Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lafimi yarim alintilama ne demek lan .. kurdugun cumle bir tane .. o da 8-10 yas arasina hitap eden cinsten... fifa falan senin gibilerin isi ... cok sinirlenirsen rica edersin acik adres veririm...

yasi yeten herkes bilir ki lucescu defansif oynatir .. bunun boyle olmadigini senin gibi yasi yetmeyenler tartisir

yaş konusuna ya da aranızdaki muhabbete girmiyorum hiçbir şekilde ama benim bildiğim de Luce bizdeyken öyle keyifli futbol oynamıyorduk. savunmaya çok önem verip fırsatı bulduğumuzda bir anda kalabalık hücum ederek gol bulmaya çalışıyorduk

İtalyanlardan bomba iddia! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

İtalya'dan da Lucescu ile anlaştığımıza dair iddialar geliyormuş.

Biran önce Lucescu ile sözleşmeyi imzalayıp , sponsorluk için en yüksek teklifi veren şirket ile anlaşıp , kadroda düşünülmeyen isimleri güzel bonservis bedellerine göndermeli ve kaynak yaratıp , Lucescu'nun kuracağı takımı izlemek için arkamıza yaslanmalıyız.

12 Mn € + Eboue + Dany + Chedjou + Amrabat + Hajrovic diğerlerinden çok bir şey kazanamayız zaten ancak yurt içi transferlerde veya yerli oyuncu transferlerinde takasta kullanabiliriz.

Eboue (2.5 Mn €) + Dany (2-2.5 Mn €) + Chedjou (5 Mn €) + Amrabat (5 Mn €) + Hajrovic (5 Mn €) = 20 Mn €'ya yakın gelir.

Belki bu paranın hepsi eklenmez transfer bütçesine ancak bütçe 12 Mn €'dan 20 - 25 Mn € arası bir rakama çıkarılır bu kesin.

lafimi yarim alintilama ne demek lan .. kurdugun cumle bir tane .. o da 8-10 yas arasina hitap eden cinsten... fifa falan senin gibilerin isi ... cok sinirlenirsen rica edersin acik adres veririm...

yasi yeten herkes bilir ki lucescu defansif oynatir .. bunun boyle olmadigini senin gibi yasi yetmeyenler tartisir

profesör sinirlenme tamam. böyle sinirlenmen anlamsiz geretsi söyleyip lucescuya sallaman hani tromso rezillligini söylüyorum. müthiş bir futbol anlayişin var. seni tebrik ediyorum profesör bey saygilar.

Ne alaka güzel kardeşim? Basel fazla beraberlik almış diye kötü mü teknik direktör oluyor adam? Sonuç olarak haticeye değil, neticeye bak. Basel şampiyon oldu mu? Oldu. Şampiyon olan takımı fazla beraberlik almış diye eleştireni de ilk kez görüyorum.

Ayrıca sadece bu da değil. Basel, Murat Yakın döneminde iki kez şampiyon oldu. Bir Avrupa yarı finali, birde çeyrek finali gördü takım. Chelsea'yı içerde, dışarda yendiler. 39 yaşında, teknik adamlığa yeni başlamış bir antrenör için hiçte küçümsenecek başarılar değil.

baseli yakını bilmemde şurda bir araştırma yapmış adamın biri kafama yattı benim gsc sözlükten alıntı,

........isviçre'de basel hegemonyası 2002'de başladı.

1898 senesinde başlayan isviçre liginde 1980 senesinde 8. şampiyonluğunu kutlayan basel, 9. şampiyonluğunu 22 sene bekledi. sankt jakob park stadı'nın inşaası 2001'de bittikten sonra maddi anlamda güçlenip isviçre ligindeki tüm takımlara fark atan basel hegemonyasını 2001/02 sezonu şampiyonluğuyla kurmaya başladı.

şampiyonluklara bakalım:

01/02 basel

02/03 grasshoppers

03/04 basel

04/05 basel

05/06 zürich

06/07 zürich

07/08 basel

08/09 zürich

09/10 basel

10/11 basel

11/12 basel

12/13 basel

13/14 basel

yani basel son 13 sezonun 8.'sini aldı. bütçesi o kadar sağlamki, isviçre'nin bayerni oldular. oyuncu çok vefalı olmadığı sürece parayı basıp isviçre liginden alamayacakları futbolcu yok.

konuyu murat yakın'a getiriyorum. basel ile çok başarılı olduğu için bize yakışıyor anlamına gelmez, basel ile başarılı olan teknik direktörleri sayayım size. basel'de son 12 sezondur her teknik direktör başarılı.

(bkz: christian gross) 1999-2009:

isviçre lig şampiyonluğu: 4x

isviçre kupa galibiyeti: 4x

2002 sezonunda şampiyonlar liginde liverpoolu saf dışı bırakıp ikinci tura yükselmişler. ikinci turda grubu manchester unitedin ardından juventus ve la coruna'yla 7 puanla bitirdiler, fakat averaj'dan dolayı elendiler.

2005 sezonunda uefa kupasında çeyrek finalde middlesborough'a elendiler.

2008'de ise barcelona, sporting ve shakhtarlı gruptan 1 puanla elendiler.

- basel'in ardından:

vfb stuttgart

6 aralık 2009 tarihinde vfb stuttgart'ın başına gelmiş, ilk sezon uefa avrupa ligine katılma hakkı kazanmış, fakat ikinci sezon ilk 7 maçın 6'sını kaybedince 13 ekim 2010 tarihinde kovulmuş. bir sene dayanamamış yani stuttgart'da.

young boys bern

2011/12 sezonunun başında yb'nin başına geçmiş. başarısızlıktan dolayı nisan 2012 tarihinde kovulmuş. ve şu an işsiz.

(bkz: thorsten fink) 2009-2011:

isviçre lig şampiyonluğu: 2x

isviçre kupa galibiyeti: 1x

- basel'in ardından:

hamburger sv

ilk sezon 15. olup küme düşmekten son anda kurtulmuş. ikinci sezon kötü başlangıç'tan sonra takımı toparlanmış ama 7. olup avrupaya gidememiş. 13/14 sezonunun hemen başında ise yine sezona kötü başladığı için kovulmuş.

(bkz: heiko vogel) 2011-2012:

isviçre lig şampiyonluğu: 1x

isviçre kupa galibiyeti: 1x

2011'de şampiyonlar ligi ikinci turuna yükselmeyi başardı.

-basel'in ardından:

şu anda bayern münih u19 takımını çalıştırmakta.

(bkz: murat yakın) 2012-2014:

isviçre lig şampiyonluğu: 2x

isviçre kupa galibiyeti: yok (iki sezon final'de kaybetti) biri finalde grasshoppers, öbürü yine findalde zürich'e karşı olmak üzere, iki sezon üst üste iki ezeli rakibine karşı.

özet geçeyim, basel ile başarılı olmak kolay demiyorum. ama oturmuş kimyaları var, adamlar bayern misali bildiğin ülkenin winnerı. arada avrupa'da iş yapıyorlar 2002, 2012 gibi. ama yani bu takımın başına heiko vogel'i getirmişler, herif şampiyonlar liginde tur atlamış. ülkede murat yakının iki sezonda alamadığı isviçre kupasını almış ve şampiyon olmuş. yani heiko vogel bile iş görüyor bu takımda.

yani şu bir gerçek ki, murat yakın'ın basel ile başarıları bizim için bir referans olamaz, olmamalı..............

(sultans of europe - 25 nisan 2014 13:56 ~ 19 mayıs 2014 14:45)

Yılmaz Vural'ın geldiğini düşünsenize

Sneijder'e tekme atıyor :asd: Allah korusun :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qr0SDs2lnkc[/media]

Beyler bu defansif ofansif olayını fazla abartıyorsunuz. Başarılı olduktan sonra açıkcası şahsen benim umrumda değil nasıl oynatmış. Ofansif oynatıp 6 yedirmekte bir iş değil onu da söyleyeyim.

İnşallah tutupta co adriaanse magath advocaat gibi balonlardan birini getirmezler bunar geleceğine ben hamza hamzaoğluna razıyım aklıma lucescudan başkası gelmiyor açıkçası

İtalyanlardan bomba iddia! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

İtalya'dan da Lucescu ile anlaştığımıza dair iddialar geliyormuş.

Biran önce Lucescu ile sözleşmeyi imzalayıp , sponsorluk için en yüksek teklifi veren şirket ile anlaşıp , kadroda düşünülmeyen isimleri güzel bonservis bedellerine göndermeli ve kaynak yaratıp , Lucescu'nun kuracağı takımı izlemek için arkamıza yaslanmalıyız.

12 Mn € + Eboue + Dany + Chedjou + Amrabat + Hajrovic diğerlerinden çok bir şey kazanamayız zaten ancak yurt içi transferlerde veya yerli oyuncu transferlerinde takasta kullanabiliriz.

Eboue (2.5 Mn €) + Dany (2-2.5 Mn €) + Chedjou (5 Mn €) + Amrabat (5 Mn €) + Hajrovic (5 Mn €) = 20 Mn €'ya yakın gelir.

Belki bu paranın hepsi eklenmez transfer bütçesine ancak bütçe 12 Mn €'dan 20 - 25 Mn € arası bir rakama çıkarılır bu kesin.

şu kağıt üstünde fm oynar gibi hesaplar yapmak saçma hajroviçe kim verecek 5 dany eboue falan tazminat ödemeden kurtulursak kardır

Sezonun ikinci yarisinin ortasindan itibaren "Lucescu Lucescu" diye taraftari gaza getiren, Mancini'nin kuyusunu kazan basin ilk maglubiyetten sonra "Lucescu bekleneni veremedi" diye baslamazsa ben de neyim.

Aldım Duyumlara göre D Costa gelebilir

* LG G2 Tapatalk *

Bu takımda başarılı olacak tek adam var bence oda lucescu Murat yakın falan gelirse fiyasko olur hem Murat yakın gelecekti Mancini niye gitti neyapıp edip lucescuyu getirmeliler yanınada Albayrak'ı versinler şampiyonluk %90 olur.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O degilde bizimkiler FFP yüzünden baya korkuyorlar ama PSG deli gibi transfer yapiyor,Luize 50 Milyon verdiler,ne FFP ya.

ben acikcasi bu lucescu nun gelicegini sanmiyorum ,ama umarim gelir cünkü bu bütceyle ancak lucescu basarili olur 12 milyon € nedir yahu transfer bütcesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt