Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Lucescu'nun genç Türk oyuncu kazandırmasından bahsediyor

yanlış hatırlamıyorsam ama bizdeyken kazandırdığı Türk oyuncu var mıydı ???

Ben yok diye biliyorum

aklıma gelen bir tek Bülent Akın var

ki o da günümüzün Ceyhun'u diyebiliriz...

Onun döneminde Türkiye de ekonomi şimdiki gibi değildi geçici başarıları bile sağlıyordu bizde kiralık futbolcularla şampiyon oldu.Beşiktaşa gitti 8 yıl aradan sonra şampiyon yaptı.Shaktar Donetsk gibi adı sanı duyulmamıs takımı bugün efsane yaptı.Lucescu Türk futbolcu kazandırır mı bilmem ama Türkiye den iyi futbolcuları bize aldırır yabancı oyuncularımızda bundan sonra gelecek vaadeden kaliteli futbolcular olur.

Yılmaz VURAL: İlla yabancı arıyorsanız benim Almanya pasaportum da var.

Kesin bilgi.

Onun döneminde Türkiye de ekonomi şimdiki gibi değildi geçici başarıları bile sağlıyordu bizde kiralık futbolcularla şampiyon oldu.Beşiktaşa gitti 8 yıl aradan sonra şampiyon yaptı.Shaktar Donetsk gibi adı sanı duyulmamıs takımı bugün efsane yaptı.Lucescu Türk futbolcu kazandırır mı bilmem ama Türkiye den iyi futbolcuları bize aldırır yabancı oyuncularımızda bundan sonra gelecek vaadeden kaliteli futbolcular olur.

Telles ve Bruma gibi diyorsun ama kimse kadrolarına yazamıyor bu adamları bile.

Sınır muhabbeti düzelmedikçe gelecek vaadeden futbolcu falan alamayız. Elimizdekileri oynatamıyoruz daha.

Luce olmiyacaksa maden türk birini getirin, Hamza Hamzaogluyu istiruk!!! :D

Umarim yine sadece 4-3-3te basarili olan bir td gelmez. Yine bir sezonu heba ederiz. 4-3-3 yüzünden heba ettiğimiz sezonlar yeterli.

Alman ekolü ise tek haklıma gelen Joachim Löw olur. Lucescu için yıllık 5m€ maaş haberi doğru ise bonuslarla beraberdir net maaşı değildir.

Telles ve Bruma gibi diyorsun ama kimse kadrolarına yazamıyor bu adamları bile.

Sınır muhabbeti düzelmedikçe gelecek vaadeden futbolcu falan alamayız. Elimizdekileri oynatamıyoruz daha.

Lucescu Güney Amerika ekolünü seviyor Victoria Mendez Mondragon Batista Jardel.Bu isimlerle başarılı oldu Brezilya piyasasına hakim bir hoca.Telles ve Bruma yı kadrolarına yazmıyanlar günlük düşünenler 2 side kaliteli isim iyi hocayla doğru gelişimi sağlasın forumda bundan sonra yaşı geçmiş futbolcu kimse istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt