Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi biraz sert olmus ama Hakan da hakli bir yandan. Mirzanin yaptigi kabul edilemez. @Mirza Osmanoğlu Adam gibi bu konu acikla,copy and paste mi yapiyorsun yoksa,ikinci bir ismle buraya yaziyorsun,umarin sadece ikinci bir hesab ile buraya yaziyorsun...

Ve unutmadan sunu da söyliyim konu acilmisken:

Murat Öner ocak ayinda Didier Drogba'nin kesin olarak ayrilacagini ve forvetin italya dan olabilecegini yazmisti. Yani direk yazmak istemese de Balotelli den bahsediyordu net bir sekilde. Astori bonservis yüzünden yattigini aciklamisti daha sicak haberler dolasirken.

Ayrica Menez degil, cok daha iyisi icin ugrasildigini paylasmisti.

Ama bu kadar reklam yeter. Takip etmek isteyen eder.

---------------------------------------------------------------

Dönelim konumuza..

Son gün haberlere bakiyorum ve saskinlikla izliyorum. Menez in bonserivis yok, ne diye bekliyoruz yahu? Alin Menez'i, valla forvet'e gerek kalmaz.

Takip edebileceğimiz bir link verirsen sevinirim.

Bu arada ben AMK-Sporu artik hic ama hic ciddi almam,bunlar fotomaci de gecti.

G.Saray'dan Fransa kuşatması Amk Spor Gazetesi- Açık Mert Korkusuz

"Menez için Fransız ekibi 10 milyon Euro gibi rakam istiyor. Paris Saint Germain ile pazarlıkları sürdüren Galatasaray yönetimi, fiyatı 7 milyon Euro’ya çekmeye çalışıyor."

Adamim Bonservisi yok,insan sallamadan önce biraz bilgi aliyor,bu nasil sallamasyon,off.

Seref Aydin sunu yazmis:

bu yaz ac milan'dan ayrılacak. kariyerine uefa şampiyonlar ligi'nde yer alan bir takımda devam edeceği tahmin ediliyor.

kendisiyle yakından ilgilenen bazı kulüplerse, liverpool, arsenal, monaco ve galatasaray.

paylaş

28.05.2014 01:05
srfydn

:/

Bu murat abi denen kişiyi nerde takip ede biliriz ?

Twitteri yokmu ? Meraklandım şimdi

Mirzanin kolpa bir ergen olduğunu daha ilk gun kendisine söyledim.

BovgEuOCYAADIld.jpg:large

GS FUTBOL AKADEMİSİ ‏@GSfutbolakademi 3 Min.

Arda TURAN oyuncularımızdan Celil YÜKSEL ve Muhammet YEŞİLYURT'unda kadrosunda bulunduğu U16 Milli Takım kampında

Murat oner'de hakan delikanli cikarsa hic sasirmam :D

E yok daha neler.

Bir kere Murat abinin yazmasina ve karakterine dikkat edersiniz, bunun mümkün olmadigini anlarsiniz. Kendime karaktersiz demiyorum tabi bir cok kisi burda dese de.. Demek istedigim Murat abi cok daha olgun ve düzgün sekilde paylasiyor.

Emek söz konusu.

-------------------------------------

AMK nin Menez haberi yilin skandali. Adamin bonservisi yok.

@Sergen Zeren geliyor mu Super Marioooo he

la Hakan vallahi fatality yaptin, ama iyi yaptin. Insani deli ediyordu Luce haber inle sonra her gün duyum yok su yok bu

E yok daha neler.

Bir kere Murat abinin yazmasina ve karakterine dikkat edersiniz, bunun mümkün olmadigini anlarsiniz. Kendime karaktersiz demiyorum tabi bir cok kisi burda dese de.. Demek istedigim Murat abi cok daha olgun ve düzgün sekilde paylasiyor.

Emek söz konusu.

-------------------------------------

AMK nin Menez haberi yilin skandali. Adamin bonservisi yok.

@Sergen Zeren geliyor mu Super Marioooo he

Tanimiyorum

Bu arada ben AMK-Sporu artik hic ama hic ciddi almam,bunlar fotomaci de gecti.

G.Saray'dan Fransa kuşatması Amk Spor Gazetesi- Açık Mert Korkusuz

"Menez için Fransız ekibi 10 milyon Euro gibi rakam istiyor. Paris Saint Germain ile pazarlıkları sürdüren Galatasaray yönetimi, fiyatı 7 milyon Euro’ya çekmeye çalışıyor."

Adamim Bonservisi yok,insan sallamadan önce biraz bilgi aliyor,bu nasil sallamasyon,off.

düşün ne kadar zenginiz bonservisi olmayan adama para verip alıyoruz..biz bedava adam almayız aga.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt