- 16 Haziran 2010
- 204.799
- 157.160
- 6.838
Hic bir haber/duyum yok, ben kacar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik yabanci stoper olmaz unutun cok luks kacar.
Aslinda kaleye de yabanci luks artik ama biz 20 yilda bir iyi kaleci bulabildigimiz icin Muslera'yi degistirmek cok riskli.
Muslera Melo Sneijder Telles ve bunlarin yanina cok iyi bir skorer kanat oyuncusu.
Bu demek oluyor ki yerli olarak cok iyi sagbek, stopere takviye, solbek ve sag kanada cok iyi bir kanat alinmali. Ayrica yedek kaleci.
Yedek yabancilar da yine ilk 11 oynayabilecek seviyede adamlar olmali ve tercihen kanat, stoper ve sagbek olmali. Artik tecrubesiz, averaj, yasli yabanci luksu kalmadi.
Kadro planlamasi bu sene cok iyi yapilmali.
1 tane yabancı stoper bulundurulmalı kadroda CL için. Ki seneye bu seneden daha rahat bana kalırsa yabancı sınırı her ne kadar 5'e de düşmüş olsa.
1-Kaleci 2-Defans 4-Ortasaha 1-Forvet en güzel yabancı planlaması olur bana kalırsa. Bu isimler de; Muslera, Telles, Alex, Melo, Snejder, Bruma, Menez, Gomis olabilir.
Bunlardan daha iyi yabancı kadrosu da olamaz zaten. Belki Gomis yerine yedek kalmayı daha az sorun edecek, potansiyeli çok yüksek, maaşı daha düşük gen. bir santrafor alabiliriz. Brzilya'dan filan öyle birini alsak yedek santrafor olarak çok iyi olur. Ama özellik olarak Mevlüt-Burak ve Umut'tan çok farklı olsun. özellikle topla ilişkisi.
Bana kalsa Elmander tarzı bileklerine hakim ama aynı ölçüde hava hakimiyeti olan bi santrafor alırdım yedek için. Çok pahalı da olmaz öyle bi adam, yıldız olmasına da gerek yok. Görev adamı olsun yeter. Şu anda santraforda en büyük eksiğimiz top saklama ve duvar olma özelliği olan bi adam.
1 tane yabancı stoper bulundurulmalı kadroda CL için. Ki seneye bu seneden daha rahat bana kalırsa yabancı sınırı her ne kadar 5'e de düşmüş olsa.
1-Kaleci 2-Defans 4-Ortasaha 1-Forvet en güzel yabancı planlaması olur bana kalırsa. Bu isimler de; Muslera, Telles, Alex, Melo, Snejder, Bruma, Menez, Gomis olabilir.
onur
hamit semih ugur adriano
amrabat melo valbuena sneijder
burak chicarito/alexis
6 yabanci ama arada mevlutlu yada amrabatsiz yada olcanli valbuenasiz cikilir maclara
10 numara kadro boyle olur
saygilar