- 9 Ocak 2014
- 33.074
- 9.421
- 1.538
Luce Yakısırrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle Lucescu iyi dır ona bir şey demem
ama forumda yanlış bilinen bir takım gerçekler var
1. Lucescu'nun bizdeki dönemi;
Kiralık futbolcularla şampiyon oldu dediğiniz dönem yerli futbolcu kalitemiz çok yüksekti
Kaldı ki Lucescu 1 sene önce çok daha güçlü bir kadroyla şampiyon olamamıştı
ayrıca o dönem şikeci aziz CL'deki başarısızlık üzerine Denizli'yi göndermiş yerine Werner Lorant'ı getirmişti yani stratejik bir hata yapmıştı
2.si Bjk'de şampiyon olduğu dönem malum güçler tarafından resmen Bjk'ye lig hediye edildi
Shaktar'ın başında ise dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Rinat Akhmetov bulunuyor
yani adamda para sıkıntısı yok istediği genç oyuncuyu yüksek maliyetle alabiliyor
yani kısacası bazı arkadaşlar Lucescu'ya büyük ümit bağlıyor
ama ben durumun böyle olmadığını söylemeye çalışıyorum
Ben olsam lucescuyu alırım yanına da sportif direktör olarak hagiyi alırım.zaten luce 70 olmuş 2-3 sene daha dursun sonra da hagi iyice pişmiş şekilde uzun süre bize hizmet etsin sonra çocuğunu falan da getirsin tamamdır işte.
2012-13 FT
2013-14 Mancini
2014-15 ?
2015-16 ?
Anlamış değilim zaten şu saçma sapan yabancı zırvalığı yüzünden taş gibi adam yedek kulübesinde oturuyor ilk 11'de oynamak için riske girip ayağını sakatlıyor dışarıdan teklifler yağıp duruyor adama eminim 25-26 yaşına geldiğinde ekol bir oyuncu olacaktır. Bir oyuncunun fiziğinin oturması 25-26 yaşını bulur.
2002 deki kadromuz da yerli kalitesi yüksekti evet ama para ödenmiyordu kaliteli yabancıların hepsi kaçmıştı resmen.2003 deki Beşiktaş Şampiyonluğu şike olabilir ama bunu söylüyosanız 2001 deki Lucescu şampiyon olamadığı sene Fenerbahçe şike yaptı bunuda söylemeniz gerekirdi.Ben Lucescu başarılı olur derken sadece 1 sene için Şampiyonluktan felan bahsetmiyorum 3 sene kalsın bizde bu yıllarda başarılı olur diyorum.Ben kaliteli hocayla uzun yıllar diyorum sadece.