- 27 Ocak 2010
- 139.765
- 106.184
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menez alınırsa Olcanla Töreden biri alınır. 3ü birden saçma ve gereksiz olur.
Sener midir nedir, neyini beginiyorsunuz? Son derece vasat bir oyuncu.
Ayew kardeslerin ikisi de kadro da. Fena oyuncu degil ama fransa'da Menez gibi kalie ayak varken Ayew komik gelir.
Harikülade bir topcu.4-5 macını canlı izledim.Klas topcu.Cok genc,iyi potansiyel.Veysel'den Salih'den felan cok daha iyi.Gelir,formayı alır,daha da bırakmaz.
Harikülade bir topcu.4-5 macını canlı izledim.Klas topcu.Cok genc,iyi potansiyel.Veysel'den Salih'den felan cok daha iyi.Gelir,formayı alır,daha da bırakmaz.
Veysel ve Salih'i gec. Son derece vasatin altinda olan iki oyuncu. Sener ayni sekilde defansif acidan cok berbat, vasat ve yeteneksiz bir herif. Bir kac macini izlemis olsamda her mac defansif acidan sinifta kaldi.
Sezon 14/15 * Lig
|Muslera|
Sener Semih Koray Telles
Melo Selcuk
Menez Sneijder Bruma
Burak
milana gitmez menez.roma clye katıldı mı bilmiyom. juveyse ciddi rakip..ama adnan öztürkün fransa ilişkileri çok iyidir.yardım istenebilir.
Veysel ve Salih'i gec. Son derece vasatin altinda olan iki oyuncu. Sener ayni sekilde defansif acidan cok berbat, vasat ve yeteneksiz bir herif. Bir kac macini izlemis olsamda her mac defansif acidan sinifta kaldi.
Alex teixira haberleri var twiterda.
@Zizouology: Galatasaray are in for Alex Teixeira. Outstanding player.
Aranızda avukat olan var mı?