Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tafi giderse muslera da gider. Tafi neden yollaniyor yahu? Sacmalik!

Mondragonsanki cok iyi kaleciydi de gencleri egitecek öyle mi? Pehh!

Mondragon'u izlediğine emin misin renktaş?

muslera_ve_mondi_1347008845.jpg

Luce'nin Taffarel ile calismak isteyecegini dusunuyorum. Zaten 1 sezon boyunca birisi teknik direktoru digeri futbolcusuydu.

O işler öyle olmaz. Her gelen hoca kenndi ekibini getirir. Eğer gelen hoca kalmasını isterse kalır. Fakat benim kaleci antranörüm var onunla çalışmak istiyorum derse gönderilir.

Ben Luce'nin Tafo'ya karsı cıkacagını düsünmüyorum.2001'de calısmıslardı Tafo'nun son sezonunda ki Taffarel'in Muslera'nın gelisiminde katkısı oldugu da asikar.Gerci daha Luce gelmeden yapılan bu haberlerin dogrulugu tartısılır.

İçkim sigaram kötü alışkanlığım yok yaşım 18 Ankarada ikamet ediyorum izninizle forum yöneticiliğine talibim

:D

tapa

sana forumda bi lobi lazım. tek başına kalırsan seni yok ederler buralarda. asistan arkadaşım sizinle ilgilenecek bazı testlere tabii tutacak.

@Alpay Asma bey arkdaş ile ilgilenir misiniz? testleri başarı ile atlattığından emin olunuz.

tafarel yada popescudan birisi giderken futbolu birakicam diyip baska takima mi ne imza atmisti oyle bisey hatirliyorum hayal meyal belki tafarelse luce ona serh koyabilir tbh

sana forumda bi lobi lazım. tek başına kalırsan seni yok ederler buralarda. asistan arkadaşım sizinle ilgilenecek bazı testlere tabii tutacak.

@Alpay Asma bey arkdaş ile ilgilenir misiniz? testleri başarı ile atlattığından emin olunuz.

:D :D :asd2:

Sen öyle diyorsan bize uygulamak düşer reis, özlük bilgilerini ulaştırabilir bana Pm usulü ile.

Ben oradan ona şartlarımızı sunarım zaten.

tafarel yada popescudan birisi giderken futbolu birakicam diyip baska takima mi ne imza atmisti oyle bisey hatirliyorum hayal meyal belki tafarelse luce ona serh koyabilir tbh

Taffarel Terim'den sonra gidecekti zaten zor tuttuk.

Normalde gelen her teknik direktör döneminde eski ekip zaten kendi gider.

Israr edince biz o da kaldı. Kulubü son yıllarda tanıdığı için adaptasyon süreci açısından düşündüler herhalde bizim yöneticiler.

Bence zaten her halükarda sezon sonu gidecekti.

İnlerinize girer dağıtırım sizi

Taptap

:D Lobi değil Savaş Çıkardım :D lobim olmadığıma katılıyorum net bi üye grubu tarafında yer almadım doğru gördüğüm konuda o kişiyi destekledim biliyorum tüm sebep bu :D

tapa

Lucescu'nun geleceğini hepimiz tahmin ediyorduk ve istiyorduk şükür ki bu konuşmaları da duyduk Ünal Başkan'ın ağzından.

Taffarel'e gelirsek adam zaten FT ile birlikte göreve geldi , ayrılacak olsa Mancini gelince ayrılırdı , siteden silinme nedeni yeni hocaya (Lucescu'ya) sorulması gerekliliği sonuçta bu adama takımı tamamen emanet edeceksin ve teknik ekip kendi ekibi olacak , bir sormak lazım illa ki Tugay'ı da , Taffarel'i de bence kesinlikle ve kesinlikle Taffarel teknik ekipte yer alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt