- 20 Mayıs 2011
- 23.399
- 10.367
- 1.873
Red mi etti hahahahha UEFA ya giden BJK yi kabul edicrk CL yi reddedicek...Yalaninda boylesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana oyle komusmicakti, tanimadigi kisiye espiri yapmasin
Tapatalk
Abi bu adama ne cevap vermesi , ne lafını ciddiye alması , ne konuştuğunun farkında değil.
İnsan olana gerekli cevap verilir.
Peki.Çocuk valla çocuk ya
![]()
yani bence serhatda insan, baktin sana atar yapiyor atara atar de yani
Ben daha fazla tartismak istemiyorum, özur dilerim kalbini kirdiyisam
Tapatalk
menez + tecrübeli bir stoper (astori, alex vb) gelse cok iyi olur kanaatindeyim.
bruma henüz cok genc ve "kurtarici" rolünü vermek sorumsuzluk olur. mancini bu konuda cok hakliydi. ona haksiz yere yüklendik.
ayni sekilde koray da henüz cok genc ve tecrübesiz. 1-2 seneye daha ihtiyaclari var. ama üzerlerinde durursa mancini cok büyük 2 topcu olurlar.
Ben daha fazla tartismak istemiyorum, özur dilerim kalbini kirdiyisam
Tapatalk
Bence kendisi insan değil. Çolukla çocukla uğraşacak muhatap olacak halim yok.
Tamam tamam sensin.
Taha bırak ya , çoluk çocuk üye oluyor , sonra saçmalıyor , ona buna küfür , hakaret ediyor , gereksizlik , lüzumsuzluk peşinde koşuyor.
Bugün bana yarın sana , size.
bak melihsah cocuk senden özür diledi sen ne diyorsun olmuyor böyle barisin hadi tamam artik
Serhat ne terbiyesiz herifsin arkadas. Git arkadaslarinla konus bu sekilde.
bak melihsah cocuk senden özür diledi sen ne diyorsun olmuyor böyle barisin hadi tamam artik
Bana oyle komusmicakti, tanimadigi kisiye espiri yapmasin
Tapatalk
Bruma konusunda Mancini cok haksiz elestirildi.Tecrubesiz oldugu icin kurtarici rolu vermek istemedi, ardindan kendini defansif olarak gelistirmesi icin 3-5-2 sisteminde oynatti ama sakatlandi.Yoksa Bruma'ya defansif gorev vermesi mantikliydi bana gore.
tapatalk
Abi adamın geçen sayfalarda ettiği küfürleri görmüyor musun ?
Ne barışmasından bahsediyorsun Allah Allah![]()