Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Su an Unal baskanin Torunu ile konusuyorum :D bize Lavezzi,Balotelli,Olcan,Gokhan Tore gelecegini soyluyor :D Unal Basganin size selami var transferde sikinti etmesinler Halledecegim diyor :D

[attachment=10441:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 231
Bu FFP kararları can sıkmıstı ama önce baskanın 2 süperstar alacagız acıklaması ardından Emir baskanın ic gıdıklayan kelamları son olarak Uefa'nın hücumu müthis bir mutluluk getirdi bünyeye.Torres-Töre-Pepe gelecek,Fener küme düsecek ins.

27 May

Doria'nın menajeri Edcarlos Costa : Doria ile Galatasaray arasında anlaşma sağlandı iş kulüplerin pürüzleri gidermesine kaldı.

27 Mayıs tarihli bir tweet ama ne kadar doğru bilmiyorum iddialar vardı sanırım o zamanda ; telefondan bağlanıyordum çok zamanım yoktu Alpay abide bu konu ile ilgili bir şeyler yazmıştı sanırım nöbete ; @Alpay Asma :)

Melikşah verme coşkuyu, verme :)

bana ne doria, alex, balotell, mitroglu, ......

sanki hepsini alsak oynatabilcez. bu takımın acil ihtiyacı belli, yapamazsak geçen sezonki gibi her maç farklı kadrolar görmeye devam.

yerli yerli yerli

Karabuk, ugur ucar ile yollarini ayirdigini aciklamis. Kesinlikle alinmalidir. Ugur bizim evladimiz + saglam bir sag bek. Yeri geldiginde stoper oynayacak kabiliyeti de var.

bana ne doria, alex, balotell, mitroglu, ......

sanki hepsini alsak oynatabilcez. bu takımın acil ihtiyacı belli, yapamazsak geçen sezonki gibi her maç farklı kadrolar görmeye devam.

yerli yerli yerli

Aynen en iyi yerlileri alıp ondan sonra yabancı kimi alıyorsak alalım zaten elimizde 5 tane kaliteli yabancı var.

evet oyle, ama bana sorsan mancini yetersiz

turkiyede sadece futboldan anlamakla hoca olunmuyor malesef

turk futbolcusu duygusal oldugu icin, lucescu gibi baba hocalar lazim

geçen sezon kadro istikrarı yakalayamamasının haricinde fena iş çıkarmadı mancini, üstelik sezon planlamasını kendisi yapmadan. bu sezon daha iyi oturtacaktır oyun mantalitesini. ama en önemlisi yabancı sınırını artık göz ününde bulundursun ve ona göre istikrarlı bi 11 kursun.

Dünya kupası var yabancı transferi için beklenirde , ihtiyacın olan yerliyi çatır çutur alacaksın arkadaş ya , mevlüt olcan töre ishak veya tarik yapistir gitsin , elinde olan çöpleride at gitsin dicem ama gel gör ki fm oynamıyoruz :D

evet oyle, ama bana sorsan mancini yetersiz

turkiyede sadece futboldan anlamakla hoca olunmuyor malesef

turk futbolcusu duygusal oldugu icin, lucescu gibi baba hocalar lazim

Bende ayni seyi düsünüyorum, oyunculari daha çok motive eden TD lazim fakat Mancini'nin ilk geldiginde gayet iyi yapt takimi, 4 maçta 15 gol filan atiyorduk ama ondan sonra devami gelemedi maalesef. Ligdeki oynatmak istedigi taktikleri olmadi, gelecek sezon aynisini yapmak isterse 7nci haftada kovulur gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt