Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir haber/duyum yok, ben kacar..

ElWBO8.png

Eldeki yabancıları göndermeden yabancı transferi olmaz. DK'dan sonraya kalır yabancı transferi.

Yerli transferinde de Haziran'ın ilk haftaları olur umarım bişeyler. Sözleşmesi bitenler vs. Kaleci Gökhan bize olabilir mesela,Ufuk ve Aykut'un sözleşmesi bitti.

Sabri ve Ceyhun'un da sözleşmeleri bitti. Selçuk ve Burak'a verilen paralardan Sonra Sabri'ye 1.7-1.8m€'nun altında para verilmez sözleşme uzatmak için. Ceyhun'un da maaşını 1m€'dan 1-1,5mTL'ye indirebilirsek sözleşme uzatılması taraftarıyım.

Artik yabanci stoper olmaz unutun cok luks kacar.

Aslinda kaleye de yabanci luks artik ama biz 20 yilda bir iyi kaleci bulabildigimiz icin Muslera'yi degistirmek cok riskli.

Muslera Melo Sneijder Telles ve bunlarin yanina cok iyi bir skorer kanat oyuncusu.

Bu demek oluyor ki yerli olarak cok iyi sagbek, stopere takviye, solbek ve sag kanada cok iyi bir kanat alinmali. Ayrica yedek kaleci.

Yedek yabancilar da yine ilk 11 oynayabilecek seviyede adamlar olmali ve tercihen kanat, stoper ve sagbek olmali. Artik tecrubesiz, averaj, yasli yabanci luksu kalmadi.

Kadro planlamasi bu sene cok iyi yapilmali.

Menez, Melo etkisi yapar. Böyle sayko oyuncular bu taraftarla inanılmaz bir bağ kuruyor ve bu taraftar için oynamaya başlıyor. Bence tam bizlik o bizi çok sever bizde onu.

Selçuk İnan: "Ben Galatasaraylı'yım. Galatasaray'a nasıl geldiğimi de herkes biliyor. Bununla gurur duyuyorum. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Umarım futbolu bıraktıktan sonra da Galatasaray'da kalırım. Galatasaray için de önemli olduğumu düşünüyorum. Galatasaray'da her sene Avrupa'da oynadığımız için, Avrupa'da oynama fikrimden vazgeçtim. İnşallah Avrupa'da kupa kaldırırız. 4. yıldız herkese nasip olmaz. Bunun farkındayız. 4. yıldızı takıp, Galatasaray tarihinde yer almak istiyoruz."

Artik yabanci stoper olmaz unutun cok luks kacar.

Aslinda kaleye de yabanci luks artik ama biz 20 yilda bir iyi kaleci bulabildigimiz icin Muslera'yi degistirmek cok riskli.

Muslera Melo Sneijder Telles ve bunlarin yanina cok iyi bir skorer kanat oyuncusu.

Bu demek oluyor ki yerli olarak cok iyi sagbek, stopere takviye, solbek ve sag kanada cok iyi bir kanat alinmali. Ayrica yedek kaleci.

Yedek yabancilar da yine ilk 11 oynayabilecek seviyede adamlar olmali ve tercihen kanat, stoper ve sagbek olmali. Artik tecrubesiz, averaj, yasli yabanci luksu kalmadi.

Kadro planlamasi bu sene cok iyi yapilmali.

1 tane yabancı stoper bulundurulmalı kadroda CL için. Ki seneye bu seneden daha rahat bana kalırsa yabancı sınırı her ne kadar 5'e de düşmüş olsa.

1-Kaleci 2-Defans 4-Ortasaha 1-Forvet en güzel yabancı planlaması olur bana kalırsa. Bu isimler de; Muslera, Telles, Alex, Melo, Snejder, Bruma, Menez, Gomis olabilir.

1 tane yabancı stoper bulundurulmalı kadroda CL için. Ki seneye bu seneden daha rahat bana kalırsa yabancı sınırı her ne kadar 5'e de düşmüş olsa.

1-Kaleci 2-Defans 4-Ortasaha 1-Forvet en güzel yabancı planlaması olur bana kalırsa. Bu isimler de; Muslera, Telles, Alex, Melo, Snejder, Bruma, Menez, Gomis olabilir.

Bunlardan daha iyi yabancı kadrosu da olamaz zaten. Belki Gomis yerine yedek kalmayı daha az sorun edecek, potansiyeli çok yüksek, maaşı daha düşük gen. bir santrafor alabiliriz. Brzilya'dan filan öyle birini alsak yedek santrafor olarak çok iyi olur. Ama özellik olarak Mevlüt-Burak ve Umut'tan çok farklı olsun. özellikle topla ilişkisi.

Bunlardan daha iyi yabancı kadrosu da olamaz zaten. Belki Gomis yerine yedek kalmayı daha az sorun edecek, potansiyeli çok yüksek, maaşı daha düşük gen. bir santrafor alabiliriz. Brzilya'dan filan öyle birini alsak yedek santrafor olarak çok iyi olur. Ama özellik olarak Mevlüt-Burak ve Umut'tan çok farklı olsun. özellikle topla ilişkisi.

Bana kalsa Elmander tarzı bileklerine hakim ama aynı ölçüde hava hakimiyeti olan bi santrafor alırdım yedek için. Çok pahalı da olmaz öyle bi adam, yıldız olmasına da gerek yok. Görev adamı olsun yeter. Şu anda santraforda en büyük eksiğimiz top saklama ve duvar olma özelliği olan bi adam.

Muslera

Sabri Semih XXX Telles

Melo
Selcuk

Menez Sneijder Olcan

Burak

Sabri ve Stoper disinda TR ligi icin gayet iyi kadro

Burak-Olcan toplamda 25'ten fazla atar.

Veysel-Sener, SS55'in alternatifi olur

Stoperde ise mecburen Günter Balta duruma göre alirsak Tasci olabilir

Bizim sorunumuz defans degil kesinlikle​

onur

hamit semih ugur adriano

amrabat melo valbuena sneijder

burak chicarito/alexis

6 yabanci ama arada mevlutlu yada amrabatsiz yada olcanli valbuenasiz cikilir maclara

10 numara kadro boyle olur

saygilar

Bana kalsa Elmander tarzı bileklerine hakim ama aynı ölçüde hava hakimiyeti olan bi santrafor alırdım yedek için. Çok pahalı da olmaz öyle bi adam, yıldız olmasına da gerek yok. Görev adamı olsun yeter. Şu anda santraforda en büyük eksiğimiz top saklama ve duvar olma özelliği olan bi adam.

Aynen. Bir dönemin Marcio'su gibi girip işini yapsın yeter.

Boyle olursa yeme de yaninda yat olur.

Ama iyi yerli sagbek sart o zaman.

Alex ve menez gelsin yeter.

Türk kaliteli oyucuları ala bilmemiz mali anlamda çok daha zor olacak galiba .

Bir tane türk kanat oyuncusu

Bir tane sol bek

Mevlüt cepte görüyorum

Bide bir tane merkez orta sahaya birisi ama alınmaz ise bile yekta var en azından

5-6 transfer. Menez ve alexin bonservisleri bulunmuyor.

ffp için maaş giderini azaltma sözü vermişiz ya uefaya kurtarır mı bu kadro o işi, ben zanetmiyorum hele burak selçuk zamlarından sonra 3 tane bonservissiz yabancı alırsak, her ne kadar drogba eboue chedjou gidecek olsa da

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt