Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 )seneye ishak gelince telles kanat oynayabilir bazen

2 )kanat forvet aliriz mancinin istedigi kisi gabbiadini

3) 2 yabanci var mancininin istedigi biri astori digeri gabbiadini

4) amrabat donecekmis buda brumanin portekiz veya hollandaya kiraya gitmesi demek amrabat seneye +3 te olur

5) mevlut kesin geliyor , toreyide cok istiyoruz adam nerdeyse bizim kapimizda yatiyormus

Bu bilgiler aslanyurekliler forumundan bir guvenilir abinin bilgileridir

Abi anlamıyorum ben bizim taraftarı. Burak tamam bazen saçmalıyor kızıyoruz falan da bütün dünya kabul etti adamın iyi topçu olduğunu bizimkiler halan ne olduğu belirsiz heriflerle karşılaştırıyor. Hadi Cenk'i falan anlarım potansiyeli var Burak gibi olur vs dersin de. Semih nedir la?

Hangi dunya o? Burak TRnin en iyi forveti olabilir bir sey demem hepsi kalitesiz cunku ama Dunya uzerinde Buraktan alinacak cok adam var.

Asy sokak nedir? Kendilerinden cok emin yazmislar. Gercekse cok sevinirim gerci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Sami yen Sokak. Nette dolaşırken denk geldim. O fiyatlara zor. Milan başkanı satmayacağız diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Şunu da belirteyim artık. Gomis ile 1 hafta önce ön protokol yaptık. Hani bazıları diyor ya '' Bülent Tulun, Hoca'ya rağmen Gomis'i aldı, alacak. '' diye. Almak istese geçen hafta parçalı ile görüntü verirdi

1 )seneye ishak gelince telles kanat oynayabilir bazen

2 )kanat forvet aliriz mancinin istedigi kisi gabbiadini

3) 2 yabanci var mancininin istedigi biri astori digeri gabbiadini

4) amrabat donecekmis buda brumanin portekiz veya hollandaya kiraya gitmesi demek amrabat seneye +3 te olur

5) mevlut kesin geliyor , toreyide cok istiyoruz adam nerdeyse bizim kapimizda yatiyormus

Bu bilgiler aslanyurekliler forumundan bir guvenilir abinin bilgileridir

Amrabat kötü değil ama gol sayısı gayet iyi olan bir kanat lazım. Amrabat taş çatlasın 3'ü geçemez. Brumadan ümitsiz mi acaba Mancini ? Ben bu sene iyi performans bekliyordum ondan.

Stoper ve Olcan meselesi ne olacak ?

Burak bi ara patlama yapti ve suan dususte. Tekrar yukselecegini de sanmiyorum. Ama 5+3 kuralindan sonra kadroda durmasi daha iyi.

Yapılabilecek en iyi hamleler bence

Alex (PSG) -Bonservissiz-2.5 Milyon Euro imza parası-32

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-opsiyonlu kiralık-2.5 Milyon Euro+ 14 Milyon Euro-22

Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)-10 Milyon Euro+ bonus+ %20 Transfer Payı-20

Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)- 4.5 Milyon Euro-27

Tolga Ciğerci (H.Berlin)- 3.5 Milyon Euro-22

Ishak Doğan (Karabükspor)-2 Milyon Euro+ Furkan/Ontivero-kiralık-24

İLK 11 VE ALTERNATİFİ

------------------------------------------Muslera(Ufuk)--------------------------------------------------

--Hamit(Sabri)------------Alex(Günter)-------------Semih(Balta)--------Telles(Ishak)----

---------------------Melo(Tolga)---------------------------Selçuk(Emre)-----------------------------

-Shaqiri(Bruma)----------------------Sneijder(Hakan)--------------------Hakan(Bruma)------

--------------------------------------------Burak Yılmaz (Mevlüt Erdinç)-----------------------------

Evet forvet rotasyonu çok riskli ama en uyumlu ve eksik kapatan ve yapılması mümkün olan transferler bence bu şekilde olunca oluyor.

Bu kadro hem genç, hem de dinamik, hem de tecrübelileri kaynaştıran, 1-2 zayıf Hamit/Sabri/Veysel ve Burak/Mevlüt bölgeleri dışında gayet yeterli olan bir kadro olur.

Yekta

Chedjou

Amrabat

Salih

Hajrovic

Ontivero

Umut Gündoğan

Aykut Erçetin

Eboue

gibi bize yakışmayan isimler ile ise yollar ayrılmalı.

Amrabat kötü değil ama gol sayısı gayet iyi olan bir kanat lazım. Amrabat taş çatlasın 3'ü geçemez. Brumadan ümitsiz mi acaba Mancini ? Ben bu sene iyi performans bekliyordum ondan.

Stoper ve Olcan meselesi ne olacak ?

Amrabat bizde oynayamaz. Bize adam eksilten, calim atabilen, hizli, iceri kateden biri lazim. Bruma, amrabattan daha iyi bir secenek. Hem daha da genc. Ayrica bu sezon basindaki maclara baktim. Bruma fazla oynamamasina ragmen iyi isler yapmis. Keske sakatlanmasaydi, bu sene bize cok sey katabilirdi :(

Hakan Çalhanoğlu treni kaçtı artık. Hamburg kulubu Hakanı almak isteyen 26 milyonu getirir diyor. Shaqiri'yi belki kiralarız.

Amrabat bizde oynayamaz. Bize adam eksilten, calim atabilen, hizli, iceri kateden biri lazim. Bruma, amrabattan daha iyi bir secenek. Hem daha da genc. Ayrica bu sezon basindaki maclara baktim. Bruma fazla oynamamasina ragmen iyi isler yapmis. Keske sakatlanmasaydi, bu sene bize cok sey katabilirdi :(

Bruma konusunda seninle aynı fikirdeyim. Amrabat şu haliyle hamle oyuncusu olur. 5+3'de iyi yedek olur. Bunu da unutmamak lazım. Nedense ben İspanyada Amrabat'ın oyununun çok olmasada geliştiğini düşünüyorum.

Yapılabilecek en iyi hamleler bence

Alex (PSG) -Bonservissiz-2.5 Milyon Euro imza parası-32

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-opsiyonlu kiralık-2.5 Milyon Euro+ 14 Milyon Euro-22

Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)-10 Milyon Euro+ bonus+ %20 Transfer Payı-20

Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)- 4.5 Milyon Euro-27

Tolga Ciğerci (H.Berlin)- 3.5 Milyon Euro-22

Ishak Doğan (Karabükspor)-2 Milyon Euro+ Furkan/Ontivero-kiralık-24

İLK 11 VE ALTERNATİFİ

------------------------------------------Muslera(Ufuk)--------------------------------------------------

--Hamit(Sabri)------------Alex(Günter)-------------Semih(Balta)--------Telles(Ishak)----

---------------------Melo(Tolga)---------------------------Selçuk(Emre)-----------------------------

-Shaqiri(Bruma)----------------------Sneijder(Hakan)--------------------Hakan(Bruma)------

--------------------------------------------Burak Yılmaz (Mevlüt Erdinç)-----------------------------

Evet forvet rotasyonu çok riskli ama en uyumlu ve eksik kapatan ve yapılması mümkün olan transferler bence bu şekilde olunca oluyor.

Bu kadro hem genç, hem de dinamik, hem de tecrübelileri kaynaştıran, 1-2 zayıf Hamit/Sabri/Veysel ve Burak/Mevlüt bölgeleri dışında gayet yeterli olan bir kadro olur.

Yekta

Chedjou

Amrabat

Salih

Hajrovic

Ontivero

Umut Gündoğan

Aykut Erçetin

Eboue

gibi bize yakışmayan isimler ile ise yollar ayrılmalı.

Umutla ontivero oynayabildiler mi ki bizde de yakismadigini anladiniz. Ikisi de daha cok genc ve yetenekli.

Kimseyi yormama adına olanı biteni gerilerden başlayarak okudum, millet Bruma'yı gönderir olmuş. Gelecek sezon ilk 11'e en yakın genç yabancımız Bruma olur bence. En kötü +3 için yedek kulübesinde tutulur. Bruma'dan evvel elden bi şekilde elden çıkarmamız gereken ne çöpler var kadroda.

Bruma konusunda seninle aynı fikirdeyim. Amrabat şu haliyle hamle oyuncusu olur. 5+3'de iyi yedek olur. Bunu da unutmamak lazım. Nedense ben İspanyada Amrabat'ın oyununun çok olmasada geliştiğini düşünüyorum.

Bize gelmeden once de kayseri'de iyiydi. Acik alan topcusu. Malaga'da da is yapar.

------------------Muslera-----------------

Veysel--Semih--Koray--Alex Telles

------Oğuzhan--Melo--Umut G.------

-------Snejder--Berk--Bruma---------

Bu 11'i denememiz lazım.Sneijderi Berk'e yakın serbest düşünün.Bruma'da kanat değiştirebilir.Yani Bruma Left-Right Striker, Snejder Second Striker gibi.

Transfer yapamıyorsak bu 11'i deneriz.Artık Selçuk'un defanstaki futbolcularla yakın ilişkisinden,Burak'ın bitmek bilmeyen üzüntülerinden bıktım.Tutarsa 3 tane futbolcu kazanmış oluruz.Pozitif futbol oynayalım.

Tutmaz ise ilk 10a girersen göbek at.

Gol yükünü berk mi üstlenecek bu kadronda? 60-80 gol ortalaması gerekiyor ilk 3 için türkiyede genelde.

Sneijder hadi 20 tane atsın ki okadar atamaz bence.

Semih-koray tandemi facia ile sonuclanır avrupada. Ligde zorlanırlar .

Meloya gecmiş olsun. Tek başına bırakdın orta sahada adamı resmen savunma anlamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt