Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ManU Sinerijder ve Muslera paketi yapacağı konusunda duyumlar var doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama 35 mio € gibi bir rakam telafuz ediliyor.

Ünal Başkan ın Lucescu nun sözleşme süresi hakkında yorum yapması bile Mancini ayrılmadan önce ciddi anlamda alternatif olarak gördüğünü gösteriyor. Hiç kimseyle görüşmedik palavrası kendisine yakışmadı. Bütün sezonun planlaması sarktı bu durumda.

kulup ekomonik olarak sıkıntıda çok net ama hala inanmayanalar var ısrarla

sıkıntıda ulan işte ne kasıyosunuz düzelecektir umarım ama devre arası gibi bir fiyasko kaldırmaz takım ffp olay can sıkıcı

Drogba'nın sözleşmesi bittiği anda bile FFP'de dengeye düştük. Geçiniz.

İnler= 5 m €uro

Olcan= 4 m €uro

Mevlüt= 4 m €uro

Töre = 5 m euro

Onur: 8 m €uro

26 m €uro harcasınlar şu oyuncuları alsınlar.

Fiyatı felan geçtim artık yabancı kuralı kalksın istiyorsak yerli oyuncuları takıma toplamalıyız.

Belli mi olur önümüzde ki sene kaliteli yerlilerle şampiyon olursak fener yabancı kuralına sıcak bakar.

Bence de yerli hoca getirmeyiz takıma ama Lucescu'nun Türkiye'de en son görev yaptığı zamana göre çok şey değişti bence. Oyuncular da o zamankiyle bir değil. Aynı şekilde Lucescu da değişmiştir.

Edit: Bu dediklerimden Lucescu karşıtı olduğumu düşünmeyin, Lucescu'nun gelmesini şiddetle isterim.

aslında kardeş benim tek istediğim sistemi olan ve bu sistemi takıma adapte edecek bir hocanın gelmesi yani takım sahaya çıktığında nasıl oynayacağını az çok kestirebileceğimiz doğaçlama hücum ve defans yaptırmayan bir hocanın gelmesi.Terim gittiğinde mancinin gelmesi büyük bir hataydı mancını her ne kadar karizma ünü olan bir hoca olsada ne oynattığı belli olmayan bir yapıdaydı. onun yerine sistem adamı bir hoca gelseydi bu yıl başarılı olma ihtimalimiz çok yüksekti fakat tercih yanlış oldu.Şimdi luce adamın belli bir sistemi var ve en önemli avantajı elindeki kadrodan oyunculardan maksimum yararlanmasını bilen bir hoca keza bielsa vs. bu tip hocalara yönelmeliyiz tabi luce öncelikli olmalı

ManU Sinerijder ve Muslera paketi yapacağı konusunda duyumlar var doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama 35 mio € gibi bir rakam telafuz ediliyor.

Sneijder aptallık olur ama muslera için bir şey diyemem.

Onur alınacak anladığım kadarıyla. Yerli konusunda çok çok iyi olur artan 1 yabancı hakkımızı hucumda kullanabiliriz.

Martin Kol veya Co Adriaanse tarzı adamlar gelmez inşallah. Bu ve buna benzer isimler gelirse Mancini'nin gidişinin bir anlamı kalmaz.

Lucescu ayrilali 10 sene olmus, nasil biliyor Turk ligini? Rakiplere de bizim takimin futbolcularina da yabanci, disaridan gelecek baska bir teknik direktore karsi tek avantaji daha once Turkiye'de calistigi icin ulkeyi tanimasi. Yoksa o buradayken oynayan futbolcularin hepsi simdi emekli, ligdeki takimlar farkli.

zaten cevabı kendi kendine vermişsin burda önemli olan oyuncuların ismini bilmesi değil adam bir kere ligi ülkeyi ve türk futbolcusunu tanıyor nasıl davranması gerektiğini biliyor olayda bu zaten

aslında kardeş benim tek istediğim sistemi olan ve bu sistemi takıma adapte edecek bir hocanın gelmesi yani takım sahaya çıktığında nasıl oynayacağını az çok kestirebileceğimiz doğaçlama hücum ve defans yaptırmayan bir hocanın gelmesi.Terim gittiğinde mancinin gelmesi büyük bir hataydı mancını her ne kadar karizma ünü olan bir hoca olsada ne oynattığı belli olmayan bir yapıdaydı. onun yerine sistem adamı bir hoca gelseydi bu yıl başarılı olma ihtimalimiz çok yüksekti fakat tercih yanlış oldu.Şimdi luce adamın belli bir sistemi var ve en önemli avantajı elindeki kadrodan oyunculardan maksimum yararlanmasını bilen bir hoca keza bielsa vs. bu tip hocalara yönelmeliyiz tabi luce öncelikli olmalı

Çok samimi bi şekilde şu dediklerinin tamamına katılıyorum. Bence de adam akıllı bir antrenman sistemi ve saha içi sisteminin oturtulması çok önemli. Kadronun iskeleti sabit olmalı. Her hafta ilk 11'den 4-5 oyuncu değişmemeli. Her maç 3-5 atmasa da rakibi boğan, ilk dakikalardan itibaren saldırgan olan bi takımımız olmalı.

Lucescu gelirse kesin bir Brezilyali ister, adam da Brezilyali oyuncu hastaligi var :p

ozellikle hucum oyuncularini sever..

abdurrahim albayrak çoktan lucescuya yapışmıştır gelmesi için. ahmedov da kıllık yapmasın bıraksın lucescuyu,adamı 10 yıl çalıştırdı yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt