Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Menez söylentileri ne alemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana gore degil. Chelsea'nin maclarini devamli olarak izliyosaniz tum takim ileriye dogru top sisiriyo. Torreste o topu kendi kendine indirip biraz saklamaya ya da faul almaya calisiyor. tek yaptiklari o. ha yanina bazen 1-2 kisi refakat ediyor. onla duvar pasi yapiyor.
eger birilerinin dediklerini referans alacaksak, hazard'da mourinho'yu elestirmisti. bize hic sans tanimiyor hucumda, surekli olarak defans yapiyoruz. yaraticiligimizi gosteremiyoz gibisinden hocasini elestirdi.
madem forvetleri yok 3 senedir niye almiyolar. 60 milyona luiz'i sattilar. bakalim bu sene alacaklarmi. demek ki oyun planlari boyle.
Ispanya -almanya avrupa şampionluk final macı.
Gol torres hemde yokdan var ederek
Sonuc 1-0
Bernard bu arada ne yapmış? Shaktarda yedek kulübüsünde oturmak ile olunmuyor ki superyıldız.
Şimdiki torresi kıyaslarsak yıldız bile demem ama bu onun gecmişini veya yıldız statüsünü etkilemiyor dünyada.
Sadece perfomansa göre değerlendirsek bir çok oyuncu bugün yıldız yarın ise bidon diye tanımlarız.
Cvsi genelinde önem taşıyor bu tanıtımda.
chelsea hucum yapmiyor o yuzden. Torres ile alakali bi durum degil
Tamam anladım kardeşim. Bu sezon bu yönde bize açıklık getirecektir zaten bence. Bu sezonki performansının büyük bir ölçüsünü dünya kupasına bağlayabiliriz bunu inkar etmek mümkün değil zaten, onun için bakalım bu sezon nasıl bir performans sergilyecek.
Ilk geldiği sezondaki performans ortada. Geçen sezonun başlarında bocaladığını da unutmadık ama o bocalamayı takıma gec katilmasina da bağlayabiliriz çünkü sezon ilerledikçe Melo da düzeldi.
Bence Melo canla başla oynayan bir adam olduğu için performansı hep an az bir seviyede olacak diye düsünüyorum. Şu an da zaten en verimli yaşında bir futbolcu için. 28-32 arası bence en olgun ve en verimli zamandır bir futbolcu için.
Doğru söylemek gerekirse ben de Melonun bonservisini aldığımız andan sonra yatacağını düşünenlerdendim. Ama bu sezon gördüm ki çok yanılmışım. Kapağı taktı yani Pitbull beyefendi
I am the one who knocks!
Devre arası CL'de oynayabilecek kaliteli birini aamayacakları için almadılar. Bu yaz tabiki alacaklar. Hatta Costa olacak büyük ihtimalle. Mourinho hep böyle defansif oynatıyordu ama Drogba, Inter'de Eto'o, Milito gayette atıyorlardı o golleri.
Arkadaslar eskiden transfermarkt'ta oyuncu aranabiliyordu. Simdi kapatmislarmi onu? Nasil calisiyor?
@tribundergi: NTV Spor'a konuşan Nuri Şahin: Türk olarak Türkiye'de oynamak isterim. Ancak şimdilik gelen bir teklif yok. teklif gelirse oturup konuşulur
Arkadaslar eskiden transfermarkt'ta oyuncu aranabiliyordu. Simdi kapatmislarmi onu? Nasil calisiyor?
Şenol Güneş Şener'i bırakmaz.
Torres iş atmış alalım şunu 11 görsün Sneijder ile
tapa
iş atmış derken.Nolmuş ki ?
Şenol Güneş Şener'i bırakmaz.
Takasta kullanacak çok oyuncumuz var yurtiçi takımları etkileriz umarım böylece. Salih, Gökhan, Yekta?, Engin, dany, Hajrovic ontivero, Furkan, yiğit, sercan