- 30 Nisan 2012
- 13.022
- 911
- 1.428
Tafi giderse muslera da gider. Tafi neden yollaniyor yahu? Sacmalik!
Mondragonsanki cok iyi kaleciydi de gencleri egitecek öyle mi? Pehh!
Mondragon'u izlediğine emin misin renktaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tafi giderse muslera da gider. Tafi neden yollaniyor yahu? Sacmalik!
Mondragonsanki cok iyi kaleciydi de gencleri egitecek öyle mi? Pehh!
Mondragon'u izlediğine emin misin renktaş?
![]()
O işler öyle olmaz. Her gelen hoca kenndi ekibini getirir. Eğer gelen hoca kalmasını isterse kalır. Fakat benim kaleci antranörüm var onunla çalışmak istiyorum derse gönderilir.
İçkim sigaram kötü alışkanlığım yok yaşım 18 Ankarada ikamet ediyorum izninizle forum yöneticiliğine talibim
tapa
Tafi, Mondragon'u emzirir her türlü.
Tap
sana forumda bi lobi lazım. tek başına kalırsan seni yok ederler buralarda. asistan arkadaşım sizinle ilgilenecek bazı testlere tabii tutacak.
@Alpay Asma bey arkdaş ile ilgilenir misiniz? testleri başarı ile atlattığından emin olunuz.
tafarel yada popescudan birisi giderken futbolu birakicam diyip baska takima mi ne imza atmisti oyle bisey hatirliyorum hayal meyal belki tafarelse luce ona serh koyabilir tbh
tafarel yada popescudan birisi giderken futbolu birakicam diyip baska takima mi ne imza atmisti oyle bisey hatirliyorum hayal meyal belki tafarelse luce ona serh koyabilir tbh
sana forumda bi lobi lazım. tek başına kalırsan seni yok ederler buralarda. asistan arkadaşım sizinle ilgilenecek bazı testlere tabii tutacak.
@Alpay Asma bey arkdaş ile ilgilenir misiniz? testleri başarı ile atlattığından emin olunuz.
t.d lucescu yardımcısı:mario jardel kaleci ant: taffarel olmalı