Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burağa bu paralar veriliyorsa yönetim gitsin zlatan-lavezzı vb. oyunculardan kapsın birini yazık ya şaka gibi bir sözleşme yapmış yönetim burakla azizeye yaptırsan bu sözleşmeyi bu kadar kötü yapamazdı herhalde yazıklar olsun başkan artık güvenimiz kaybetmeye başladı devre arasında yapılan hatalı transferler saçma sapan sözleşmeler devre arasından bu yana tahminen 80-100 milyon tl yi çöpe attı sonrada vay efendim borcumuz çok yazıklar olsun be

Burak'ın Avrupa'ya transfer olmasını çok isterdim ama heralde teklif veren yok.Bundan sonra en iyi performansını göstermesini bekleyeceğiz.Umut'un da takımdan ayrılma ihtimali olmadığına göre Mevlüt transferi olmaz gibi.

Gökhan Töre de zor gözüküyor ki 4m'dan yukarısı israftır.

Gökhan İnler-Ömer Toprak-Hakan Çalhanoğlu bunları da direk geçiyorum.Çok formdalar ve alamayız.

Umarım bu transfer döneminde gönderdiklerimizle iş yaparız.Takıma katkısı olmayan çok adam var.Hiç denenmemiş topçular var.

Yeni transferlerimiz Umut-Bruma-Koray-Oğuzhan-Berk:)

Acaba Mancini Semih i Sag bek oynatmakta kararlımı. Semıhın fizigi stoper için zayıf ama sağ bek e devşirilebilirse çok sağlam bir sağ bek olabilir defansif bilgisiyle ve Ujfalusi etkisiyle. Eğer öyle olursa daha iyide olur hem Koray a şans artar hemde ekstra hamlelere.

--------------------------------------Muslera----------------------------------------(Hakan arıkan yada Sinan yedeğe alınır)

--Semih---------------Ömer-------------------Alex-------------------Telles--(Sabri-Koray-Hakan-İshak(alınacak gibi))

------------------------Melo------------------Selçuk-------------------------------(Yekta-Tolga Cigerci-Veysel-Umut vs)

---Töre-------------------------Sneıjder------------------------------Olcan------(Bruma(Mancını hemen sureklı 11 oynatmaz)Aydın, Aydın karabulut, Emre)

-----------------------------------Burak------------------------------------------------((Başka çare kalmıyor)Mevlüt,Gomis,Berk)

3. yabancıyada yedekteki ya Amrabat yada kalır yada genç bir ortasaha alınabılır. En makul ucuz ve işler pozisyonlar bunlar gibi

burakla o sözleşmeyi yapan yönetimin hiç bir oyuncuya pahalı vs. deme hakkı yok burağa o paraları veren gider en kralını alır almalıda sen burağa 3 milyondan 5 yıl sözleşme yapıyorsan gidip ibrahimovic-lavezzı vs bu tarz oyuncularada ne kadar paraysa bastırıp alman lazım ama nerde burağa ve onun gibi çöplere paraları saç iyi bir adam almaya geldimi maliyetlerden bahset harbiden bu yönetim iyice zıvanadan çıktı sıra selçukta onada 5 yıllık ortalama 3,5-4 milyon € bir sözleşme bekliyorum

Acaba Mancini Semih i Sag bek oynatmakta kararlımı. Semıhın fizigi stoper için zayıf ama sağ bek e devşirilebilirse çok sağlam bir sağ bek olabilir defansif bilgisiyle ve Ujfalusi etkisiyle. Eğer öyle olursa daha iyide olur hem Koray a şans artar hemde ekstra hamlelere.

--------------------------------------Muslera----------------------------------------(Hakan arıkan yada Sinan yedeğe alınır)

--Semih---------------Ömer-------------------Alex-------------------Telles--(Sabri-Koray-Hakan-İshak(alınacak gibi))

------------------------Melo------------------Selçuk-------------------------------(Yekta-Tolga Cigerci-Veysel-Umut vs)

---Töre-------------------------Sneıjder------------------------------Olcan------(Bruma(Mancını hemen sureklı 11 oynatmaz)Aydın, Aydın karabulut, Emre)

-----------------------------------Burak------------------------------------------------((Başka çare kalmıyor)Mevlüt,Gomis,Berk)

3. yabancıyada yedekteki ya Amrabat yada kalır yada genç bir ortasaha alınabılır. En makul ucuz ve işler pozisyonlar bunlar gibi

semihden sağ bek falan olmaz

Olur olmaz, olursa dedim ki hocada oynatıyor. Daha once emsalleri var. Devşirelemez demek yersiz tespit olur

renktaş bu yönetim saçma sapan işler yapmaya başladı burakla yapılan sözleşmeyi görünce şok oldum burağa o paraları verebiliyorsan bol keseden sağ bekte semihler onlar bunlar deneneceğine en kralını gidip almaları gerekiyor ya da kulüp bu kadar mali açıdan sıkıntıdayken burağa o paraları vermemeleri gerekir.Şimdi muslera çıkıp ben 5 milyon € istiyorum dese hakkı ozaman selçukta ister 3,5-4 milyon diğerleride bu yönetime artık birilerinin dur demesi lazım.

5+3 varken Buraka bu paralari vermeyipte napacaksin?

elestirmeden önce biraz düsününde öyle konusun

Bruma'nın şu anki halini yeterli nasıl bulmuyoruz anlamıyorum. Kesinlikle daha iyisini alamayız. Birazcık haddimizi bilmek gerekiyor. Gidip saçma sapan adamlarra para dökeceklerine oynatsınlar şu adamı.

renktaş bu yönetim saçma sapan işler yapmaya başladı burakla yapılan sözleşmeyi görünce şok oldum burağa o paraları verebiliyorsan bol keseden sağ bekte semihler onlar bunlar deneneceğine en kralını gidip almaları gerekiyor ya da kulüp bu kadar mali açıdan sıkıntıdayken burağa o paraları vermemeleri gerekir.Şimdi muslera çıkıp ben 5 milyon € istiyorum dese hakkı ozaman selçukta ister 3,5-4 milyon diğerleride bu yönetime artık birilerinin dur demesi lazım.

Aynen katılıyorum ama yapacak bişe yok. Şaka gibi biz burda ordan burdan arttırdıgımızda forma vs alıyoruz adama verilen yiğitlere salihlere verilen paralara bak oynatılmayan adamlara. Bu işler biraz planlı programlı olmalı. Ya tutarsa dıyerek kurumsallık profesyonellık olmaz. Al ıste tanesı 100 lıradan desen maç bası herıf 25 bın avro alacak 5000 forma yapar. Ve bu sadece maç basılar . adam 35 yasına gelınce 3 mılyon alacak taşak geçer gibi. ondan sonrada yok malı krıterler yok Shaqırıye 3 mılyon ıcın vazgecmeler vs bırsuru olay

5+3 varken Buraka bu paralari vermeyipte napacaksin?

elestirmeden önce biraz düsününde öyle konusun

verıp napacaksın? kim verebilir buna zaten aldıgı parayı kı. Gumrukten adımını atsın 2 mılyon alırsa ıyıdır. Zaten sinir olunan nokta su an aldıgı degıl adam 34 unde bıle daha fazla maas alacak.. Su sekılde olsa kımse bıse demez. Bu sene 2.8 sonra 5 sene duzenlı olarak dusse amenna. Ama bu adam 20 yasında degılkı zaten gelmıs 28-29 a. Bu resmen parayı çöpe atmaktır

Son 4-5 gündür bir algı operasyonu var. Nedir bu? Sürekli Bülent Tulun hedef gösteriliyor. Neden? Gomis'i Hoca'ya rağmen almış ya da alacak diye. Tamamen komedi. Dikkat edin bu operasyonu yapanlar '' Mancini gitsin, bununla olmaz. '' diyenler. Peki bu kişiler Lucescu konusu kapandığı andan itibaren niye Mancini hakkında tek bir olumsuz söz söylemiyor?

Sabah akşam bu tür haber yapanlara ve tweet atanlara inanmayın.

Dip not: Bülent Tulun'dan ben de haz etmem. Ama yalan dolanla algı operasyonu yapanlara kızıyorum.

Son 4-5 gündür bir algı operasyonu var. Nedir bu? Sürekli Bülent Tulun hedef gösteriliyor. Neden? Gomis'i Hoca'ya rağmen almış ya da alacak diye. Tamamen komedi. Dikkat edin bu operasyonu yapanlar '' Mancini gitsin, bununla olmaz. '' diyenler. Peki bu kişiler Lucescu konusu kapandığı andan itibaren niye Mancini hakkında tek bir olumsuz söz söylemiyor?

Sabah akşam bu tür haber yapanlara ve tweet atanlara inanmayın.

Dip not: Bülent Tulun'dan ben de haz etmem. Ama yalan dolanla algı operasyonu yapanlara kızıyorum.

Transfer konusunda haber var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt