Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.385
- 7.246
- 2.358
Amrabat var işte. Yeter. Fazla bile bu taraftara.
Biz taraftarları sevmiyorum.Bi halttan anlamıyorlar açık söylüyorum.Mesela Shaqiri diyoruz.Bi gelse yerin dibine sokarlar.Neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat var işte. Yeter. Fazla bile bu taraftara.
Abi anlamıyorum ben bizim taraftarı. Burak tamam bazen saçmalıyor kızıyoruz falan da bütün dünya kabul etti adamın iyi topçu olduğunu bizimkiler halan ne olduğu belirsiz heriflerle karşılaştırıyor. Hadi Cenk'i falan anlarım potansiyeli var Burak gibi olur vs dersin de. Semih nedir la?
Asy sokak nedir? Kendilerinden cok emin yazmislar. Gercekse cok sevinirim gerci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaç kez söyledim, şu anki en büyük sıkıntımız sıcak para. Şu sorun bitse çok ama çok rahat transfer yapacağız.
1 )seneye ishak gelince telles kanat oynayabilir bazen
2 )kanat forvet aliriz mancinin istedigi kisi gabbiadini
3) 2 yabanci var mancininin istedigi biri astori digeri gabbiadini
4) amrabat donecekmis buda brumanin portekiz veya hollandaya kiraya gitmesi demek amrabat seneye +3 te olur
5) mevlut kesin geliyor , toreyide cok istiyoruz adam nerdeyse bizim kapimizda yatiyormus
Bu bilgiler aslanyurekliler forumundan bir guvenilir abinin bilgileridir
Geçen bunlar Villa'yı getirmişti sanırım, yoksa karıştırıyor muyum?
Amrabat kötü değil ama gol sayısı gayet iyi olan bir kanat lazım. Amrabat taş çatlasın 3'ü geçemez. Brumadan ümitsiz mi acaba Mancini ? Ben bu sene iyi performans bekliyordum ondan.
Stoper ve Olcan meselesi ne olacak ?
Amrabat bizde oynayamaz. Bize adam eksilten, calim atabilen, hizli, iceri kateden biri lazim. Bruma, amrabattan daha iyi bir secenek. Hem daha da genc. Ayrica bu sezon basindaki maclara baktim. Bruma fazla oynamamasina ragmen iyi isler yapmis. Keske sakatlanmasaydi, bu sene bize cok sey katabilirdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yapılabilecek en iyi hamleler bence
Alex (PSG) -Bonservissiz-2.5 Milyon Euro imza parası-32
Xherdan Shaqiri (B.Münih)-opsiyonlu kiralık-2.5 Milyon Euro+ 14 Milyon Euro-22
Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)-10 Milyon Euro+ bonus+ %20 Transfer Payı-20
Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)- 4.5 Milyon Euro-27
Tolga Ciğerci (H.Berlin)- 3.5 Milyon Euro-22
Ishak Doğan (Karabükspor)-2 Milyon Euro+ Furkan/Ontivero-kiralık-24
İLK 11 VE ALTERNATİFİ
------------------------------------------Muslera(Ufuk)--------------------------------------------------
--Hamit(Sabri)------------Alex(Günter)-------------Semih(Balta)--------Telles(Ishak)----
---------------------Melo(Tolga)---------------------------Selçuk(Emre)-----------------------------
-Shaqiri(Bruma)----------------------Sneijder(Hakan)--------------------Hakan(Bruma)------
--------------------------------------------Burak Yılmaz (Mevlüt Erdinç)-----------------------------
Evet forvet rotasyonu çok riskli ama en uyumlu ve eksik kapatan ve yapılması mümkün olan transferler bence bu şekilde olunca oluyor.
Bu kadro hem genç, hem de dinamik, hem de tecrübelileri kaynaştıran, 1-2 zayıf Hamit/Sabri/Veysel ve Burak/Mevlüt bölgeleri dışında gayet yeterli olan bir kadro olur.
Yekta
Chedjou
Amrabat
Salih
Hajrovic
Ontivero
Umut Gündoğan
Aykut Erçetin
Eboue
gibi bize yakışmayan isimler ile ise yollar ayrılmalı.
Bruma konusunda seninle aynı fikirdeyim. Amrabat şu haliyle hamle oyuncusu olur. 5+3'de iyi yedek olur. Bunu da unutmamak lazım. Nedense ben İspanyada Amrabat'ın oyununun çok olmasada geliştiğini düşünüyorum.
------------------Muslera-----------------
Veysel--Semih--Koray--Alex Telles
------Oğuzhan--Melo--Umut G.------
-------Snejder--Berk--Bruma---------
Bu 11'i denememiz lazım.Sneijderi Berk'e yakın serbest düşünün.Bruma'da kanat değiştirebilir.Yani Bruma Left-Right Striker, Snejder Second Striker gibi.
Transfer yapamıyorsak bu 11'i deneriz.Artık Selçuk'un defanstaki futbolcularla yakın ilişkisinden,Burak'ın bitmek bilmeyen üzüntülerinden bıktım.Tutarsa 3 tane futbolcu kazanmış oluruz.Pozitif futbol oynayalım.