Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez Fiorentina ve Galatasaray arasinda diyor fransiz basini.

Bu adami alsak bizi ucurur biri yukarda kalou filan demis kalou kim menez kim ama iste cok artist bir oyuncu kendini begenmis birisi.

Biz olcani aliriz o parayla trabzon gokhan tore ,serdar gurler ,deniz yilmaz i alir :D

Menez Fiorentina ve Galatasaray arasinda diyor fransiz basini.

Bu adami alsak bizi ucurur biri yukarda kalou filan demis kalou kim menez kim ama iste cok artist bir oyuncu kendini begenmis birisi.

Leo bir anlat şu Menez'i.. Biraz biliyoruz tabi ama son senesini nasıl geçirdi, en büyük özelliği nedir? Çalım atar mı? Gol atar mı?

Menez'i alirsak forvet'e gerek kalmaz. Ocak ayindan beri yaziyorum burda. Son yillarin en efektif transferi olur acik ara. Müthis katki saglar, takimi ucurur.

Tore Olcan Menez Bruma... Cok iyi olur.. Forvet Mevlut Burak Berk idare eder. Birde Selcuk ve Melonun alternatifi olarak saglam birini alsak cok iyi olur.

Leo bir anlat şu Menez'i.. Biraz biliyoruz tabi ama son senesini nasıl geçirdi, en büyük özelliği nedir? Çalım atar mı? Gol atar mı?

seyret babacan seyret :) son senesini nasıl geçirdiğine baksak sneijder şu an bizde olmazdı... benim için büyük yetenektir... hala nasıl patlama yapamadı şaşırıyor insan... dünya kupası kadrosunda yok diye biliyorum ki bu bizim için büyük avantaj... aynı zamanda bonservisi elinde... fiorentina'da bizdeki kadar kazanamaz... toplu topsuz hızlı, çalım atar, gol atar, asist yapar... burnu büyük mü? varsın olsun... FenoMenez...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f7JgN19KdIM[/media]

en buyuk ozelligi bir anda sapkadan tavsan cikarmasi bir anda topu alip 3-4 kisiyi gecer nasil gectigini anlayamazsin çalimi cok seviyor bencil biraz.

Ama kafadan çatlak biri alt yapidan bir cocugu dovmustu biraz sert girdi diye pozisyonda.Sonra milli macta defansa yardim et diyen takim kaptani lloris e laf söyledi hic ne hocayi takti ne diger arkadaslarini ileride oynamaya devam etti.

Ibrahimovic le konusmuyor bu sezon ibra beraber oynamak istemedigini acikca belirtti.

2012 sezonunda 12 sari kart yemisti yani gerisini siz dusunun :)

Valla Sneijder den sonra tek hayalim Menez be. Gelsin su adam, forvet almayalim. Ama ilgilenmedigimizi ögrenmistim aslinda. Ilginc.

Menez ,Roma da çok iyiydi.Ama Fransa'ya gittikten sonra pek izleyemedik.Leo'nun dediği gibi kendini dev aynasında görüyorsa uzak durma taraftarıyım.Egosu tavan yapmış oyuncular her daim başımıza bela olmuştur.Lincoln ve Drogba(son senesi) gibi.

en buyuk ozelligi bir anda sapkadan tavsan cikarmasi bir anda topu alip 3-4 kisiyi gecer nasil gectigini anlayamazsin çalimi cok seviyor bencil biraz.

Ama kafadan çatlak biri alt yapidan bir cocugu dovmustu biraz sert girdi diye pozisyonda.Sonra milli macta defansa yardim et diyen takim kaptani lloris e sktrgitgotveren dedi hic ne hocayi takti ne diger arkadaslarini ileride oynamaya devam etti.

Ibrahimovic le konusmuyor bu sezon ibra beraber oynamak istemedigini acikca belirtti.

2012 sezonunda 12 sari kart yemisti yani gerisini siz dusunun :)

biz melo'yu biliyoruz zaten sen menez'i anlat :DD

10336652_815068138518110_2093071426334160988_n.jpg

rektör saatçiyi sow diye paylaşmış :D

-Muslera-

-Veysel-Chedjou-Semih-Telles

-Melo-Selcuk-

-Töre-Sneijder-Olcan-

-Menez-

O bittik biz beyler. Veysel yeteneksizi kadro da olsa bile 5 yabanci yi cok rahat geciyoruz. Nasil bir kadro kuracagiz acaba. Tüh be. Koray Günter takima monte edilmeli. Ulan nerden cikti su 5+3​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt