Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stopere yabancı geliyormuş lanet olsun forvet burak umut ikilisi olacak :42::42::42::42::42::42::42: hayatımda gördüğüm en futbol fakiri yönetim ne kadar sevsemde aysalı iyice soğudum gittim

GSlı olcanın bjkde ne işi var ya.alsınlar şu çocuğu da futbolu tuttuğu takımda bıraksın.

muslera satilsin diyen adam futboldan anlamiyordur yabanci kontenjani falan farketmez,drogba oynamasin umut oynasin diyen futboldan anlamiyordur vsvsvs bunu taratismaya falan gerek yok.gerci burdakiler devede kulak kaliyor,zamaninda sneijder sistemimize uymuyor diyen bir teknik ekibimiz vardi,ki seninb ornek verdigin mourinho sniejder icin dunyanin hala en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir demisti

her mesajin bir oncekinden daha sacma olmak zorunda degilki

Trabzon Olcan'ı Bjk'ye vermek istiyormus.Ne is anlamadım.

Kim anlar ki bu hamsileri. Halbuki bu BJK Fener yandasi hemde sikeci.

Bizimkiler fair play diye g.tlerini yirtsinlar yaptiklari ezikliklere bak.

Bu ligde tek basinayiz arkadas. Hic kimseden adam olmaz. Sirf bu mal hamsiler icin gidip Gomise sulanalim, Olcani kapalim.

Jeremy Menez beni çok heyecanlandırıyor. Umarım ilgileniriz ve takıma kazandırılır, bence kanatları Olcan-Menez yapmalıyız, ortada Sneijder ilerde Burak Yılmaz.

image-3908163.jpg

şu 3lüden biri nasip olsa keşke.

ALLAH belanı verrsin yıldırım demirören!

toplasan bir amrabat kadar katkilari olmadi madem istatistik konuscaz bazi futbol alimleri icin

yemişim istatistiği burak atıyorda ne oluyor 10 atağın 8'ini ofsayt ile öldürüyor %100 pozisyonlarda ya aut yada kalecinin göğüsü veya kafası top tekniği özürlü umut gibi duvara pas veriyor sanki boş kaleye zor bela atıyor kral oluyor işte berki 10 maç üstü üste oynat oda burak kadar atar

Yarın 8eşiktaş rubin kazanın hesabına 7.500.000 euro yatırmazsa g.töre için opsiyonları ölüyor

yemişim istatistiği burak atıyorda ne oluyor 10 atağın 8'ini ofsayt ile öldürüyor %100 pozisyonlarda ya aut yada kalecinin göğüsü veya kafası top tekniği özürlü umut gibi duvara pas veriyor sanki boş kaleye zor bela atıyor kral oluyor işte berki 10 maç üstü üste oynat oda burak kadar atar

he atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt