Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Gündoğan'ın kumaşı baya iyi. Çok az süre aldı ama kalitesini belli etti. Açıkcası bu sezon onca gereksiz adama şans veren Mancini, kendi aldırdığı Umut'u niye pas geçti anlamadım. Umarım takasta kullanmak veya satmak gibi bir hataya düşmeyiz.

Iyi oyunculari satmak isteyen, kötü oyuncular kalmasina ugrasan bir yönetimiz var gibi gözüküyor... geçen Yekta'yi Trabzon'a verecektik neredeyse, ama Ceyhun, Aydin Yilmaz, Emre Çolak gibiler kalabilir. Mantiksizlik çok belli eliyor bazi kararlarda.

5: Muslera Melo Sneijder Stoper Kanat/Forvet + 3 : Gomis Bruma Telles

Mancini eminim böyle düşünüo

Umut Gündoğan'ın kumaşı baya iyi. Çok az süre aldı ama kalitesini belli etti. Açıkcası bu sezon onca gereksiz adama şans veren Mancini, kendi aldırdığı Umut'u niye pas geçti anlamadım. Umarım takasta kullanmak veya satmak gibi bir hataya düşmeyiz.

:ka19: Umut çok iyi bir oyuncu. Bucadayken fenerli bir arkadaşım çok beğenir takip ederdi. Bize geldiğine çok üzülmüştü. Umarım daha çok şans bulur.

burak ve selçuk a uyguladığımız tarifenin aynısını canere teklif edelim. en azından fiyat yükseltip fener ucuza kapatmasın, mecburen fener aynısını vermek zorunda kalsın, eee kendileri çok istiyordu yabancı sınırlamasını. mutlaka canere teklif götürmeliyiz almasak da olur, fenerin bize hep yaptığı kıllığı biz de yapalım ama bizim fair play başkanın bunu düşüneceğini sanmıyorum malesef...

Elimizdeki yabancılar yüzünden bu yaz yabancı transferi büyük sorun olacak. Şaka değil, 5 oyuncuyu göndermek gerekiyor. Bizimkiler adam almakta kısmen başarılı olsalar da adam gönderme konusunda muhtemelen en kötü kulüp biziz.

5: Muslera Melo Sneijder Stoper Kanat/Forvet + 3 : Gomis Bruma Telles

Maçına göre Gomis Burak Bruma Olcan veya Töre Telles gibi bi rotasyon yapar diye düşünüyorum.. Aysal 1 yada iki yabancı süper star alacaz dedğine göre en fazla iki yabanc olur tahminim Olcan yada Töre ki bence ikiside olmalı Aynı zamanda İshak Şener Tarık dan bir yada ikisi gelebliir.. Çünkü TElles de bence rotasyona katılabilir

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Umut Bulut - Olcan Adın takasının gündemlerinde olmadığını söyledi.

TAKASI DA, SATIŞI DA GÜNDEMDE DEĞİL; HİÇ OLMAZSA 1 YIL DAHA BİZDE OYNAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Aslan, "Umut çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Trabzonspor'da oynarken, benimseyerek, katkı sağlayarak oynamış bir arkadaşımızdır. Kendisini sever ve taktir ederiz. Biz de tekrardan oynamasını isteriz. Ama Olcan'la takası gündemde değil. Biz gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturma arayışı içindeyiz. Bu durumda siz Olcan'ı gönderir misiniz? Elbette ki göndermeyeceğiz. Bu takımın belkemiklerinden bir tanesidir. Takası ya da satılması gündemde değil. Yurtdışından ultra teklifler gelirse, bunlar her futbolcu için geçerlidir. Ama son yönetim kurulu toplantısında karar alındı. Olcan'ı satmıyoruz. Sözleşme uzatmasa bile, bizimle 1 yıl daha mukavelesi var. 1 yıl daha oynayacak" dedi.

UMUT BULUT'U TEKRAR KADROMUZDA GÖRMEK İSTERİZ

Galatasaray'da forma giyen Umut Bulut'un gündeme gelebileceğini belirten Aslan, "Girişimimiz olmadı; ama Galatasaray, Umut'u bırakmak isterse. O zaman biz devreye gireriz" diye konuştu.

ERKAN ZENGİN VE TARIK ÇAMDAL GÜNDEMDE; CARDOZO'YU ALMAYACAĞIZ

Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in gündemde olduğunu dile getiren Yakup Aslan, "Biz uçuk rakamlarla yerli futbolcu almak istemiyoruz. Ama bu oyuncular değerli oyuncular. İkisini de takımımızda görmek isteriz. Sözleşmeleri devam ediyor. Kulübüyle oturup konuşuruz,. Asla bir transfer için kulüpleri küstürmeyiz. Yabancı transferi için ise gelecek vaad eden genç oyunculara yöneldik. Ama alınca da direkt olarak takımda oynayacak. Cardozo sözleşmesi olan oyuncu ve hem de çok para istiyor. 33 yaşında; ben böyle bir oyuncuya neden para vereyim. Alacağımız oyuncu, sonrasında da transferinden para kazanacağınız bir oyuncu olmalı. Cardozo'yu alırsınız, bir daha satamazsınız" dedi.

Radyospor

Kaleci MUSLERA

stoper ALEX

sol bek TELLES

orta saha MELO

kanat MENEZ-BRUMA

10 numara SNEIJDER

forvet GOMIS

8 yabancinin mevkileri böyle olmali. bruma'ya fazla yük bindirmemek adina 1 yabanci kanat daha sart bence.

sag beki yabanci yapmak zaten hayal. transferlerin 3'ü de 0 bonservis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt