Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez'in durumunu bilmiyorum arkadaşlar. Bilgilendirirseniz sevinirim. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor mu ? Bu sene neler yaptı ?

abiler, kardeşler, romalılar.. Biz yabancı forvet almayalım Winger denilen Kanat- Forvet alalım, uç kısmı mevlüt veya Burak halleder çünkü Burak belli ki ilk 11' de

Baskan'in superstar diye bahsettigi menez'dir bence,bonservisi yok 3-4 milyon Imza parasina cok rahat ikna edebiliriz.

Kandırmıslar rektörü.Rektörde cocuklara 6 ay uzaklastırma vermis.Ulan ne milletiz ya.:D

bazen diyorum ki ulan bu ülkede yaşanmaz kaç git. Bazen de diyorum başka hangi ülkede var bu kadar malzeme

acımızında sınırı yok espirimizinde :D bu arada villa'dan haber var mı :D

Menez'in durumunu bilmiyorum arkadaşlar. Bilgilendirirseniz sevinirim. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor mu ? Bu sene neler yaptı ?

Bonservisi yok. Bu sezon özellikle Cavani nin gelisiyle fazla forma sansi bulamadi. Zaten sezon basindan beri yönetime ve takima uzak kalmis Menez.

Katılıyorum skora katkısıda çok olur.

Zaten Roma'da cogu zaman forvet oynayip skor'a katkisi olmustu.

TS'nin bu saatten sonra bjk ve fbye oyuncu satması kendini küçük düşürür.O kadar bağırdılar şike diye.

Eger Menez'i alma ihtimali varsa tüm transfer calismalarini durdurup sadece Menez'e yüklenmemiz gerek. Sanmiyorum böyle bir ihtimalin olacagini - ilgilenmedigimizi de ögrendim - ama dedigim gibi eger varsa ne yapip edip bu adami almaliyiz.

Lig'i tek basina sallar. Ortaligi dagitir, affetmez. Yikar gecer.

Eger Menez'i alma ihtimali varsa tüm transfer calismalarini durdurup sadece Menez'e yüklenmemiz gerek. Sanmiyorum böyle bir ihtimalin olacagini - ilgilenmedigimizi de ögrendim - ama dedigim gibi eger varsa ne yapip edip bu adami almaliyiz.

Lig'i tek basina sallar. Ortaligi dagitir, affetmez. Yikar gecer.

Brezilya kadrosuna alındı mı bu?

He Huntelaar dedikodusu cikmis yanilmiyorsam. Gelirse hayir demem ama Menez'in yaninda Huntelaar hikaye. O derece yani. Mutlaka alalim olm Menez'i. Hadi hadi hadi..

Felipe Melo - Selçuk İnan

Jérémy Ménez - Wesley Sneijder - Türk (ŞL Bruma)

Burak Yılmaz

Mevlüt gelirse bazen Burak kanada bile kayar her türlü verim alırız.

Menez e 3 milyon euro imza parasi

Yillikta 3 milyon euro ver kosa kosa gelmesi gerek cunku fransada 3,360 milyon euro aliyor ama fransada bir milyon uzeri kazananlar % 75 gelir vergisi vermek mecburiyetinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt