Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez e yillik 3 milyon, mac basi 20.000 euro, cebine de ver 2-2.5 imza parasi, kendisi gelir imza atar, o parayi kimse vermez ona dunyada..

Almadi hiyar herifler. Bu sezon cünkü nerdeyse 500dk fln forma giydi. Cavani-Ibra-Lucas ve Lavezzi olunca biraz zor. Ondan baya bi sIkIntIlI sezon gecirdi, her anlamda. Kavga fln etmisligi de var teknik ekiple yanilmiyorsam.

Lucas oynadı da noldu eşşek skolari de onu almadı. Bizim bu Menez'i kapmamız lazım.

Eger Menez'i alma ihtimali varsa tüm transfer calismalarini durdurup sadece Menez'e yüklenmemiz gerek. Sanmiyorum böyle bir ihtimalin olacagini - ilgilenmedigimizi de ögrendim - ama dedigim gibi eger varsa ne yapip edip bu adami almaliyiz.

Lig'i tek basina sallar. Ortaligi dagitir, affetmez. Yikar gecer.

vay hakan sonunda birini begendin ama senin begendigin bir tane daha vardi fransa liginden marocco luydu galiba hatirlayamadim ismini

Yanlız en son sakattı.Piyasası düşmüşte olabilir.Alper bi bilgin varmı? Dünya kupası kadrosun da göremedim.Gana milli takımında oynuyor.

Ne yalan soylim 6 aydir hic izledigim yok Fransa ligini, o yuzden son durumu ne bilmiyorum..

vay hakan sonunda birini begendin ama senin begendigin bir tane daha vardi fransa liginden marocco luydu galiba hatirlayamadim ismini

O tren kacti heralde. Ocampos'u artik kolay kolay alamazsin. Begenirim tabi.

Lucas oynadı da noldu eşşek skolari de onu almadı. Bizim bu Menez'i kapmamız lazım.

Yahu dedigim gibi teknik direktörler birlesip Paris'li oyunculari dislamislar.

Arjantin Pastore'yi almadi, Brezilya Lucas'i, Hollanda van der Wiel'i ve Fransa Menez'i.

Nasri ve Menez alinmadi

en cok soyle cikislar yapiyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZJ7gmAH_fI8[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LX4v64L1gKk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-CNh0ZUZrWA[/media]

Burak çok iyi konuşuyor.Konuşmayı biliyor.Tane tane konuşuyor,derdini iyi anlatıyor.Koçum benim.

Menez li kadro nasıl olur ki?

------------------------------Burak(mevlüt)---------------------------(berk)

---Olcan(bruma)------Sneıjder-----------Menez(aydın)----(emre)

---------------Selçuk(tolga)---Melo(yekta)---------------------(hamit,Umut)

---Telles(ishak)---------------------------------Sabri(şener)

------------------Koray(chedjou)---Semih(gökhan)------------

---------------------------Muslera-----------------------------------(hakan)

Aysal ın elınde olan bır sey mı bu ki. Lıse kabul etmez bı kere bunu.

Her ne kadar elimizde EPL'yi TSL'den çok daha iyi tanıyan bir hoca varken düşünülmesi mantıklı olurdu önermesini gündeme getirebilecek olsam da taraftar ve dediğin gibi camia bazında böyle bir gelişmenin kabul edilebilmesi konusunda yaşanacak pürüzlerin önüne geçmek için oluşturulacak projenin bütün tarafları tatmin edecek özelliklere sahip olması gerekir. EPL'de her sene ilk dört içinde yer alan ve Şampiyonlar Liginde yarı final ve finallere abone bir ekibi izlemek mi yoksa Şampiyonlar Liginde yarı final veya final hayali dahi kuramadan çivisi çıkmış bir TSL'de ilk ikiye ve genellikle birinciliğe oynamak mı?

Karşımıza çıkacak ikilemin bir diğer boyutunda ise karşılaşmaların nerede oynanacağı, TSL'de yer alan ekibin ne olacağı, burada kazanılmış olan başarıların heba olmaması için ne gibi çalışmaların yapılabileceği, tekrar baştan bir stadın nasıl yapılacağı, stad ve sponsor gelirlerinin kısıtlı taraftar kitlesi olan Reading klubü vasıtasıyla nasıl kazanılacağı, insanların bunu kabullenip kabullenemeyeceği gibi cevap bulması gereken ütopik sorular yer alıyor.

En basitinden şöyle sormak gerekirse, bütün oyuncularımız Reading'e transfer edilse, üstüne iyi takviyelerle ve akılcı bir politika ile 1 veya 2 sene içinde ŞL'ye direk katılım hakkı sağlansa ve yine 1-2 sene sonrasında yarı final ve finallerin müdavimi olmaya başlasak nasıl olur? En azından böyle çılgınca ve kaçıkça bir plan Türkiye'nin futbol kurumlarından ümit kesilince hayata geçirilemez mi?

Şunu diyecek olanlar da çıkacaktır mutlaka. Arkadaş, bu kadar zor bir projeye kafa yoracağına federasyonu ve yönetimi değiştirmeye bak. Böyle bir düşünceye de saygı duyarım. Fakat siyasetin spora müdahil olmayacağı konusunda geleceğe yönelik bir umut kırıntısı taşımak bile şu an itibari ile mümkün görünmüyor.

Biliyorum, söylediklerimin birçoğu çılgınca geliyor olabilir ama yine de düşünmeden yapamıyorum. :(

lan şu altyapıdan hüseyin altuğuyu inşallah a takıma dahil ederler.o bebe sırf çalışma azmiyle atar golleri.hem yaşı 18 odu. altuğ-berk-mevlüt-burak -umut yerli forvet için iyi.

Muslera

Tarik semih Koray telles

Melo selcuk

Menez Sneijder olcan

Burak

+3; bruma-chedjou-eboue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt