Aras Karatay
Kırmızı Üye
- 28 Temmuz 2012
- 1.749
- 0
- 856
ManU Sinerijder ve Muslera paketi yapacağı konusunda duyumlar var doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama 35 mio € gibi bir rakam telafuz ediliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulup ekomonik olarak sıkıntıda çok net ama hala inanmayanalar var ısrarla
sıkıntıda ulan işte ne kasıyosunuz düzelecektir umarım ama devre arası gibi bir fiyasko kaldırmaz takım ffp olay can sıkıcı
ManU Sinerijder ve Muslera paketi yapacağı konusunda duyumlar var doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama 35 mio € gibi bir rakam telafuz ediliyor.
Bence de yerli hoca getirmeyiz takıma ama Lucescu'nun Türkiye'de en son görev yaptığı zamana göre çok şey değişti bence. Oyuncular da o zamankiyle bir değil. Aynı şekilde Lucescu da değişmiştir.
Edit: Bu dediklerimden Lucescu karşıtı olduğumu düşünmeyin, Lucescu'nun gelmesini şiddetle isterim.
Lucescu ayrilali 10 sene olmus, nasil biliyor Turk ligini? Rakiplere de bizim takimin futbolcularina da yabanci, disaridan gelecek baska bir teknik direktore karsi tek avantaji daha once Turkiye'de calistigi icin ulkeyi tanimasi. Yoksa o buradayken oynayan futbolcularin hepsi simdi emekli, ligdeki takimlar farkli.
aslında kardeş benim tek istediğim sistemi olan ve bu sistemi takıma adapte edecek bir hocanın gelmesi yani takım sahaya çıktığında nasıl oynayacağını az çok kestirebileceğimiz doğaçlama hücum ve defans yaptırmayan bir hocanın gelmesi.Terim gittiğinde mancinin gelmesi büyük bir hataydı mancını her ne kadar karizma ünü olan bir hoca olsada ne oynattığı belli olmayan bir yapıdaydı. onun yerine sistem adamı bir hoca gelseydi bu yıl başarılı olma ihtimalimiz çok yüksekti fakat tercih yanlış oldu.Şimdi luce adamın belli bir sistemi var ve en önemli avantajı elindeki kadrodan oyunculardan maksimum yararlanmasını bilen bir hoca keza bielsa vs. bu tip hocalara yönelmeliyiz tabi luce öncelikli olmalı
Drogba'nın sözleşmesi bittiği anda bile FFP'de dengeye düştük. Geçiniz.
he he hatta 30 milyon fazlamız var
RONALD KOEMAN?