncu yok mu da Emre kalmasini istiyorsunuz?

Emre'yi vermek saçmalığın daniskası olur.

Ben seneye

--Emre-----------Melo------------------Selçuk--------------------Olcan

--------------------------------Sneijder-----------------------------------------

-------------------------------Burak Yılmaz-----------------------------------

hattının iyi iş yapacağını düşünüyorum.

Emre yedekte olsa kalmalı bu takımda.

yapmaz. emre kanat oyuncusu değil, olamaz da. oynayabileceği tek mevki var o da forvet arkası.

Emre çolaktan cacık olmaz.Genc filan olması hikaye.Olcana karşılık verilmesinde bir sakınca yok.

Bu sene fazla şans bulmadı ama kendini bir türlü gösteremiyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9QkddrhJzcA[/media]

Bakildigi zaman, 1 senelik anlasmasi kalmis adam icin verdigimiz teklif gayet cömert.

Cömert olmasina cömert de, yapacagimiz da birsey yok.

O pahali bu pahali derken, kaliyoruz Turgut´lara Murgut´lara.

4. yildizi takacaksak, Türklere de para harcayacagiz artik.

Kaldi ki, Olcan yetmez basari icin. Yerliler acisindan söylüyorum. Daha fazlasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt