Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma konusunda Mancini cok haksiz elestirildi.Tecrubesiz oldugu icin kurtarici rolu vermek istemedi, ardindan kendini defansif olarak gelistirmesi icin 3-5-2 sisteminde oynatti ama sakatlandi.Yoksa Bruma'ya defansif gorev vermesi mantikliydi bana gore.

tapatalk

kurtarici rölü üzerine hemfikiriz zaten.

ama bence bruma'yi defansif oynatmak pek parlak bir fikir degildi; hem takim adina hem kendisi adina. ilerideki etkinligimiz zayif kaliyordu ve bruma kötü performans gösterdigi icin mutsuz arti özgüven kaybina ugruyordu. o pozisyonda sakatlanmasi da cabasiydi zaten.

Kapatin artik gevezeyi de bana transfer haberi verin, butun gun gezip yeni geldim eve, haberleri takip edemedim, ne var ne yok transfer de?

Zamanında Schalke çıkınca "yeaah b.tch" deyince myc alan biri olarak raporladım, kusura bakmayın.

Tapata

Sen de pasasin zaten tavirlara bak. Az ilimli olmayi ogrenin karsinizdakine karsi, nasil tavir icinde olursaniz karsinda da onu gorursunuz.

$

Abi , adam ömürleri pürüzlerle geçti diyor , üstüne bir filmin repliğinden ortam yumuşasın diye espri benzeri bir şey yapıyorum ; hiçbir şey demiyorum doğru düzgün , birde üstüne üstlük küfür yiyorum nasıl bir tavır içindeyim ve ne gördüm farkında mısın Kerim Abi ?

Ooo Okan'cim nasilsin. Yine iyi niyetinle yatistiriyorsun ortami on numara adamsin vesselam.

$

Iyiyim Kerim'cigim cok sagol iltifatlarin icin sen neyapiyorsun? Gecen burda senin hakkinda konusuyorduk, Kerim buralarda adminlik yaparken bir düzen nizam vardi diye.

Seni buralarda görmek gercekten güzel.

Abi , adam ömürleri pürüzlerle geçti diyor , üstüne bir filmin repliğinden ortam yumuşasın diye espri benzeri bir şey yapıyorum ; hiçbir şey demiyorum doğru düzgün , birde üstüne üstlük küfür yiyorum nasıl bir tavır içindeyim ve ne gördüm farkında mısın Kerim Abi ?

Olabilir ya ben yalnis anladim, kapatalim konuyu

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt