- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
gelll lucescu oh be mancini gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SHAKTAR'I BIRAKAMAM
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Ertuğrul, Lucescu'yla son gelişmelerden sonra yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:
"Lucescu, 'Ben bu takımdan (Shaktar Donetskt) ayrılamam. Çok emek verdim. Buralara kadar getirdim. Bana çok güveniyorlar, takımı bu noktalara kadar getirmişken, burada bırakıp gidemem' diyor.
Yeni sezon planlamasını da tamamen yaptı. İsviçre ve Avusturya kamplarını organize etti. Bugün de tekrar iş başı yapmak için Donetsk'e döndü. Bana, "Hangi takımdan ne şekilde teklif gelirse gelsin kabul etmeyeceğim. Shaktar Donetsk'i bırakamam' dedi. Ancak ilerleyen günlerde, Galatasaray kendisiyle görüşürse fikri değişir mi ya da ikna edilebilir mi bilmiyorum."
Mancini nin olmayacak duaya amin demeyeceğini, tazminat peşinde koşmayacağını, kariyerini düşünüp ayrılacağını tahmin etmiş ve burda da yazmıştım, adamın piyasası var, boşta kalmayacaktır...
Rijkaard ise tam memur zihniyetli bir adamdı, piyasasının olmadığını, bir daha ciddi hedefleri olan takım çalıştıramayacağını söylediğimde anasına sövmüşüm gibi reaksiyon gösterenler, hala da durumu kabullenemiyorlarsa, onlar için yapılabilecek bir şey yok...
De Marke @demarkesports 4 dk.
Ünal Aysal: "Mustafa Hoca çok değerli bir futbol adamı ama şu kadarını söyleyebilirim, yeni hoca Türk olmayacak."
anlaşılan kulübün mali durumu sandığımızdan da b...tan.bu şartlarda yılmaz vural gelse şaşırmam gelecek seneye olan bütün ümitlerim bitti![]()
De Marke @demarkesports 4 dk.
Ünal Aysal: "Mustafa Hoca çok değerli bir futbol adamı ama şu kadarını söyleyebilirim, yeni hoca Türk olmayacak."
Güzel haber.Denizli falan gelseydi futbolla ilgimi alakamı bırakırdım...
Başkan da bu kadar net konuştuğuna göre hoca belli o zaman...
Garip gelebilir sana ama Rijkaard daha cok kafasinda bitirdi bu isi, daha iki sezon evvel PSG talip olmustu, AC Milan da istiyordu, yoksa Inzaghi ye Seedorfu alacak lar, RIjkaard a hayir ?
Lan nereye gidiyor dun baskan yola devam dedi sapirsacma kaynaklarinizdan aldiginiz bilgilere inaniyor baskana inanmiyorsunuz.
Tap