Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca bu sözleşmeden benim anladığım şu ki bizim yönetim ne kadar esip gürlese de önümüzdeki 3-5 sezon daha yabancı kuralında bir iyileşme beklemiyor.

Abi adamın 2 yıl sözleşmesi vardı zaten ayrıca 33-34 yaşına gelecek adama 3 milyon euro vermenin ne gereği var?Hem 2 sene sonra yabancı sınırı kalkınca kim bakar 30 yaşında ki Burak'ın yüzüne?

Selçuk da Burak da artık Galatasaray'ın sembol oyuncuları arasına girdi. Bu oyuncular zaten Galatasaray'da bırakmalı futbolu.

Burak'ın çok eksiği var evet, ancak doğru kullanılırsa senede 25-30 gol atıyor adam. Bence 5 yıllık sözleşme kafasını rahatlatacak ve performansını arttıracaktır. Böyle bakmak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bi yandan da iyi oldu sözlesmeleri, burak ve cetesi cabuk virliyordu yabancilara iyi para verilince kendilerine cok düsük geliyordu, bakalim simdi bahaneleri ne olacak, yada adam gibi top oynicaklar mi

Doria ile ilgili twitter da haraketlilik var demişler alisamiyen.net'de.

Gören oldu mu böyle bir şey giren varsa.

bende gitmemesine degil bu yapilan sözleşmeye sinirlendim. bu herife bu para veriliyorsa 11 in forveti bu herif oluyor. bir forvet alinirsa mevlüt olur. inşallah iyi yerliler ve iyi bir yabaci uç oyuncusu alinir dicemde bu herifler beni sarsti.

Benim bu sezondan beklentim yok açıkçası daha sezon başlamadan müthiş bir negatif hava var çoğumuzun üzerinde bunun sebebi de anlamsız yabancı kuralı.Bu yabancı kuralının olduğu ortamda hem avrupa hem lig oynarken tek hedefi lig olan şikecilerle yarışmak çok zor olacak bunu kimse gündeme getirmiyor ama işin gerçeği bu.5 yabancıyla kadro kurmak çok güç kadro hesabı yapmaktan ben bıktım artık.

bi yandan da iyi oldu sözlesmeleri, burak ve cetesi cabuk virliyordu yabancilara iyi para verilince kendilerine cok düsük geliyordu, bakalim simdi bahaneleri ne olacak, yada adam gibi top oynicaklar mi

buna messi maaşı versen ne olur parayla kabiliyet mi satılıyormuş

anca senede 5 maç değil de 15 maç oradan oraya boş boş koşar deli dana gibi sözleşmenin gazıyla

Çeptalk

seneye 4.yıldızı takacağız ünal aysalın izniyle

-----------burak---umut------------

sneijder-Melo-selçuk---Sabri

telles--balta-semih--veysel

-----------muslera------------------

Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın sözleşmesinin 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarına ait mali şartları aşağıdaki gibi değiştirilmiş ve sözleşmesi 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır.

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2015-2016 sezonu için 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2016-2017 sezonu için 2.850.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2017-2018 sezonu için 2.900.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2018-2019 sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

Euro cinsiden ödenecek bedeller, aşağıda belirtilen tarihlerdeki döviz kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, Türk Lirası olarak ödenecektir:

- 31.08.2014 - 31.12.2015 dönemindeki ödemeler için 31.08.2014 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru,

- 31.01.2016 - 31.05.2017 dönemindeki ödemeler için 31.01.2016 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

- 31.08.2017 - 31.05.2018 dönemindeki ödemeler için 31.08.2017 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

- 31.08.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 31.08.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Satış kuru

Yahu bu nasıl bır kafadır. Ulan sozlesmedekı para neden artar adam yaslandıkca çok ılgınc kım yaıyor bu sozlesmelerı hayret.

Elin adamı gol kaçırıp puan kaybettiğimiz maçta 25 bin dolar alsın, sizde burada ona buna sataşın. Geç olmadan futbola başlayın yaşınız 20-24 farketmez azimle s.çan diye bişey var 1 sene bile oynayıp paravı vursanız kardır.

seneye 4.yıldızı takacağız ünal aysalın izniyle

-----------burak---umut------------

sneijder-Melo-selçuk---Sabri

telles--balta-semih--veysel

-----------muslera------------------

o ilk 11le ilk 2e bile zor girersin.

Bize orta saha oyuncusu (selçuk yerine), fovet (Umut veya Burak yerine) ve defansci lazim (Balta yerine) lazim.

+ 2nci kaleci, mümkünse kanat oyuncusu.

(sarcasm se bu yazdigimi okuma :D )

Geçmis olsun arkadaslar, yakinda Xelçukla da sözlesme saglanir bu 2 egolarla uzun süre kaliriz.

Verilen paraya yazik, Aysal futboldan pek birsey bilmedigini ortaya çikiyor.

Burak Yılmaz hayırlı olsun, Galatasaray'ın yeni Hakan Şükür'ü olacaktır her yönüyle.

Sanırım Salih Uçan'ı Roma istiyor.

Umarım gider. bana göre şu an Oğuzhan ve Hakan Ç'dan bile daha potansiyelli. Ama kaybolup gidecek burada. Keşke gitse.

top tutamayan forvet işini halletiğimize göre orta yapamayan bir kanat gerekli

Burak'a bu kadar para verebiliyorsak

Zlatanı alalım

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmis olsun arkadaslar, yakinda Xelçukla da sözlesme saglanir bu 2 egolarla uzun süre kaliriz.

Verilen paraya yazik, Aysal futboldan pek birsey bilmedigini ortaya çikiyor.

aysal alakali birsey degil bu eger 5+3 göre kadro kuracaksan elindeki en iyi yerlileri tutacaksin baska sansin yok ,ne yazikki kaliteli kalitesiz türk oyuncular bile kiymete bindi ,daha dur biz gider simdi mevlüt de dünyanin parasini bayiliriz ,bu yabanci kuralini cikarana kizmaniz lazim.

olması gereken :

--------------------Muslera------------------------

Hamit---Semih-----------Ömer-------Telles

---------------Melo----------Selçuk--------------

G.Töre-----------Sneijder--------------Bruma

-----------------------Burak-------------------------

olucak olan :

----------------------Muslera-----------------------

Semih-----S.Aziz---------Hakan------Telles

------------------------Yekta------------------------

----------------Melo------------Selçuk------------

Bruma------------------------------------Sneijder

-------------------------Burak------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt