Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luce'de 70'ine gelmis.Daha niye yeni sözlesme yaparsın be adam?Cık gel iste.

VfB_-_Mainz_Gegenervorbericht_Tuchel_255x310.jpg

:016:

Ben olsam lucescuyu alırım yanına da sportif direktör olarak hagiyi alırım.zaten luce 70 olmuş 2-3 sene daha dursun sonra da hagi iyice pişmiş şekilde uzun süre bize hizmet etsin sonra çocuğunu falan da getirsin tamamdır işte.

Beyler dahiyane bir çözüm buldum :p

Lucescu TD olsun

Rinat Akhmetov'da Galatasaray başkanı olsun

hem böylece Akhmetov Lucescu'yu bırakmamış olur :)

Not: Mesaj ironi içermektedir

Öncelikle Lucescu iyi dır ona bir şey demem

ama forumda yanlış bilinen bir takım gerçekler var

1. Lucescu'nun bizdeki dönemi;

Kiralık futbolcularla şampiyon oldu dediğiniz dönem yerli futbolcu kalitemiz çok yüksekti

Kaldı ki Lucescu 1 sene önce çok daha güçlü bir kadroyla şampiyon olamamıştı

ayrıca o dönem şikeci aziz CL'deki başarısızlık üzerine Denizli'yi göndermiş yerine Werner Lorant'ı getirmişti yani stratejik bir hata yapmıştı

2.si Bjk'de şampiyon olduğu dönem malum güçler tarafından resmen Bjk'ye lig hediye edildi

Shaktar'ın başında ise dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Rinat Akhmetov bulunuyor

yani adamda para sıkıntısı yok istediği genç oyuncuyu yüksek maliyetle alabiliyor

yani kısacası bazı arkadaşlar Lucescu'ya büyük ümit bağlıyor

ama ben durumun böyle olmadığını söylemeye çalışıyorum

2002 deki kadromuz da yerli kalitesi yüksekti evet ama para ödenmiyordu kaliteli yabancıların hepsi kaçmıştı resmen.2003 deki Beşiktaş Şampiyonluğu şike olabilir ama bunu söylüyosanız 2001 deki Lucescu şampiyon olamadığı sene Fenerbahçe şike yaptı bunuda söylemeniz gerekirdi.Ben Lucescu başarılı olur derken sadece 1 sene için Şampiyonluktan felan bahsetmiyorum 3 sene kalsın bizde bu yıllarda başarılı olur diyorum.Ben kaliteli hocayla uzun yıllar diyorum sadece.

2011-2012'deki gibi ilk 10 dk'da karşı takımı aptala çevirip, araya da bir gol sıkıştıran takımı istiyorum ben. 4-4-2 tercihimdir.

Şükrü Ergün: “Transferlerin gelecek hocayla yapılması doğru olacaktır. Şu an için hiçbir şey yok.”

HAHAHAHAHAHAH, demin demiştim.

Olcan'ı Töre'yi falan alsan istemeyecek çünkü yeni teknik direktör, doğru.

Sanki gidip daha iyilerini alacaksın, şaka gibiler gerçekten, hiç umurlarında değil.

SPORX.COM ‏@sporx 44 sn.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Mustafa Sarp'ın sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesh etti.

Radyospor'da bir adam konusuyor.Luce ile 2 gün önce konusmus.Gelmeyecegim demis.Burada devam edecegim diyor.

Anlamış değilim zaten şu saçma sapan yabancı zırvalığı yüzünden taş gibi adam yedek kulübesinde oturuyor ilk 11'de oynamak için riske girip ayağını sakatlıyor dışarıdan teklifler yağıp duruyor adama eminim 25-26 yaşına geldiğinde ekol bir oyuncu olacaktır. Bir oyuncunun fiziğinin oturması 25-26 yaşını bulur.

İşte bunu insanlara anlatamıyorsun Bruma geldi hemen Keita gibi oynasın moduna giriyor taraftar.Telles geldi hemen inanılmaz bir sol bek olsun diyor.Telles inde Bruma nında zamana ihtiyacı var.Sneijder hayranıyım ama Sneijder ligde 34 maçta her zaman oynuyamaz yaşlı değil genç değil Telles Bruma ağır sakatlık olmadıgı sürece her zaman oynuyacaktır.

2002 deki kadromuz da yerli kalitesi yüksekti evet ama para ödenmiyordu kaliteli yabancıların hepsi kaçmıştı resmen.2003 deki Beşiktaş Şampiyonluğu şike olabilir ama bunu söylüyosanız 2001 deki Lucescu şampiyon olamadığı sene Fenerbahçe şike yaptı bunuda söylemeniz gerekirdi.Ben Lucescu başarılı olur derken sadece 1 sene için Şampiyonluktan felan bahsetmiyorum 3 sene kalsın bizde bu yıllarda başarılı olur diyorum.Ben kaliteli hocayla uzun yıllar diyorum sadece.

Evet 2001 sezonunda şikecilerin şampiyonluğu da şaibelidir söylemeyi unuttum

Sonuç kısmında belirttim zaten

Lucescu gelince %100 başarı garanti değil

her türlü duruma hazırlıklı olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt