Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
menez + tecrübeli bir stoper (astori, alex vb) gelse cok iyi olur kanaatindeyim.

bruma henüz cok genc ve "kurtarici" rolünü vermek sorumsuzluk olur. mancini bu konuda cok hakliydi. ona haksiz yere yüklendik.

ayni sekilde koray da henüz cok genc ve tecrübesiz. 1-2 seneye daha ihtiyaclari var. ama üzerlerinde durursa mancini cok büyük 2 topcu olurlar.

Bruma konusunda Mancini cok haksiz elestirildi.Tecrubesiz oldugu icin kurtarici rolu vermek istemedi, ardindan kendini defansif olarak gelistirmesi icin 3-5-2 sisteminde oynatti ama sakatlandi.Yoksa Bruma'ya defansif gorev vermesi mantikliydi bana gore.

tapatalk

Tamam tamam sensin.

Taha bırak ya , çoluk çocuk üye oluyor , sonra saçmalıyor , ona buna küfür , hakaret ediyor , gereksizlik , lüzumsuzluk peşinde koşuyor.

Bugün bana yarın sana , size.

Meliksah cocukla cocuk olma renktas oyle diyosan..

Cevap verip , kaale alirsan daha da onemli zannederler kendilerini.

forvet ve kanat icin sociedad a bi el atmak lazim

carlos vela ve griezman icin

tadindn yenmez

Bruma konusunda Mancini cok haksiz elestirildi.Tecrubesiz oldugu icin kurtarici rolu vermek istemedi, ardindan kendini defansif olarak gelistirmesi icin 3-5-2 sisteminde oynatti ama sakatlandi.Yoksa Bruma'ya defansif gorev vermesi mantikliydi bana gore.

tapatalk

3-5-2 olmadigini çok belliydi ama, Bruma'yi ancak kanat oyuncusu olarak oynatmalisin baska türlü sistem olmaz.

Ya Mourinho Schürrle ve Hazard gibilere verdigi defansif görev, Bruma'ya da vermen gerekti fakat bunu yapmak için çok iyi kondisyonun olmasi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt