- 16 Haziran 2010
- 204.799
- 157.163
- 6.838
Menez e yillik 3 milyon, mac basi 20.000 euro, cebine de ver 2-2.5 imza parasi, kendisi gelir imza atar, o parayi kimse vermez ona dunyada..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız en son sakattı.Piyasası düşmüşte olabilir.Alper bi bilgin varmı? Dünya kupası kadrosun da göremedim.Gana milli takımında oynuyor.
bazen diyorum ki ulan bu ülkede yaşanmaz kaç git. Bazen de diyorum başka hangi ülkede var bu kadar malzeme
acımızında sınırı yok espirimizindebu arada villa'dan haber var mı
![]()
Almadi hiyar herifler. Bu sezon cünkü nerdeyse 500dk fln forma giydi. Cavani-Ibra-Lucas ve Lavezzi olunca biraz zor. Ondan baya bi sIkIntIlI sezon gecirdi, her anlamda. Kavga fln etmisligi de var teknik ekiple yanilmiyorsam.
Eger Menez'i alma ihtimali varsa tüm transfer calismalarini durdurup sadece Menez'e yüklenmemiz gerek. Sanmiyorum böyle bir ihtimalin olacagini - ilgilenmedigimizi de ögrendim - ama dedigim gibi eger varsa ne yapip edip bu adami almaliyiz.
Lig'i tek basina sallar. Ortaligi dagitir, affetmez. Yikar gecer.
Yanlız en son sakattı.Piyasası düşmüşte olabilir.Alper bi bilgin varmı? Dünya kupası kadrosun da göremedim.Gana milli takımında oynuyor.
vay hakan sonunda birini begendin ama senin begendigin bir tane daha vardi fransa liginden marocco luydu galiba hatirlayamadim ismini
Lucas oynadı da noldu eşşek skolari de onu almadı. Bizim bu Menez'i kapmamız lazım.
Amerika'ya gidiyor diyorlar Villa.
Aysal ın elınde olan bır sey mı bu ki. Lıse kabul etmez bı kere bunu.