Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptigin cok saygisizca ve ayip @Mirza Osmanoğlu

Simdiye kadar duyumlarina hic karismadim, inandigimdan degil. Ama düzgün ve dürüst olduguna inanadim. Ama meshur olmak icin baska forumdan emege saygi göstermeden yazilanlari buraya yapistiriyorsun.

Üyeleri burda kandirmaya gerek yok. Yönetimin bu konu ya el atmasini talep ediyorum acik acik.

Mirza görüdüm kadariyla duyumlari baska forumdan baska degerli bir üye den caliyor adeta. Sira sira yazdiklarini buraya tasiyorum an itibariyle. Sizde saf olup her yazilana inanmayin artik.

Not: Özel bir konu veya konusma olsaydi, buraya tasimam söz konusu olmazdi. Ama acik ve herkesin ögrenmesi gerekilen bir konu bu. Cünkü sana inanlar da var. Alinmana gerek yok, normal bir sekilde devam edebilirsin.

V1

Son 4-5 gündür bir algı operasyonu var. Nedir bu? Sürekli Bülent Tulun hedef gösteriliyor. Neden? Gomis'i Hoca'ya rağmen almış ya da alacak diye. Tamamen komedi. Dikkat edin bu operasyonu yapanlar '' Mancini gitsin, bununla olmaz. '' diyenler. Peki bu kişiler Lucescu konusu kapandığı andan itibaren niye Mancini hakkında tek bir olumsuz söz söylemiyor?

Sabah akşam bu tür haber yapanlara ve tweet atanlara inanmayın.

Dip not: Bülent Tulun'dan ben de haz etmem. Ama yalan dolanla algı operasyonu yapanlara kızıyorum.

Şunu da belirteyim artık. Gomis ile 1 hafta önce ön protokol yaptık. Hani bazıları diyor ya '' Bülent Tulun, Hoca'ya rağmen Gomis'i aldı, alacak. '' diye. Almak istese geçen hafta parçalı ile görüntü verirdi

Baska bir Galatasaray forumundan alinti

Tulun da emir kulu kardeşim. Millete bakarsan zannedersin ki adam kulübün sahibi tüm karaları da bu adam veriyor. Yok böyle bir şey.... Alternatif isimler ortaya koyabilir. Ki bu yüzden o görevde zaten... Bu adam son 3 sezonun tüm transferlerinin altında imzası var. Kadrodaki isimlere bakın sonra dönüp saydırın... Taraftar önce elma ile armudu ayırt edecek... Görüşülen tüm isimler başkanın bilgisi dahilindedir. Hoca okeylemeden hiçbir topçu kadroya katılmayacak. Hocanın burada biraz mahir davranması ve düşündüğü isimler üzerinde israr etmesi lazım gördüğüm kadarıyla da ziyadesiyle yapıyor bu işi... Ne Tulunmuş arkadaş... Tulun'a gelene kadar neler var...

Abi kimsenin zorla kadroya katıldığı falan yok ya... Gomis yeni mi bitti. Gomis biteli kaç gün olmuş... Hocaya rağmen adamı getirseydi çoktan orada burada parçalıyla görürdünüz. İşin iç yüzünü bilmeyen yazmasın kardeşim... Tulun orada aynı zamanda alternatif isimler üretmek ve hatta onlarla anlaşma şartları kovalamak için var. Adamın görev tanımı bu yani.. Görüştüğü isimler arasında hocanın istemeyeceği uygun görmeyeceği isimler de olabilir. Ki bu son derece doğaldır abi... Kulüp menfaatleri gereği bonservisi elinde üst düzey isimler kovalanıyorsa ne var bunda. Bunlarla belli bir noktaya getirilir. Olup olmayacağına bakılır sonra hocanın önüne alşternatif olarak konulur. Hoca uygun görürse ne ala. Ama yok derse de getirilecek hali yok... Çok fazla abartılıyor bu konu gereksiz yere...

V2

Şu anda öncelik Mevlüt. Bu transfer de bitti bitecek. Bu arada tabi ki Olcan ve Töre için girişimler devam ediyor. Töre'yi Beşiktaş alamadı, alamaz zaten. Adamlar, Ruslara komik rakamlar ile gidiyorlar. Töre, bizde oynamayı çok istiyor. Olcan için daha önce dediğim gibi Mevlüt transferi önemli. Umut Bulut takasta kullanılır.

Yani ne dediysek o... Kargaların Töre'yi almasına imkan ve ihtimal yok diye yazmıştım bir hafta önce. Töre bizi çok istiyor. Gelip Florya'nın kapısının önünde yatarsa şaşırmam
cheesy.gif
Şu an bizdeki fors kimse de yok abi... Kasanın durumu da biraz iyi olaydı...

Chedju gitmeden yabancı stoper alınmayacak.
Şu anki duruma bakılırsa kalacak gibi. Ha olurda giderse stoper mevkisi için 2 aday var. Biri Astori, diğer, Marcos Rojo. Chedju giderse Mancini bu 2 isimden birini istiyor. Başkan'ın çilek adayı hepinizin bildiği David Villa.

Valla stoper gelir falan diyoruz Mancini'de istiyor lakin Ched'in kalma ihtimali de var. Çocuk lige ve takıma alıştı uyum sorununu atlattı. Son haftalarda babalar ben buradayım der gibi bir havası vardı. Umarım israr ederler. Çünkü gerçekten iyi stoper. Önce elimizdekinin kıymetini bilmek lazım.

Stoper ya İtalyan ya da Arjantinli olacak... Biri biraz fazla tuzlu italyana gidecekler gibi.. İsiim transfer bir noktaya geldikten sonra yazıyorum... Üzgünüm..

İtalyanı bilirsiniz ya... Devre arasında bayağı koştuk peşinde. Listede 3 numara... Kafa topu sorunumuzu tamamen çözer. Yerden de fena değil. Tek eksisi maç içinde bir 5 dakika disiplini kaybediyor. O anda da ya ofsaytı bozuyor ya da penaltı ile sonuçlanıyor hareket... Zaten full paket olsaydı İtalyan milli takımının değişmezi olurdu...

Not: Bu bahsettigim üye devre arasi Arjantinli adayin Rojo oldugunu aciklamisti. Mizra Osmanoglu da bu ismi kullaniyor kendi yazisinda.

Bruma kiralanabilir.

Bruma şu anki çelimsiz haliyle oynayamaz bizde. Büyük bir sakatlık sonrası ne vereceği belli değil. Eğer önümüzdeki sene her maçta forma giyerse sorun olmaz. Ama her maç oynayacağını düşünmüyorum. Şu çocuğu Portekiz, Belçika, Fransa gibi ülkelere dakikasında kiralarız.

Bruma banko değil... Bana sorarsanız güçlenip form tutması için kiralanacak... Ki Belçika veya Portekizde istenirse 24 saatte takım bulunur bu çocuğa.... Bruma şu çelimsiz görüntüsüyle Galatasaray'da oynayamaz.

Şundan herkes emin olsun. Bu transfer döneminde takıma ne vereceği belli olan oyuncular ile ilgileniyoruz. Öyle zar atma yok.

Bu transfer döneminde milli olmuş oyunculara yani ne vereceği belli olan oyunculara daha ağırılıklı olarak ilgimiz var. Adam geldiği zaman oynadığı top kimseye sürpriz olmayacak yani... Devre arasında 20 milyoncuk risk alınca bunun hazmı o kadar kolay olmuyor.

Bazı arkadaşlar Emrah Başsan'ı merak ediyor. Emrah ya Beşiktaş'a ya da Fener'e gidecek.

Emrah kuşlardan birine gider...

Altini yaptigim tüm mesajlar bir baska forumda Murat Önür'e ait. Bahsettigim üye (Murat Önür) bu mesajlari daha önce veriyor. Sadece bu dönem degil, bayadir bilgi paylasiyor.

@Mirza Osmanoğlu meshur olmak adina yaptigin sey yakismiyor. Üyeleri bu sekilde kandirma lütfen. Emege de saygi.

Forumda ilk kadroyu yapan kimse patenti ondadır tabi ama herhalde o kadar mesaj atmışım bayağı bir kadro mesajı vardır arasında. :D

Bir de sanki teknik direktörmüşüm gibi 1 sayfa analiz yapıyorum ya tam komedi. :)

Ben genelde okurum ama bazen gerçekten okumaya useniyorum bu cocuk bir de yazmakla ugrasmis helal olsun diyorum. :D

Ben genelde okurum ama bazen gerçekten okumaya useniyorum bu cocuk bir de yazmakla ugrasmis helal olsun diyorum. :D

Yakında referans falan da vereceğim zaten. :D

Gerçekte de millet ağzımdan cımbızla laf çeker, kağıt, pc ortamına gelince coşuyorum. Klavye delikanlısı stayla. :D

Gökhan Değirmenci'yi alarak transfer sezonuna girmeliyiz bence. Eray ve Aykut gitmeli.

Yaptigin cok saygisizca ve ayip @Mirza Osmanoğlu

Simdiye kadar duyumlarina hic karismadim, inandigimdan degil. Ama düzgün ve dürüst olduguna inanadim. Ama meshur olmak icin baska forumdan emege saygi göstermeden yazilanlari buraya yapistiriyorsun.

Üyeleri burda kandirmaya gerek yok. Yönetimin bu konu ya el atmasini talep ediyorum acik acik.

Mirza görüdüm kadariyla duyumlari baska forumdan baska degerli bir üye den caliyor adeta. Sira sira yazdiklarini buraya tasiyorum an itibariyle. Sizde saf olup her yazilana inanmayin artik.

V1

V2

Not: Bu bahsettigim üye devre arasi Arjantinli adayin Rojo oldugunu aciklamisti. Mizra Osmanoglu da bu ismi kullaniyor kendi yazisinda.

Altini yaptigim tüm mesajlar bir baska forumda Murat Önür'e ait. Bahsettigim üye (Murat Önür) bu mesajlari daha önce veriyor. Sadece bu dönem degil, bayadir bilgi paylasiyor.

@Mirza Osmanoğlu meshur olmak adina yaptigin sey yakismiyor. Üyeleri bu sekilde kandirma lütfen. Emege de saygi.

Detektif gibisin masallah..

Acikcasi cok düsündüm. Paylasmamak istedim. Ama bahsettigim kisi Murat bey cok efendi. Ve en önemlisi, emege saygi gösterilmeli.

Kabul edilemez. Modlarin da artik üzel mesaj ile gönderilen her kaynaga inanmamasini tavsiye ederim. Cok basitce baska forumdan kopyaliyorlar.

Maas dengeleri :

Gidecekler :

Euro :

- Eray 12 bin Euro

- Aykut 200 bin Euro

- Eboue 2.5 milyon Euro

- Hamit 2.750 milyon Euro

- Chedjou 2.2 milyon Euro

- Dany 1.1 milyon Euro

- Amrabat 1.2 milyon Euro

- Ceyhun 1 milyon Euro

- Hajrovic 1.1 milyon Euro

- Umut 1.8 milyon Euro

- Furkan 650 bin Euro

- Didier Drogba 4 milyon Euro

Dolar :

- Gökhan 1.1 milyon Dolar

- Aydın 700 bin Dolar

- Engin 1.1 milyon Dolar

Sabri 1.2 milyon Dolar

Turk Lira :

- Ufuk 1 milyon TL

- Salih 1.2 milyon TL

- Yiğit 1 milyon TL

- Umut 1.1 milyon TL

- Emrecan 100 bin TL

- İbrahim 100 bin TL

Toplam :

Euro : 18.500.000

Dolar : 4.100.000

TL : 4.500.000

Transferler :

-
Gokhan tore 1.8 miljon Euro

- Ugur Demirok 1 miljon TL

- Sener Ozbayrakli 1 miljon Dolar

- Gokhan Degirmenci 1 miljon TL

- Ishak Dogan 1 miljon TL

- Omer Toprak 2.5 milyon Euro

- Mevlut Erdinc 2.2 milyon Euro

- Olcan Adin 1.8 miljon Euro

Menez - 2.8 milyon Euro

- Tolgay 1.5 milyon Euro

Toplam :

Euro : 11.1.00.000

Dolar : 1.000.000

TL : 3.000.000

Genel Kar :

Euro : 18,5 - 12.6 = 5.900.000

Dolar : 4,1 - 1 = 3.100.000

TL : 4.5 - 3 = 1.500.000

Transfer calismalari :

Gokhan Tore = €6.000.000

Ugur Demirok = Ceyhun

Sener = Sercan + Engin Baytar

Gokhan Degirmenci = 500.000 imza parasi

Ishak Dogan = Dany + Furkan Ozcal

Omer Toprak = € 8.000.0000

Mevlut Erdinc = Chedjou

Olcan Adin = Umut + Hamit

Menez = €2.500.000 imza parasi

Tolgay = Emmanuel Eboue

Kadro 2014 - 2015

Kaleci :

Fernando Muslera

Gokhan Degirmenci

Defans :

Veysel Sari

Sener Ozbayrakli

Omer Toprak

Semih Kaya

Koray Gunter

Ugur Demirok

Hakan Balta

Alex Telles

Ishak Dogan

Orta Saha :

Felipe Melo

Selcuk Inan

Yekta Kurtulus

Tolga Ali Arslan

Kanatlar :

Bruma

Olcan Adin

Gokhan Tore

Jeremy Menez

Erdogan Andli

Forvet Arkasi :

Wesley Sneijder

Emre Colak

Forvet :

Mevlut Erdinc

Burak Yilmaz

Berk Ismail

Ilk 11'

Fernando Muslera

Sener Ozbayrakli - Omer Toprak - Semih Kaya - Alex Telles

Felipe Melo - Tolgay/Selcuk

Gokhan Tore - Wesley Sneijder - Jeremy Menez

Mevlut/Burak

Yedek 11'

Gokhan Degirmenci

Veysel Sari - Koray Gunter - Ugur Demirok - Íshak Dogan

Yekta Kurtulus - Tolgay/Selcuk

Bruma - EmreColak - Olcan Adin

Mevlut/Burak

Ben Baska napim arkadas?​

Acikcasi cok düsündüm. Paylasmamak istedim. Ama bahsettigim kisi Murat bey cok efendi. Ve en önemlisi, emege saygi gösterilmeli.

Kabul edilemez. Modlarin da artik üzel mesaj ile gönderilen her kaynaga inanmamasini tavsiye ederim. Cok basitce baska forumdan kopyaliyorlar.

Mesajlarin yazildigi tarihe ve saatine iyi baktin demi :)

@ersanspor: Tam emin değilim ama; Töre, Olcan, Mevlüt, İshak yada Tarık G.Saray'a gelirse hiç şaşırmam!

Mesajlarin yazildigi tarihe ve saatine iyi baktin demi :)

Dedigim gibi Murat Öner sadece bu dönem degil. Bayadir bilgi paylasiyor kendisi. Yani onun mesajlari kopyalamasi mümkün degil. Ocak ayinda tüm transferleri Veysel'e kadar detayli sekilde yazmisti.

He yine de bak diyorsan, evet baktim. Mirza daha sonra yazmis bunlari. Bende sasirdim @Mirza Osmanoğlu nin mesajlarini okurken. Ben bunu daha demin okumadim mi sordum kendi kendime..

Dedigim gibi Murat Öner sadece bu dönem degil. Bayadir bilgi paylasiyor kendisi. Yani onun mesajlari kopyalamasi mümkün degil. Ocak ayinda tüm transferleri Veysel'e kadar detayli sekilde yazmisti.

He yine de bak diyorsan, evet baktim. Mirza daha sonra yazmis bunlari. Bende sasirdim @Mirza Osmanoğlu nin mesajlarini okurken. Ben bunu daha demin okumadim mi sordum kendi kendime..

Senin gozlerinden de birsey kacmiyor haaa :P

Murat Öner'i tanımıyorum, vardır bildiği ettiği güveniliyorsa bana laf etmek düşmez de, şurada yazılanların noktasına virgülüne her cümlesini günde 5 dakika nete bakan herkes yazabilir. Bir gram bile ilginç veya tahmin edilemez bilgi yok aralarında.

Mirza'yı hiç tanımıyorum haberim yok olaydan.

Senin gozlerinden de birsey kacmiyor haaa :p

Acikcasi öenmsiz birsey olsa sesimi cikarmam. Takilsin derim kendime. Ama Murat Öner belli ki taraftar icin birseyler ögrenmeye calisiyor. Baska üyeler de meshur olma ve sidik yarisina girme adina kopyalamasi kabul edilmemeli.

Emege saygi arkadaslar. Hirsizlik yapmayin. Bu kadar mi düstünüz yahu?

Hakanin yaptigi dogru degil,ama Mirza yaptigi büyük bir saygisizlik...Murat dava bile acabillir. @Mirza Osmanoğlu ben sana demistim birak bu isleri,yeme bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt