Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHAKTAR'I BIRAKAMAM

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Ertuğrul, Lucescu'yla son gelişmelerden sonra yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:

"Lucescu, 'Ben bu takımdan (Shaktar Donetskt) ayrılamam. Çok emek verdim. Buralara kadar getirdim. Bana çok güveniyorlar, takımı bu noktalara kadar getirmişken, burada bırakıp gidemem' diyor.

Yeni sezon planlamasını da tamamen yaptı. İsviçre ve Avusturya kamplarını organize etti. Bugün de tekrar iş başı yapmak için Donetsk'e döndü. Bana, "Hangi takımdan ne şekilde teklif gelirse gelsin kabul etmeyeceğim. Shaktar Donetsk'i bırakamam' dedi. Ancak ilerleyen günlerde, Galatasaray kendisiyle görüşürse fikri değişir mi ya da ikna edilebilir mi bilmiyorum."

yenı sezon planlamasında rusya lıgıne gore mı yapmıs ukrayna lıgıne gore mı?

Mancini nin olmayacak duaya amin demeyeceğini, tazminat peşinde koşmayacağını, kariyerini düşünüp ayrılacağını tahmin etmiş ve burda da yazmıştım, adamın piyasası var, boşta kalmayacaktır...

Rijkaard ise tam memur zihniyetli bir adamdı, piyasasının olmadığını, bir daha ciddi hedefleri olan takım çalıştıramayacağını söylediğimde anasına sövmüşüm gibi reaksiyon gösterenler, hala da durumu kabullenemiyorlarsa, onlar için yapılabilecek bir şey yok...

Garip gelebilir sana ama Rijkaard daha cok kafasinda bitirdi bu isi, daha iki sezon evvel PSG talip olmustu, AC Milan da istiyordu, yoksa Inzaghi ye Seedorfu alacak lar, RIjkaard a hayir ?

anlaşılan kulübün mali durumu sandığımızdan da b...tan.bu şartlarda yılmaz vural gelse şaşırmam gelecek seneye olan bütün ümitlerim bitti:(

Bence transfer hedeflerini kücülttük

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Of be kardeşim şimdi bir de transfer listesine TD isimleri ekleyeceğiz

Bence TD için:

Lucescu

Murat Yakın

Laudrup

aklıma gelen isimler

Yerli oyuncu açısından çok yetersiz kadromuz var, hocalar arasında çok fark olmayacak, kim gelirse gelsin, yetersiz bu kadro diyecekler 5+3 için.

Akılları varsa bu sefer doğru transferleri yaparlar. Yoksa geçmiş olsun.

Gerets ve Denizli gelirse açık söyleyeyim

onlar ve onları getiren zihniyet gidene kadar hiçbir şekilde desteklemem

ne ürün alırım ne de aldırırım

Garip gelebilir sana ama Rijkaard daha cok kafasinda bitirdi bu isi, daha iki sezon evvel PSG talip olmustu, AC Milan da istiyordu, yoksa Inzaghi ye Seedorfu alacak lar, RIjkaard a hayir ?

Milan hic bir zaman Rijkaardi istemedi. Seedorfu Berlusconi cok istiyor diye tercih ettiler. Rijkaardin Barcelonadaki sistemin disinda basarili olacağina inanan yoktu.

Rijkaard yüzündende 2 sene kaybettik. 4-3-3e uygun oyuncularimiz yoktu adam 4-3-3te israr etti. Sarpi prensi yapti. 2 sene kaybettik.

ben diyorum ya gittikce bjk ye donuyoruz sneijder ve muslerayida satarsak tmm

Basında çıkan hiçbirşeye inanmayın dün Mancini kalıyor görüşmenin detayları ortaya çıktı diyorlardı bugün bir anda haber geldi Mancini ile yollar ayrıldı diye.Başkanın ağzından duymadıgım sürece Hoca Türk mi? yabancı mı?inanmam.Lucescu yok şunu demiş yok bunu demiş hepsi saçma haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt