Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütçe olayına takılmayalım. bence o olay birazda manciniyi göndermek için bi stratejiydi.yeni gelecek t.direktöre yeterince harcama yapılacaktır.tabiki forma sponsorundan gelecek parayla

Çıkan haberlere göre yorum yapıyorum şahsen , FM oynar gibi falan hesapta yaptığım yok.

Hajrovic'e ; Werder Bremen 3.5 Mn € ile gelmiş ilk teklif olarak ve peşinde Sevilla , Getafe , Juventus , Milan'ın olduğu konuşuluyor , bu adam iki hazırlık maçında iki gol attı ve daha Dünya Kupası'nda sahne alacak bu adamı 5 Mn €'ya satmak imkansız mı ne yani ben onu anlayamadım ?

Dany ; kendisini Toulouse istiyordu en son 2 Mn € civarında bir teklifle kapımızı çalmaları bekleniyordu , Fransa'da biline bir oyuncu olmadı , Mevlüt transferinde takasta kullanacağız zaten 5 Mn € + 2 Mn € bonustan Dany'i vererek 2-2.5 Mn € + Dany'e kadar düştü fiyat , ne yani Dany 2.5 Mn € etmiyor mu şimdi yada 2 - 2.5 Mn €'ya satılması çok mu zor ?

Eboue'ye ise Schalke 2.5 Mn €'luk teklif ile gelmiş biz yetersiz bulmuştuk , West Ham'da sonradan devreye girmişti illaki alt sıralara oynayan EPL kulüplerinin takibindedir Eboue , hatta 2.5 Mn €'yu az bulup Schalkeye Huntelaar'ın fiyatını sorduğumuz ve takasa Eboue'yi dahil etmek istediğimiz gündeme gelmiş bu oyuncuyu 2.5 Mn €'ya Schalke'ye yada West Ham'a göndermek imkansız mı yada bu kadar zor mu ?

Dediklerinin alayinin dogru olmayan haberler olduğunu düşünüyorum. Bu adamlara bu teklifler mümkün degil gelmez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu gelirse, yabancı forvet aldırmaz, Sneijder'i de Burak'ı da yerinde oynatır diye umuyorum.

lucescu gelsin de varsın transfer yapmasınlar. lucescunun en sevdiğim özelliği futbolculardan çok iyi verim alması ve onları parlatması. şuan burun kıvırdığımız ontivero hajrovic bile onun elinde bi elmasa dönüşebilir.

Daha hiçbir şey olmamışken neden çöpe gitti tüm sezon diyoruz abi. Hoca gelsin, transferler yapılsın öyle konuşalım. Şu an ne desek boş bana göre.

neden çünkü lucesku haricinde gelecek yabancı bir hocanın takımı ülkeyi oyuncuları vs. tanıması uzun bir zaman alacak tüm kaygım bundan dolayı yerli bir hocayla anlaşacak olma ihtimalimiz zayıf olduğundan gelecek olan yabancı hocanında az çok takımı ve ülke şartlarını ligi tanıması gerekiyor.

bütçe olayına takılmayalım. bence o olay birazda manciniyi göndermek için bi stratejiydi.yeni gelecek t.direktöre yeterince harcama yapılacaktır.tabiki forma sponsorundan gelecek parayla

Renkdaş bu sponsorlar parayı kaç yıllıksa peşinmi veriyor yoksa yıl yıl taksitemi böldürüyorlar eğer taksit ise pek birşey değişeceğini sanmıyorum sonuçta telekomun ödediğinden ne kadar fazla olabilir, ya da önce yüklü bir miktar gerisimi taksit nasıl oluyor o iş bilgin varmı?

Mancini ayrıldığından beri adını daha duymadım ama Ünal başkan bana göre Gerets'i işaret ediyor. Hollanda ve Almanya ekolünün ikisini de bilen, daha önceden de başkan döneminde ilgimiz olan bi hoca. Gelirse şaşırmam şahsen.

lucescu sergeni ganyan bayinden alıp hem bizde hem Beşiktaş ta tekrar yıldız yapmış adam perezlerle Şampiyonlar liginde ne gruplarda ne mücadeleler verdiğimiz ortada umarım luce olur çöp falan alıp gelmezler

neden çünkü lucesku haricinde gelecek yabancı bir hocanın takımı ülkeyi oyuncuları vs. tanıması uzun bir zaman alacak tüm kaygım bundan dolayı yerli bir hocayla anlaşacak olma ihtimalimiz zayıf olduğundan gelecek olan yabancı hocanında az çok takımı ve ülke şartlarını ligi tanıması gerekiyor.

Bence de yerli hoca getirmeyiz takıma ama Lucescu'nun Türkiye'de en son görev yaptığı zamana göre çok şey değişti bence. Oyuncular da o zamankiyle bir değil. Aynı şekilde Lucescu da değişmiştir.

Edit: Bu dediklerimden Lucescu karşıtı olduğumu düşünmeyin, Lucescu'nun gelmesini şiddetle isterim.

Renkdaş bu sponsorlar parayı kaç yıllıksa peşinmi veriyor yoksa yıl yıl taksitemi böldürüyorlar eğer taksit ise pek birşey değişeceğini sanmıyorum sonuçta telekomun ödediğinden ne kadar fazla olabilir, ya da önce yüklü bir miktar gerisimi taksit nasıl oluyor o iş bilgin varmı?

bi bilgim yok da orası önemli değil önemli olan resmiyette kasaya girecek miktar. zaten transferde de parayı hemen vermiyoruz taksitlere bölüyoruz genellikle.mesele yıl içindeki bütçeyi dengelemek paranın ne zaman kasayı girdiği çok da önemli değil. sponsor parayı yıllık veriyor ayrıca ama bahsedildiği gibi 12 milyon civarıysa baya iyi para

Yıllık. Yaklaşık 2,5 - 3 katı kadar olur TT'nin.

Luce gelirse yabancı forvet,stoper aldırmaz siz rahat olun semihin yanında ligde koray avrupada chedjou oynar. başkanda bunu umuyomuş galiba.

bek alabiliriz Tarık veya şener. Birde kanat olur 2 adayım var biri Olcan öbürü Douglas Costa. Alternatif olarak Mevlütte aramıza katılır.

İlk defa senden duydum 3 haberide hepside fanatik haberi gibi kardeş

Hocam forumda da paylaşıldı bu haberler çok iyi hatırlıyorum ya , o kadar zaten yasaklı kaynak var güvenilir kaynaklardan olmasa aklımda kalmazdı diye düşünüyorum hocam.

Dediklerinin alayinin dogru olmayan haberler olduğunu düşünüyorum. Bu adamlara bu teklifler mümkün degil gelmez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla gelmeyecek bir durum göremiyorum şahsen , Dany , en kötü ihtimalle Mevlüt takasında rahatlıkla kullanılır , Chedjou bu sezon sezon boyu oynamadı belki ancak ciddi sayıda maça da çıktı kötü de değildi ortalama bir performans sergiledi ve bu adam daha Dünya Kupası oynayacak , Dünya Kupası'nın ardından oyuncuların fiyatları fırlar en kötüsünden en iyisine bunu iyi değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum özellikle Chedjou ve Hajrovic için.

Amrabat ise zaten satılmaya en yakın yabancımız an itibariyle , Malaga'da ki performansı beğenildi ve birçok orta sıra Avrupa kulübünü peşine taktı.

Eboue'ye ise EPL'nin alt sıra takımlarından illa ki talip vardır bu arada sanırım Schalke ve 2.5 Mn € teklif haberi Milliyet'e aitti galiba.

kulup ekomonik olarak sıkıntıda çok net ama hala inanmayanalar var ısrarla

sıkıntıda ulan işte ne kasıyosunuz düzelecektir umarım ama devre arası gibi bir fiyasko kaldırmaz takım ffp olay can sıkıcı

Lucescu ayrilali 10 sene olmus, nasil biliyor Turk ligini? Rakiplere de bizim takimin futbolcularina da yabanci, disaridan gelecek baska bir teknik direktore karsi tek avantaji daha once Turkiye'de calistigi icin ulkeyi tanimasi. Yoksa o buradayken oynayan futbolcularin hepsi simdi emekli, ligdeki takimlar farkli.

Doria için fiyat konusulmuş. 15 Milyondan aşagı bitmez o iş. oda bütcemizi aşar zaten. Bence stoper almayabiliriz. alırsakda Lescott gibi bonservisi elinde adamlara yöneliriz. veya Kaboul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt