Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Young enerjisinin yarısını kaybetti. Enerjisi ile oynayan kanat tipleri için olabilecek en kötü şey. Bundan sonra serbest düşüş.

Valencia da çok sakatlanan bir oyuncu son dönem de. Kondisyon'u yerlerde. Fizik gücü ve sürati ile oynayan bir oyuncu için en kötü durumda.

Bu isimlerin Türkiye Ligi'ne adaptasyonları ise ayrıca zor.

Adı geçmemiş ama bu da benden olsun. Nani ise facia durumda, iyice koptu futboldan aman diyelim. Simao Sabrosa gibi patlar alırsak elimizde.

young ve valencia sık sık oynadı bu sene.ve manudan geliyolar burda muthış taraftarımız ile ıkısını de kazanabılırız dıye duşunuyorum.eboue elmander de ıngıltereden gelmıştı ılk senemızde katkıları ortada.4.yıldızı sadece bu 2 transferle rahatca takarız dıye dusunuyorum.

Shaqiri ayrılacak diyorlar.

Direk kapmak lazım uygunsa.

Kiralık+opsiyon ile alalım. 1 sene sonra kalmak için can atar bizde desteği görünce.

Bu arada çok zor ve hatta imkansıza yakın ama bizi bu sene kesin şampiyon yapacak kadro da ki yabancıları arıyorsak bence

Fernando Muslera

Dany Alves (Barcelona)

Felipe Melo

Wesley Sneijder

Xherdan Shaqiri ( B.Münih)

Dany Alves-8-10 Milyon Euro arasına akşam pazarında gidebilir bu sene. Barcelona'dan ayrılacak vizyon transferi olur.

Xherdan'ı buraya getirmek kolay değil ikna edip ama Münih'i bağlarsak düşünebilirler.

Yerlidede

Mevlüt, Olcan, Tolga Ciğerci yeter bize.

Türkiye Ligi Ben Arfa gibi oyuncu görmedi,ciddiyim. Cok özel bir oyuncu. Teknigi üst düzey,world class.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ydF8_mNzMdc[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WpuFePHvLUM[/media] (Su Gole bakin..)

biz hagiyi gördük.teknık dıyorsan lincolnu de unutmamak lazım.Türkiye görmedı dıyorsun renktas ta ribery ı de görduk.abartılı oomuş açıklaman.ama ben arfa gerçekten çok iyi futbolcu buna bir şey diyemem.

2 tane sağlam kanat (biri Bruma) ve bir de Sneijder olduktan sonra forvette tek Burak olsa da olur. Kanatlarımız ve Sneijderimiz atar gereken golleri

Keita,Kewell kim ben Arfanin yaninda,allah askina. Keita cok iyidi,ama asla bir Ben Arfa olmaz.

Keita'da Ben Arfa'da ki özel yeteneğin 3'te biri yok.

Ben Arfa o sakatlıkları yaşamasa çoktan Chelsea, Arsenal, Manu kapmıştı şimdiye.

Ama saha dışında da aktif olduğu söyleniyor. Kas sakatlıkları yaşıyor sürekli demek ki iyi bakmıyor kendine.

Kewell ise iş ahlakı olarak Kuyt ile falan eş değer, yetenek olarak ise şut tekniğinde hepsinden üstün bir oyuncu, ama onun da ölüsü geldi bize.

Ne sürati kalmıştı ne de stamina'sı. O şekilde oynatacağın adam sayısı bir takımda en fazla 1 olması gerekirken 2008-2009'da ADNAN KARDEŞLER

Lincoln+Baros+Kewell 'ı ağır Meira ile kombinleyip heder ettiler 3 senemizi bizi borç batağına sokarak.

O seneden sonra transfer bile yapamadık. Bir de Lincoln'ü gönderip onun yeteneksizi Elano denen bitiği aldılar tüy diktiler.

Evren gözün yazdıklarından anladığım kanatlara yerli oyuncular alınacak. Stoper ve santrafor yabancı olacak

Ben Arfa kötü oyuncu değil ama Alpay'ın dediği gibi çok yumuşak, hantal takım oluyoruz. Biz sert, disiplinli adamlar lazım. En kötü Shaqiri fiziğinde biri lazım. Bizim takımın güç sorunu var. Atletik, çevik adamlara ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt