İtalyanlardan bomba iddia! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport
İtalya'dan da Lucescu ile anlaştığımıza dair iddialar geliyormuş.
Biran önce Lucescu ile sözleşmeyi imzalayıp , sponsorluk için en yüksek teklifi veren şirket ile anlaşıp , kadroda düşünülmeyen isimleri güzel bonservis bedellerine göndermeli ve kaynak yaratıp , Lucescu'nun kuracağı takımı izlemek için arkamıza yaslanmalıyız.
12 Mn € + Eboue + Dany + Chedjou + Amrabat + Hajrovic diğerlerinden çok bir şey kazanamayız zaten ancak yurt içi transferlerde veya yerli oyuncu transferlerinde takasta kullanabiliriz.
Eboue (2.5 Mn €) + Dany (2-2.5 Mn €) + Chedjou (5 Mn €) + Amrabat (5 Mn €) + Hajrovic (5 Mn €) = 20 Mn €'ya yakın gelir.
Belki bu paranın hepsi eklenmez transfer bütçesine ancak bütçe 12 Mn €'dan 20 - 25 Mn € arası bir rakama çıkarılır bu kesin.
eboue ve dany 1 milyon eorodan fazla etmez bence. biri kafada futbolu bitirmis ve kontratinin son senesinde. oburu saatli bomba. amrabata 5 milyon euro verilirse bir saniye bile dusunmemek lazim. 3-3.5 den fazla verilecegini dusunmuyorum. herkes bizim gibi sacma is yapmiyor. chedjounun piyasasi oldugunu dusunuyorum ama 4den fazla teklif olmaz diye dusunuyorum cunku hem yasi bir sene daha ilerledi hemde cok iyi bir sezon gecirmedi. son olarak en potansiyelli bence iclerinde hayrovic. eger iyi bir dunya kupasi gecirirse 5 milyon euroya satilabilir yoksa 3 den fazla verilecegini dusunmuyorum. yani maksimum alacagimiz transfer parasinin 10-13 milyon euro olucagini dusunuyorum.
birde oyuncu satmakta ne kadar kotu oldugumuzu dusunursek bu beni dahada karamsar olmaya goturuyor. klasik bizim 200 bin euro tarifemiz var. saka gibi.
De Marke@demarkesports