Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harikülade bir topcu.4-5 macını canlı izledim.Klas topcu.Cok genc,iyi potansiyel.Veysel'den Salih'den felan cok daha iyi.Gelir,formayı alır,daha da bırakmaz.

Veysel ve Salih'i gec. Son derece vasatin altinda olan iki oyuncu. Sener ayni sekilde defansif acidan cok berbat, vasat ve yeteneksiz bir herif. Bir kac macini izlemis olsamda her mac defansif acidan sinifta kaldi.

abi bruma hep oynasın ya...ligde huntelarrı bazen yedeğe bırakıp menezi forvete koyabiliriz.bruma -gökhan töre olur kanatlar.

Harikülade bir topcu.4-5 macını canlı izledim.Klas topcu.Cok genc,iyi potansiyel.Veysel'den Salih'den felan cok daha iyi.Gelir,formayı alır,daha da bırakmaz.

Aynen katılıyorum. Bursa'da çok maçını izledim. Sağ bekte önümde git gel git gel falan. 5 milyon tl niye almadılar da gidip salihi aldılar anlamadım

Alex teixira haberleri var twiterda.

@Zizouology: Galatasaray are in for Alex Teixeira. Outstanding player.

Burak'i sutlayip yerine Menez veya forvet alinsin + Töre ve Olcan.

Sözlesmesini uzattik dogru unuttum. Tüh be.

milana gitmez menez.roma clye katıldı mı bilmiyom. juveyse ciddi rakip..ama adnan öztürkün fransa ilişkileri çok iyidir.yardım istenebilir.

Veysel ve Salih'i gec. Son derece vasatin altinda olan iki oyuncu. Sener ayni sekilde defansif acidan cok berbat, vasat ve yeteneksiz bir herif. Bir kac macini izlemis olsamda her mac defansif acidan sinifta kaldi.

Defansif acıdan sıkıntıları var.Ama cok övülen Tarık'ın da zaafları var.Genc bir oyuncu.Calısarak üstesinden gelebilir.Sener iyi bir topcu.Hırslı,hücumu seven,ortaları muz olan bir topcu.Adam gecer,agresiftir. Hasin topcuları severim,begenirim.Umarım gelir.

Sezon 14/15 * Lig

|Muslera|

Sener Semih Koray Telles

Melo Selcuk

Menez Sneijder Olcan

Burak

+3:

Bruma

Genc Yabanci ST

Chedjou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt