Çıkan haberlere göre yorum yapıyorum şahsen , FM oynar gibi falan hesapta yaptığım yok.
Hajrovic'e ; Werder Bremen 3.5 Mn € ile gelmiş ilk teklif olarak ve peşinde Sevilla , Getafe , Juventus , Milan'ın olduğu konuşuluyor , bu adam iki hazırlık maçında iki gol attı ve daha Dünya Kupası'nda sahne alacak bu adamı 5 Mn €'ya satmak imkansız mı ne yani ben onu anlayamadım ?
Dany ; kendisini Toulouse istiyordu en son 2 Mn € civarında bir teklifle kapımızı çalmaları bekleniyordu , Fransa'da biline bir oyuncu olmadı , Mevlüt transferinde takasta kullanacağız zaten 5 Mn € + 2 Mn € bonustan Dany'i vererek 2-2.5 Mn € + Dany'e kadar düştü fiyat , ne yani Dany 2.5 Mn € etmiyor mu şimdi yada 2 - 2.5 Mn €'ya satılması çok mu zor ?
Eboue'ye ise Schalke 2.5 Mn €'luk teklif ile gelmiş biz yetersiz bulmuştuk , West Ham'da sonradan devreye girmişti illaki alt sıralara oynayan EPL kulüplerinin takibindedir Eboue , hatta 2.5 Mn €'yu az bulup Schalkeye Huntelaar'ın fiyatını sorduğumuz ve takasa Eboue'yi dahil etmek istediğimiz gündeme gelmiş bu oyuncuyu 2.5 Mn €'ya Schalke'ye yada West Ham'a göndermek imkansız mı yada bu kadar zor mu ?