Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda başarının sırrı her sene yeniden gözlerimize sokuluyor ama akıllanamıyoruz. Bu sene akıllansak bari.

Kural şu: Mesele transfer değil, mesele elindekilerden maksimum verimi almak. Bkz. Diego Simeone.

O takım bırakın ekstra transferleri, bir de üstüne oyuncu kaybetti. Ama adam 30 yaşına gelmiş Gabi'den muhteşem verim aldı. Keza Godin Raul Garcia filan hepsi müthiş oynadılar 2-3 senedir.

Bize ders olmalı. Çilek, böcek diye uçmadan akıllıca hareket etmeli. Muslera-Semih-Telles-Selçuk-Melo-Sneijder-Bruma-Burak gibi değerli, direk ilk 11 oynayacak isimler var. Hamit-Sabri-Umut-Chedjou-Hakan Balta-Yekta-Emre Çolak gibi 18'i dolduracak isimler var. İbrahim Coşkun, Emre Can, Oğuzhan gibi genç oyuncularımız var. Ontivero-Hajrovic-Amrabat'dan birini de +3 için tutabiliriz.

Bu adamlardan en üst düzey verimi alalım. 2-3 takviye ile işler yoluna girer. Biz elimizdekileri çok küçümsüyoruz ve kötülüyoruz.

Bende öyle bir şeyler duydum

ama sonuçta profesyonel futbolcu

kazandığı paraya ve kariyerine bakacak

Avrupa'dan falan gelse profesyonelliği anlarımda bunlarda olmaz o. Oynar oynar gider doğuştan şikeciyim diye açıklama yapar, bak profesyonelliğe bak.

Futbolda başarının sırrı her sene yeniden gözlerimize sokuluyor ama akıllanamıyoruz. Bu sene akıllansak bari.

Kural şu: Mesele transfer değil, mesele elindekilerden maksimum verimi almak. Bkz. Diego Simeone.

O takım bırakın ekstra transferleri, bir de üstüne oyuncu kaybetti. Ama adam 30 yaşına gelmiş Gabi'den muhteşem verim aldı. Keza Godin Raul Garcia filan hepsi müthiş oynadılar 2-3 senedir.

Bize ders olmalı. Çilek, böcek diye uçmadan akıllıca hareket etmeli. Muslera-Semih-Telles-Selçuk-Melo-Sneijder-Bruma-Burak gibi değerli, direk ilk 11 oynayacak isimler var. Hamit-Sabri-Umut-Chedjou-Hakan Balta-Yekta-Emre Çolak gibi 18'i dolduracak isimler var. İbrahim Coşkun, Emre Can, Oğuzhan gibi genç oyuncularımız var. Ontivero-Hajrovic-Amrabat'dan birini de +3 için tutabiliriz.

Bu adamlardan en üst düzey verimi alalım. 2-3 takviye ile işler yoluna girer. Biz elimizdekileri çok küçümsüyoruz ve kötülüyoruz.

Simeone'nin önünde saçma sapan kurallar yok herkesi oynatıyor bizde 6+0+4'müş 5+3 gibi kurallar var ayrıca Atletico , Dortmund gibi takımların Scoutları çok fazla senin alt yapındaki oyuncuyu senden önce keşif ederler o yüzden kıyaslama biraz dengesiz olmuş :D

Damat Ferit Paşa'nın sitesine göre Eskişehir Tarık ve Erkan için çok ciddi 2 teklif almış. Menfaatlerimiz doğrultusunda gereğini yaparız demiş başkanları da.

Demek ki Fener ile Beşiktaş'tan teklif aldı bunlar ki yol yapıyor.

Tarık'ı beğenmiyorum pek ama bu statikocu takımlara kaptırmamak lazım.

Simeone'nin önünde saçma sapan kurallar yok herkesi oynatıyor bizde 6+0+4'müş 5+3 gibi kurallar var ayrıca Atletico , Dortmund gibi takımların Scoutları çok fazla senin alt yapındaki oyuncuyu senden önce keşif ederler o yüzden kıyaslama biraz dengesiz olmuş :D

Burada bir kıyaslama yok ki. Sadece bir tespit var.O da şu: En çok transferi yapan değil, elindekilerden en iyi verimi alan başarılı olur. Mesela Lucescu'nun en büyük başarısı burdadır. Bizimle 2. senesinde öyle adamlardan verim aldı ki inanamadık. BJK'de bonservissiz topladı Ronaldo-Zago-Giunti gibi adamları ama başarılı oldu. Veya yakın zamanda Aykut ile hemen hemen aynı takımı yöneten Ersun farklı verim aldı takımdan. Karabükspor'a Tolunay'dan önce bakalım mesela neleri yapamadı. Bizim de önceliğimiz bu olmalı. Hele de maddi olarak kötü bir durumda iken.

Damat Ferit Paşa'nın sitesine göre Eskişehir Tarık ve Erkan için çok ciddi 2 teklif almış. Menfaatlerimiz doğrultusunda gereğini yaparız demiş başkanları da.

Demek ki Fener ile Beşiktaş'tan teklif aldı bunlar ki yol yapıyor.

Tarık'ı beğenmiyorum pek ama bu statikocu takımlara kaptırmamak lazım.

Tarık yerine Şener'i tercih ederim

Bu 5+3 kahrolasi kural sirf Fenerbahçe 4ncü yildizi taksin diye yapildi.. yemin ediyorum dünyada tff kadar cahil ve rüşvetçi futbol federasyon var mi bu dünyada? Büyük futbol ülkeler nasil kendi liglerini güçlendirmek için ugrasirken bizimkiler Aziz onlara her sene verdigi paralara bakiyor.

Umarim yine şike olayi olur ve bu sefer tffdeki bu 5+3 karari isteyen herkesi hapishaneye atarlar.

Doria mi balanta mi alex mi?

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sözleşmelerin rezaletliğine bakarmısınız tam anlamıyla fiyasko 200 bin tl etmeyen adam 1.5m 1.7 2m tl alıyor ondan sonra vay efendim neden borçlar azalmıyor iddia ediyorum sözleşmeyi futbol cahili biri değilde gerçekten işten anlayan profesyonel birisi yapsa her sezon maaş bütçesinden önümüzdeki yıllarda borç artmaz tam tersi 50 milyon tl borç eritiriz (aldığımız oyuncularda dahil)

Mevlüt bizzat aramış "Beni Galatasaraya alın" demiş. Fener de ilgilenmiş ama istememiş. Eski Yönetici aradı söylüyo

Özgür Sancar'ı canlı dinliyorum. Devamı geliyo ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt