Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle olursa yeme de yaninda yat olur.

Ama iyi yerli sagbek sart o zaman.

Veysel, Sabri bi şekilde götürür abi, en olmadı Hamit'de hazır olur seneye. Hiç olmadı Semih oynar :D

ffp için maaş giderini azaltma sözü vermişiz ya uefaya kurtarır mı bu kadro o işi, ben zanetmiyorum hele burak selçuk zamlarından sonra 3 tane bonservissiz yabancı alırsak, her ne kadar drogba eboue chedjou gidecek olsa da

Çeptalk

Bu yabancıları almak için kadrodan 3 değil 7 adam göndermemiz gerek sanırım. Şu anda 11 veya 12 yabancımız var kiralıklarla beraber diye haırlıyorum. Hayli hayli kurtarır yani.

onur

hamit semih ugur adriano

amrabat melo valbuena sneijder

burak chicarito/alexis

6 yabanci ama arada mevlutlu yada amrabatsiz yada olcanli valbuenasiz cikilir maclara

10 numara kadro boyle olur

saygilar

Uğur hariç hiçbiriyle alakamiz yok. Hamit sağ bek olmaz, Sneijder solda olmaz, tek defansif adam olarak melo kalirsa her mac kırmızı yer, telles adrianodan iyi oyuncu alexis/chicarito gelmez valbuenaya ihtiyac yok kısaca Adnan Sezgin bile daha iyisini yapardi .

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk İnan: "Ben Galatasaraylı'yım. Galatasaray'a nasıl geldiğimi de herkes biliyor. Bununla gurur duyuyorum. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Umarım futbolu bıraktıktan sonra da Galatasaray'da kalırım. Galatasaray için de önemli olduğumu düşünüyorum. Galatasaray'da her sene Avrupa'da oynadığımız için, Avrupa'da oynama fikrimden vazgeçtim. İnşallah Avrupa'da kupa kaldırırız. 4. yıldız herkese nasip olmaz. Bunun farkındayız. 4. yıldızı takıp, Galatasaray tarihinde yer almak istiyoruz."

Helal büyük kaptan.

Muslera, Telles, Melo, Sneijder takimda.

Drogba ayrildi.

Amrabat, Hajrovic, Eboue satis.

Ontivero kira.

Chedjou alternatif stoper olarak kalabilir.

Bruma guclendiyse kalabilir ama bence sakatlik sonrasi 1 sezon kira iyi olur.

Baska yabancimiz kaldi mi hatirlamiyorum.

Cok iyi bir skorer kanat sartoglu sart.

Yerli icinse cok iyi sag bek, sol kanat ve golcu sart.

Onur

Tarık Semih Astori Telles

Melo Selcuk

Menez Sneijder Töre/Olcan

Burak

5 yabancılı anca bu kadar oluyor...

Bruma bu sene ilk 11 olmaz, sakatlık sonrası form tutması uzun olabilir ama +3 için iyi bi aday

Yabancılar bir yana da töreyi çok Istiyorum. Hem kendisinde gordugum büyük potansiyal nedeniyle hem de kara tinercilerin elinden kapma zevki nedeniyle.

jm.jpg

Ne Gomisi allah askina,yönetim uyuyor. Alin bu Adama. Ver 3-4 Milyon imza parasi yillik de 3,2. seve seve gelecek.

Onur

Tarık Semih Astori Telles

Melo Selcuk

Menez Sneijder Töre/Olcan

Burak

5 yabancılı anca bu kadar oluyor...

Bence geçen seneden kat kat daha iyi. Sneijder ve Burak gerçek yerinde oynuyor ve kanat futboluna dönüyoruz. Onur yerine Muslera yaz. Astori ve Telles'den biri yedek olsun.

Uğur hariç hiçbiriyle alakamiz yok. Hamit sağ bek olmaz, Sneijder solda olmaz, tek defansif adam olarak melo kalirsa her mac kırmızı yer, telles adrianodan iyi oyuncu alexis/chicarito gelmez valbuenaya ihtiyac yok kısaca Adnan Sezgin bile daha iyisini yapardi .

guldummmmm:)

telles adrianodan iyiymis:)

Menez'in bundan sonraki durağı Katar olur biz değil.

Futbolu kafasında bitirmiş bir adam. Hayatta alınmamalı.

Şener'le falan uğraşmazlar umarım sağ bek için. Tarık alınır şu anda bir tek başka da adam alınmaz o mevkiye. O paraya gidip yerli solbek alsınlar.

Yabancılar bir yana da töreyi çok Istiyorum. Hem kendisinde gordugum büyük potansiyal nedeniyle hem de kara tinercilerin elinden kapma zevki nedeniyle.

hacı ya bizde de gece klüplerine gider mi ? kavga eder mi ? aile babası mı alsak deli dolu elaman mı alsak bilemedim :D

Muslerayi satıp hala 6 yabanci kullanmana ben de guldum. Telles barcelonada adriano bizde olsa "Barça buluyo abi yaa bizim eşşek de yilda 4 milyonu cukkalasin anca" dersin.

telles niye barcelonada degil OZAMAN

Adriano onun yasindayken nerdeydi? Pinto da Muslera'dan iyi kaleci o zaman?

adriano onun yasindayken brazil milli takiminda oynamis ne anlatiyon

su burda oynasa boyle dersiniz diye mantik yok

o zaman suarez erciyeste oynasa gibi cumleler kuralim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt