Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam bu futbolcularla basarili olunmaz deyip cekip gidiyor millette seviniyor,ulan kimsede demiyorki kaliteli transfer olmayacak gibi bu kadro ile kim gelse ne degisecek

Luce gelecek başkanı biraz tanıdıysam.

adam bu futbolcularla basarili olunmaz deyip cekip gidiyor millette seviniyor,ulan kimsede demiyorki kaliteli transfer olmayacak gibi bu kadro ile kim gelse ne degisecek

bizim taraftar iste, Rijkaard rest cekmez suclu olur, rest ceken olur sevnirler, Luce gelmeyince görürüz günümüzü, her gün zaten sanki kücülmeye gidiyormusuz gibi yorumlar yapiliyor, ama heyyyyyyyyyyyyyt hersey artik cok güzel olacak...

"Zaten kaliteli bir kadromuz var" yalanını yemeyecek bir teknik direktör gelsin.

5 tane kaliteli yabancımız var, 2-3 tane yerli oyuncumuz var, gerisinin durumu zaten belli.

Luce "çok emek verdim, ayrılmam" demişmiş. Adamın hangi ülkenin liginde mücadele edeceği belli değil. Gelir diye umuyorum.

Beyler Soyluyorum Bence Hagi gelecek Baskan Mancini gelmeden once hagiye teklif yapmisti ama kabul etmemisti devre arasindan dolayi HAGİ gelecek bence.

Galatasaray'da Roberto Mancini ile yolların ayrılmasından sonra ilk akla gelen isim Mustafa Denizli açıklamada bulundu.

Mancini ile yolların ayrıldığının resmen açıklanmasının ardından adı ilk ortaya atılan isimlerden biri olan Mustafa Denizli, "Galatasaray ile bir görüşmem olmadı. Haberler doğru değil" dedi.

(Maraton)

Mustafa Denizli ihtimali çok şükür ortadan kalktı şimdi sıra Mircea Lucescu'yu getirip yanına potansiyelli , genç Türk bir yardımcı atamakta.

Heycknes emekli oldu ikna edilemez. He başkanla iki ihtiyar oturup aynı dili konuşabilirlerse bilemem tabi. Şahsen isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt